Departe de casă, aproape de tine

14 – 16 Ianuarie 2022 – YOUness WELLness Clinic

Experimentează starea de bine alături de femei ca tine, într-un spaţiu sigur!

Un weekend în care să iei o pauză de la ritmul vieţii tale, să te reconectezi cu tine şi nevoile tale, să te relaxezi în timp ce înveți cum să mănânci şi să trăiești mai sănătos.

Explorare

Ai ocazia să descoperi și să exersezi acei piloni ai unei vieți echilibrate, pe care să îi aduci ulterior în viața proprie, zi de zi.

Relaxare

Te destinzi într-un loc izolat de zgomot și agitație, care îţi promite deconectare totală de la probleme cotidiene și conectare la tine însăţi și cu grupul.

Activităţi diverse

Participi la sesiuni de coaching, pilates şi yoga, drumeţii, relaxare în natură și timp liber, într-un spaţiu sigur şi re-charghing.

Accesibilitate şi intimitate

Ușor de ajuns din București, pe o rută care nu solicită foarte mult timp şi energie.

Comunitate

Devii parte a comunităţii Wellness Fairy, un trib de femei unite de același scop, unde vei beneficia de provocări și oferte, toate cu scopul de a te menține în formă, motivată și inspirată.

Cum te ajută

Wellness Fairy Retreat este un spațiu sigur pentru a descoperi ce este cu adevărat important pentru starea ta de bine, care îţi va aduce:

o stare de calm

echilibru

confort digestiv

un kit de practici pentru managementul stresului și relaxare

meniu sănătos pentru 3 zile

reconectare cu propriul corp și cu senzația de sațietate

conectarea la o comunitate cu același scop

informații valoroase despre nutriție sănătoasă

inspirație, bucurie, conectare cu femei ca tine

claritate mentală și posibilitatea de a împărtăși din dilemele și problemele cu care te confrunți

o altă perspectivă asupra obiceiurilor sănătoase 

practică pentru gestionarea mâncatului emoțional și a poftei de dulce 

Ia o pauză de la viaţa cotidiană și acordă-ţi timp să te reconectezi cu tine însăţi şi cu femei asemenea ţie!

Ce cuprinde programul

Wellness Fairy Retreat este un program de grup care ne aduce împreună pentru a experimenta live fundamentul unei vieți echilibrate şi un cadru în care să întărim conexiunea dintre noi.

3 zile în mijlocul naturii, cu mese și cazare incluse

hrană locală, proaspătă, meniu vegetarian

pauze de masă adevărate, cu mâncat mindful, pentru a testa nivelul de sațietate și foame

o agendă structurată pe activități, care include și timp liber

apa alcalină Kangen

sesiuni de pilates și yoga destinate sănătății coloanei vertebrale, relaxării și echilibrării hormonale, energizării şi tonifierii

coaching de grup

acces la pădurea privată

acces la 2 facilitatori cu experiență în lucrul cu grupurile

goodies şi surprize din partea sponsorilor

acces la saună uscată si umedă, sala gym și cromoterapie

sesiuni Q&A

Testimoniale

Galerie foto ediția I

Cum se desfășoară?

De vineri până duminică vor fi sesiuni de coaching și relaxare, drumeții, yoga și pilates în pădurea privată, după o agendă stabilită, care îţi va permite şi timp pentru tine.

Totul se întâmplă într-un peisaj care ne îndeamnă la deconectare, alături de doi facilitatori cu experiență în lucrul cu grupurile – health & nutrition coach şi instructor de yoga.

Vei dormi bine, te vei simți bine, îți vei face prietene noi, vei învăța lucruri noi, vei experimenta, vei visa și îți vei face planuri, vei reflecta la viața ta și la dorințele tale.

Vei pleca de acolo cu o experienţă refreshing şi goodie bag-uri din partea sponsorilor.

Wellness Fairy Retreat este pauza ta de bine în mijlocul naturii. Te încarci, te conectezi cu femei asemenea ţie şi trăieşti pe deplin principiile unei vieţi echilibrate.

E pentru tine?

Programul Wellness Fairy Retreat îţi va prinde bine dacă:

îţi doreşti să ne cunoaştem faţă în faţă şi să descoperi mai multe despre alimentaţie şi stil de viaţă sănătos.

ai nevoie să te conectezi cu femei ce au preocupări şi obiective similare şi să simţi că eşti parte a unui trib unde ai spaţiu şi susţinere să te manifeşti.

ai nevoie de o pauză de la cotidian pentru a te încărca cu energie.

simţi nevoia să faci ceva pentru tine.

vrei să explorezi toate ingredientele unui stil de viaţă în acord cu tine şi nevoile tale.

ți-e dor să trăiești în mijlocul naturii și să te bucuri de hrană locală, vegetală și animală.

vrei să faci mișcare, yoga și pilates, în grup organizat și supervizat de facilitatori cu experiență în lucrul cu grupurile.

vrei să afli informații despre obiceiuri sănătoase, psihologia mâncatului și un stil de viață echilibrat.

Limitări

Experienţa este exclusiv pentru femei, fiind exclusă prezenţa partenerilor şi copiilor în cadrul retreat-ului. Pentru a urma tot procesul, focusul trebuie să fie acolo, pe activități şi experiențe, fără distrageri. Vei fi parte dintr-un grup, iar orice decizie a ta în afara agendei, se va răsfrânge şi asupra celorlalte participante.

Este necesar să participi la activități, pentru a ne atinge împreună scopul. Vei avea însă şi ocazia să petreci timp cu tine însăţi, să reflectezi la anumite lucruri, să îţi notezi idei.

Nu este recomandat să-ţi iei laptopul cu tine. Pentru o deconectare totală, e bine să te desprinzi de taskurile de birou și, mai ales, de lumina albastră a dispozitivelor. Nu este interzis accesul cu telefonul mobil în retreat, însă folosirea lui în timpul activităților nu este permisă.

Pe perioada retreat-ului, se vor face fotografii și video-uri. În cazul în care nu doreşti să fii surprinsă în imagini, comunică acest lucru înainte de începerea programului.

Nu se vor servi băuturi alcoolice. Ne vom ocupa de aprovizionare cu apă, ceai și cafea, pentru toată durata evenimentului. Menționează eventualele restricții alimentare medicale, în cazul în care există.

Pentru siguranța tuturor, va fi nevoie de prezentarea dovezii de vaccinare COVID-19 sau de efectuarea unui test antigen la locație, cu rezultat negativ. (Cerință TBD noiembrie 2021)

La check-in va trebuie să completezi un formular cu datele tale şi că ai luat la cunoștință de Regulamentul de ordine interioară al evenimentului.

În camere nu există televizor.

Pregăteşte-te să descoperi cum să ai mai bine grijă de corpul tău, mecanismele alimentare, dar şi psihologice, pentru a-i da ocazia să se redreseze ori de câte ori e nevoie.

Investiția ta: 300 euro pentru 3 zile intense de program (loc în cameră dublă) și 360 euro (loc în cameră single).

Prețurile sunt valabile pentru ediția ianuarie 2022.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.