Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

”Wellness Fairy Factory” – programul de 1 an pregătit pentru voi

Deși e vară, e o perioadă bună pentru planuri și organizarea din septembrie încolo. Anul acesta, pandemia ne-a arătat cât suntem de vulnerabili, deși facem multe proiecții în viitor. Și cred că lecția cea mai bună pe care am învățat-o este că trebuie să preluăm responsabilitatea sănătății noastre, în primul rând. E prima oară când omenirea vede atât de clar că prevenția are unul dintre cele mai importante roluri. Că oamenii trebuie să aibă informații accesibile legate de corpul lor, starea de sănătate, despre imunitate, despre cum să ne creștem imunitatea prin alimentație și mișcare, despre cât de bine reacționează un corp și o minte odihnită la stres. Sunt câteva exemple doar, ați prins ideea.

Va fi o toamnă grea, de iarnă nici nu mai zic. Emoțional vorbind suntem mai toți cu rezervoarele goale. Oamenii au nevoie de conectare, să simtă că fac parte dintr-o comunitate. Ne vom strânge rândurile tot pe online. E mai simplu și mai sigur. Bine că există online-ul, vă dați seama ce am fi făcut fără el? Nici nu mă pot gândi.

La începutul verii, când am lansat Wellness Fairy, aveam deja planul. Mi-am dat seama după această primăvară că avem nevoie de un spațiu sigur și profesionist, dar în același timp accesibil și plin de conținut, în care să ne strângem rândurile, pe termen lung. Pentru că schimbarea nu se petrece peste noapte, cu un plan alimentar. Sigur, sunt și persoane care au nevoie de îndrumare la obiect, o dată sau de câteva ori. Dar acelea sunt excepții, marea majoritatea dintre noi au nevoie de o perioadă mai lungă de timp în care să poată îmbrățișa schimbarea cu adevărat.

Wellness Fairy e conceptul meu la care am muncit în prima jumătate a anului. El nu este despre mine, este despre voi. Și are exact acest scop: de a vă forma ca persoane care să devină independente când vine vorba de wellness și mâncare. Pentru că magia e în voi, așa v-am văzut eu, ca niște zâne. 🙂 Nu e nimic nici romantic și nici poetic, e chiar rațional. Vreau să învățați să vă ridicați puternice și să faceți propriile alegeri la raft ori în farfurie, să știți ce vă face bine și ce vă face rău, să aflați de ce pe un corp obosit nu funcționează nicio dietă de eliminare, de exemplu. De ce pur și simplu trebuie să vă ridicați de la biroul vostru sau din mașină și să alegeți o formă de mișare, oricare ar fi ea, acum, în clipa asta. Da, e atât de urgent, încât voi scrie curând un articol pe temă.

După ce am desenat conceptul, a apărut ideea de ”Wellness Fairy Factory”, sau fabrica de zâne. Scopul meu e să vă arăt că puteți și că magia care stă în voi e ușor de scos la suprafață. Doar că nu va ieși nici prin programul Detox 7 zile (aici veți primi un mega boost de energie și idei, plus o talie mai subțire), nici prin programele de 1 lună. E un proces de durată, care necesită răbdare multă, tact, blândețe și deschiderea pentru tehnici de grup și individuale.

Wellness Fairy Factory e un program de 1 an. Un program transformațional. Da, e un angajament pe termen lung. Scopul lui nu este slăbitul (deși veți ajunge și acolo într-un mod atât de natural). Scopul lui este educațional și informațional, de conectare și de transformare pe axa body-mind-spirit. După 1 an veți ști atâtea lucruri și veți fi experimentat atâtea tehnici de lucru cu sine, încât veți avea ocazia unei transformări generale.

Și, vestea cea mai bună e că programul acesta va fi foarte accesibil. Îl voi face atât de accesibil încât să vă îndrăgostiți și mai tare de el. Pentru că știu că bugetul e important.

Și vestea 2 foarte bună e că va fi simplu de parcurs, în pași mici și importanți, ca să simțiți cum asimilați tot ce parcurgeți.

Cum știi că ai nevoie de Wellness Fairy Factory

Draga mea,

Dacă ești obosită și te-ai săturat de starea aceasta, inclusiv de multele cafele băute zilnic.

Dacă pur și simplu nu te mai simți bine în pielea și în hainele tale.

Dacă emoțiile tale au devenit foarte puternice când vine vorba de mâncare și corpul tău.

Dacă ai ținut zeci de diete și vrei să afli de ce nu au funcționat.

Dacă vrei un nou stil de viață, căci conștientizezi că e greșit ce faci, dar nu știi de unde să începi.

Dacă mănânci emoțional și nu știi cum să gestionezi acest aspect.

Dacă te balonezi sau te constipi sau ai alte probleme digestive.

Dacă simți că nu poți trăi fără dulce.

Dacă nu știi cum să te organizezi acasă cu mâncarea, mișcarea și somnul.

Dacă nu mai știi cum să te relaxezi.

Dacă nu știi care sunt carbohidrații, de ce zahărul în exces atât de rău, care sunt perturbatorii endocrini și ce provoacă dezechilibre hormonale în corpul femeilor. etc

E momentul să începi să îți dorești să intri în programul ”Wellness Fairy Factory”.

Wellness Fairy Factory – alte detalii

Vom începe în toamnă, după ce se vor fi așezat lucrurile legate de școli, grădinițe și joburile voastre: 21 septembrie e prima zi. Cel mai probabil înscrierile se vor finaliza cu 2 săptămâni înainte. Voi da de știre când stabilesc investiția vostră, costul pentru program. El va fi pe bază de abonament, care se va putea plăti ori integral, ori în 2 tranșe egale.

Locurile vor fi limitate!

Promisiunea mea: vei fi o zână echipată cu toate instrumentele

La finalul celor 12 luni de program, vei fi o zână echipată cu toate instrumentele ca în casa, în cuplul sau în familia ta să poți face magia pe care ți-o dorești. Să ai și ”trusa” necesară ție, dar să poți oferi ce e mai sănătos alor tăi.

De la mine vei primi:

  • coaching de grup:
  • coaching 1 la 1;
  • evaluare periodică;
  • rețete simple și ușoare;
  • planificare lunară – listă cumpărături, plan alimentar etc;
  • webinarii pe temele cele mai importante de nutriție și wellness, mindful eating și digestie;
  • materiale educaționale;
  • sesiuni de yoga – respirație și meditație și pentru diferite scopuri: detox, tiroidă, hormoni etc;
  • idei de workout lunare;
  • accès la comunitatea online și de suport.

Dar tu, ce îți dorești?

Pentru că deja am spus unui grup restrâns de acest proiect, am început să primesc feedback-uri. Așa că le-am adunat pe toate în ACEST DOCUMENT, unde am deschis și o listă. Dacă dorești să afli prima când anunț concret prețul și ce va cuprinde programul, îți recomand și ție să te înscrii. Nu uita să lași și dorințele tale: ce ai vrea să primești în programul Wellness Fairy Factory, cu durata de 1 an.

Aștept cu nerăbdare feedbackul vostru și mă pun pe lucru, pentru că sunt atââââât de multe de făcut pentru cel mai complex și totuși accesibil program de acest gen – Wellness Fairy Factory, dedicat vouă.

Îmbrățișări cu admirație și recunoștință!

P.S.

Cum am uitat să vă zic de reducerile de vară? 🙂 Am pentru voi 20% off la cele mai multe dintre programele mele, puteți să accesați unul dintre ele. E la preț de masă la restaurant sau rochie de plajă :), dar vă dați seama cum e să lucrați cu mine și dacă are impact. Vă zic, nimeni nu a fost nemulțumit până acum! 🙂 AICI sunt toate detaliile. Folosiți codul fairy20!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.