Categorii
Relații armonioase Wellbeing

Ziua Recunostintei!

thank youAstazi este Ziua Recunostintei pentru mine. Am simtit ca trebuie sa va multumesc ca imi vizitati ”casuta” mea online, la cateva luni de la aparitia acestui proiect. Sunteti un numar destul de mare zilnic, saptamana sau lunar, carora, daca as putea, v-as multumi personal. Intr-un fel, acest proiect vi se datoreaza, pentru ca datorita voua si feedback-ului primit din partea voastra, am prins si mai mult curaj sa scriu aproape zilnic, pe teme pe care mai scriu si alte persoane, insa cu amprenta personala, care ati zis voi ca ma diferentiaza in aceasta lume a online-ului.

Am plecat la drum cu aceasta platforma, din dorinta de a impartasi cu toti cei interesati informatii despre stilul de viata sanatos, in toate ”sertarele” vietii noastre. Eu nu sunt specialistul in toate acestea, nici nu am cum sa fiu. Sunt conectorul dintre subiecte, specialistii pe diferite domenii si voi, cititorii mai noi sau mai fideli. Pe parcurs, mi-am dat seama ca avem toate sansele sa devenim o adevarata comunitate, pentru ca problemele vietii de zi cu zi ne apasa pe toti, iar dorinta de a le privi cu detasare, din alta perspectiva, incepem sa o avem cu totii. Unii dintre voi mi-ati scris frumos, de suflet si mi-ati daruit aripi. Altii au inteles mai putin initiativa mea si mi-au adresat intrebari, chiar daca nu intotdeauna in cea mai frumoasa maniera. Va multumesc insa tuturora, caci fiecare dintre voi ma ajuta sa merg in continuare pe acest drum, virand la dreapta sau la stanga, in functie de ce va doriti si voi sa auziti sau sa aflati de la mine.

thank you_2Va multumesc tuturor acelora cu care dezvolt proiecte, pentru incredere si relatia frumoasa pe care am inceput-o. Imi doresc ca relatia noastra sa infloreasca in anii care urmeaza si sa avem impreuna numai feedbackuri bune de la comunitatea care ne citeste si ne rasplateste cu minute din viata lor. Intr-o zi, poate ajungem sa ne cunoastem cu totii, cu ocazia unui concept pe care am inceput deja sa il ”dospesc” pentru acele vremuri.

Va multumesc, dragi prieteni ai mei, stiti voi exact despre cine vorbesc. 🙂 Pentru ca m-ati incurajat sa duc pana la capat o idee pe care o aveam de ani multi, dar care, din cauza timpului pe care ajunsesem sa il dedic exclusiv jobului, nu reusea niciodata sa prinda contur.

Va multumesc voua, tuturor clientilor mei de acum si din trecut, pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati spus atunci cand am testat cu voi ideea acestui blog. Gandul la voi imi incalzeste inima cu bucurie si imi confirma faptul ca dincolo de relatia client-consultant, ramane intotdeauna prietenia care se leaga si care naste multe lucruri frumoase impreuna. Nu in ultimul rand, va multumesc voua, dragi colegi jurnalisti, pentru aprecierea pe care ati aratat-o proiectului si ideile pe care mi le-ati trimis. Ati umplut cu experienta voastra indelungata, multe spatii libere pe care inca le mai aveam intr-o perioada, referitoare la continut si structura.

Iti multumesc tie, draga colega care ai acceptat sa imi fii mentor, si care ti-ai luat bucati din timpul tau, asa incat sa imi daruiesti mie idei si sa pui sfaturile tale pe locul unde era cea mai mare nevoie. Iti trimit zilnic toata recunostinta mea, in timp ce primesc de la cititori cuvinte calde si frumoase.

La final, va transmit tuturora rugamintea de a imi scrie despre ce subiecte va doriti sa cititi aici in lunile ce urmeaza si din partea caror profesionisti (medici, farmacisti, psihologi, psihoterapeuti, coachi, traineri etc) va doriti sa cititi despre ideile care va framanta. Va promit ca voi face tot ce imi sta in putinta, asa incat sa va impartasesc viziunea lor, care sa ne ajute pe toti!

Sper ca gandurile mele de recunostinta sa ajunga la voi toti si sa va faca viata mai frumoasa! Cu mult drag!

Foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.