Breaking up with sugar

Învaţă cum să gestionezi pofta de dulce şi eliberează-te de consumul regulat de zahăr

Ediția a 5-a a programului de 4 săptămâni începe pe 26 februarie.

870 lei (29% reducere)

620 lei

Prețul crește pe 9 februarie. Locurile sunt limitate.

Viaţa poate fi mai dulce fără zahăr

O ciocolată azi, o prăjitură mâine. Ţi-e greu să te ţii deoparte, pentru că dulciurile par să te calmeze, să-ţi reducă stresul şi anxietatea.

Îţi e greu să slăbeşti şi eşti într-o permanentă şi epuizantă luptă cu propriul corp. Eşti obosită, dezamăgită de toate nu-urile şi piedicile pe care ai încercat să le pui în calea propriilor pofte. Ele sunt tot acolo, încăpățânate, persistente.

Știu perfect prin ce treci, pofta de dulce e specifică nouă tuturor, dar ştiu şi că se poate „gestiona”. Nu însă cu soluţii rapide şi trucuri simple, ci cu un plan concret de acțiuni. Acest plan începe cu cel mai important pas: conștientizarea problemei și a ceea ce se petrece în corpul nostru când consumăm zahăr în exces, continuă cu angajamentul de a reconstrui relația cu zahărul și a trece de la abuz la echilibru, cu reconfigurarea meniului zilnic şi se încheie cu o viaţă mai sănătoasă.

Eşti gata să afli mai multe?

De ce să alegi programul "Breaking Up with Sugar"?

4 săptămâni de coaching de grup, ghidare şi suport pentru a te ajuta să-ți înțelegi corpul și poftele, dar și să ai soluții pentru a rupe cercul vicios al mâncatului emoțional de dulciuri. Vei primi suport și motivație, informație și practică, în același timp. Într-un timp minim necesar pentru a declanșa schimbarea.

Un program creat pornind de la nevoile femeilor care se luptă cu mâncatul emoţional şi pofta de dulciuri, primul şi singurul de acest fel din România.

Descoperi şi înveţi să folosești diverse instrumente care să te ajute să conștientizezi relația cu dulciurile, să o înţelegi şi să o gestionezi pe termen lung. 

Nu este un program înregistrat. Sesiunile săptămânale live şi grupul de suport îţi dau posibilitatea de învăța din întrebările tuturor și de interacționa cu ceilalți în timp real.

Descoperi exerciții de introspecție pentru a-ți înțelege pofta de dulce, practici somatice, de respiraţie și de relaxare pentru a reduce nivelul de stres şi controla mai bine pofta de dulce.

Devii parte a comunităţii Wellness Fairy, un trib de femei cu același scop ca și tine, unde vei beneficia de provocări și oferte, toate cu scopul de a te menține în formă, motivată și inspirată.

Cum te ajută?

O viaţă fără zahăr e mai dulce. Asta pentru că e o viaţă sănătoasă, în care nu eşti la mâna poftelor, ci în control, pentru că îţi înţelegi emoţiile şi nu cauţi să le mai îndulcești cu calorii goale, pentru că ai mai multă energie să te bucuri de fiecare zi şi pentru că te priveşti cu bucurie în oglinda de care te fereai altă dată.

Obţii o altă perspectivă asupra mâncării

Reduci până la dispariție pofta de dulce

Ai parte de o stare de spirit îmbunătăţită

Eşti mai energică şi te concentrezi mai bine

Scazi în greutate

Pierzi în centimetri

Ai un ten mai luminos

Dormi mai bine

Pofta de dulce vine cu un mesaj.

Învăţă să citeşti acel mesaj!

Reducere 29% până pe 9 februarie

Ce cuprinde programul?

Breaking Up with Sugar este un program de grup focusat şi uşor de urmat, creat să te ajute, nu să te copleșească. Te vei simţi înțeleasă şi susținută să rezolvi una dintre cele mai mari probleme când vine vorba de mâncare: pofta constantă de zahăr.

Toate instrumentele de lucru sunt concepute pentru a începe procesul gestionării poftei și a te echipa pentru schimbarea pe termen mediu și lung.

Cum se desfășoară?

Programul durează 4 săptămâni

Ghidurile şi toate informațiile de suport le vei primi etapizat, în fiecare săptămână. Pentru implementarea lor și comunicare ai acces la grupul de suport, unde primeşti îndrumare, răspuns la întrebările tale despre program, planuri, rețete, mesele tale, dificultățile tale. Exercițiile de coaching le vei face individual, cu ghidarea mea.

O seară pe săptămână ne dăm întâlnire în cadrul unor sesiuni online. Ne conectăm, învățăm unele de la altele, clarificăm lucruri, ne luăm doza de motivație, primim feedback.

Toate acestea sunt menite să te sprijine pentru a combate convingerile fundamentale legate de prezența dulciurilor în viața ta şi a reduce consumul cât de mult poți.

E pentru tine?

Programul Breaking Up with Sugar poate fi biletul tău de acces către o viaţă dulce, dar sugar free, dacă:

Împreună putem rupe legătura nocivă pe care o ai cu zahărul, putem opri creșterea în greutate, balonarea și stresul toxic.

Femei ca tine au reușit

Ce pierzi dacă nu te înscrii în acest program?

Întrebări frecvente

Dacă îmi citești blogul și postările de pe pagina de Facebook, știi deja că eu nu promovez o dietă anume, ci modificarea stilului de viață. În toate programele, fie ele individuale sau de grup, lucrez pe toată roata de wellness, așa încât integrarea mâncării să se facă cu sens și în armonie cu celelalte părţi ale unei vieţi sănătoase: mișcare, somn & odihnă, hidratare, relaxare.

Aşadar nu, acesta nu este un program de dietă. Este în schimb un program care te va ajuta să dezvolți noi obiceiuri sănătoase, sustenabile pe termen lung, ce vor duce la alte schimbări benefice, inclusiv la pierderea de kilograme.

Da, pierderea în kilograme apare ca efect al înrolării în acest program, a urmării recomandărilor şi practicării exercițiilor de coaching. Totuși, acesta nu este un program de dietă, iar misiunea sa principală este să te învețe să gestionezi pe termen lung pofta de alimente cu zahăr și să te desprinzi de consumul zilnic de ”ceva dulce”.

Cu toate acestea, nu uita că fiecare femeie este unică și rezultatele pe care le obține depind mult de ea și de cât de multă disponibilitate pentru schimbare are în momentul înscrierii. Așa că recomandarea mea e să afli dacă vrei cu adevărat să te schimbi și dacă acesta este momentul potrivit pentru tine în care să începi să faci acest lucru.

Acesta este scopul principal al programului, de a te învăța ce este pofta de dulce, cum și de ce apare, ce instrumente să activezi pentru gestionarea ei. Deci da, vei reuși în primul rând să reduci semnificativ (cât de mult depinde și de tine) cantitatea de dulciuri pe care o consumi. Dacă îţi propui să scapi de tot de pofta de dulce, programul îţi pune la dispoziţie instrumentele să faci şi asta. În cele din urmă, vei afla cum să menții rezultatele pe termen lung și să gestionezi în continuare ”ispitele” care vor apărea.

Grupul de suport este creat pe WhatsApp şi este format din toate participantele care achiziționează programul. Este un loc în care se vor purta discuţii despre program, se vor ridica probleme şi întrebări, se vor trimite fotografii cu mesele, în funcție de frecvența stabilită. Fiecare participantă va trebui să se implice și să aibă minim 2 intervenții pe săptămână cu întrebări și feedback pe subiectele programului.

Da, ideal este să te conectezi la fiecare sesiune săptămânală. Acesta este un beneficiu important în program. Astfel, ai posibilitatea să afli răspunsurile la întrebările tale atât de la coach, cât și de la celelalte participante. Live-urile se desfășoară pe Zoom şi aduc valoare adăugată programului, de care e bine să te bucuri din plin.

Da, ele sunt un instrument necesar pentru etapa de conștientizare. Vei avea multe aha-uri legate de tine, relația cu tine, cu mâncarea şi cu zahărul din viața ta. Ele s-au dovedit a fi foarte utile şi apreciate în primele ediții ale programului.
Nimic nu trebuie. Eu îți arăt doar ce vei putea face la finalul programului, dacă urmezi pașii recomandați: poți renunța definitiv la zahăr sau îl poți reduce la minim în meniul tău, ocazional și controlat de către tine. Depinde de tine ce alegi, atât pentru perioada programului, cât și ulterior. Eu sunt gata să te susțin orice vei alege.

Sigur că da, avantajul cel mai mare e că programul nu reprezintă o dietă, ci un mod de viață care poate fi adoptat de întreaga familia.

Tu ai decis că ai nevoie de schimbare și de îndrumare pentru a învăța noi obiceiuri, mai bune și mai sănătoase. De aceea, îți recomand să te implici cât de mult poți și să practici recomandările și exercițiile, să participi la live-uri și să pui întrebări. Nu uita, nu există schimbare fără acțiune!

Programul este dedicat persoanelor fără probleme de sănătate ori care urmează tratamente medicamentoase. Înscrierea în program, plata acestuia și apoi urmarea programului se face pe propria răspundere, după cum este menţionat şi în Termeni și condiții.

Dacă ești proaspătă mămică (cu un bebe de 1-11 luni), îți recomand să nu pui presiune pe tine. În primul an după naştere, tu ai nevoie să te refaci, iar bebe să fii lângă el 100%. Nevoia ta cea mai mare este să dormi și să mănânci sănătos (fără dulciuri), să petreci timp la lumină naturală și să faci mișcare cu bebe la purtător. Programul meu nu îți face rău, dimpotrivă, dar poate deveni o provocare în plus într-o perioadă aglomerată și intensă din viața ta.

Îți recomand să continui terapia, nu să o înlocuiești cu programul ”Breaking Up With Sugar”. Ce poate face suplimentar programul este să îți ofere informație tehnică despre pofta de dulciuri, despre cum poți să te hrănești sănătos și ce alimente te ajută în acest sens. Totuși, acesta este un program de grup, care nu îţi oferă consilierea personalizată de care ai nevoie pentru situația ta.

Programul este special construit pentru adresa relația cu dulciurile. Mâncatul emoțional este un subiect și mai amplu, pe care îl detaliez în sesiuni de coaching 1 la 1. Dacă dorești să îl dezvoltăm împreună, scrie-mi pe adresa [email protected]

Condiția este de a te implica în comunicarea pe tot parcursul programului și a te angaja că te vei dedica ție cu acest proiect, pe parcursul celor 4 săptămâni. Scopul este de a obține schimbarea pe care o dorești. Doar acțiunea aduce schimbare!

Şi nu uita și că acesta este un program de nutrition & wellness coaching, nu este un program medical și nu are scopul de a diagnostica sau trata vreo boala sau condiție medicală. Înscrierea în program și urmarea acestuia se face pe propria răspundere, organizatorul nu își asumă nicio răspundere în acest sens.

Despre mine

Sunt Florina Badea, sunt health coach și tehnician nutriționist, consilier echilibru hormonal și coporate wellbeing trainer.

Am studiat la 3 școli de nutriție: dr Sears Wellness Institute, Precision Nutrition Canada și Fitness Scandinavia România, plus alte cursuri și formări pentru nutriția copilului și pentru echilibru hormonal. M-am format ca Eating Psychology Coach și studiez domeniul în continuare.
În prezent, mă formez ca Practician Somatic Experiencing in formare (mai 2022 – iulie 2024)  și ca psiholog (2022 – 2025).

Misiunea mea e să însoțesc femeile care se luptă cu mâncatul emoțional, pe calea refacerii unei relații sănătoase cu sine, cu mâncarea și cu propriul corp.
Am lucrat cu sute de cliente în ultimii 8 ani, cu rezultate pe toată axa body – mind – spirit. Lucrez online, 1 la 1, dar și cu grupuri, iar Retreatul Wellness Fairy este programul meu semnătură început în 2021.

Apariții media

Începem?

Locurile sunt limitate

Reducere 29% până pe 9 februarie

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.