CORPORATE TRAINING
Food for brain
Obiceiuri alimentare mai bune, performanțe profesionale mai bune
Food coaching şi ateliere de nutriţie pentru echipe mai productive la job
Un program flexibil dedicat angajaţilor din companii pentru a-i ajuta să conştientizeze nevoia de obiceiuri alimentare sănătoase şi a-şi îmbunătăți performanțele în muncă prin îmbunătățirea calității meselor.
Creierul este mereu pe modul ON, la serviciu şi în afara lui. Acest lucru înseamnă că are nevoie de o alimentare constantă cu energie. Energia vine din hrană, iar de calitatea combustibilului depinde calitatea modului său de funcționare şi performanțele pe care o persoană le poate atinge. La job şi în viaţa de zi cu zi. Individual şi în echipă.
”Food for Brain” poate fi factorul de noutate, instrumentul de conștientizare şi sursa de plus valoare la nivel corporate.
Food coaching customizat pentru nevoile fiecărei companii. Sunt deschisă la idei, sugestii şi formate. Înainte de orice, obiectivul este ca programul să aibă un impact real asupra oamenilor şi corporației în sine.
Programul generează o schimbare de perspectivă şi raportarea la alimente ca la un combustibil pentru corp şi creier, cu impact asupra sănătății generale, stării de bine şi nivelului de productivitate.
Nu va fi un alt program plin de concepte teoretice. Se pune accent pe aplicabilitatea informației în viaţa reală, pe învățare prin implementare şi activități în echipă, interactive şi amuzante.
Informație concentrată, prezentată simplu şi pe înțeles. Angajații primesc idei și sfaturi practice, îndrumare şi răspunsuri la întrebări specifice pe care le au.
Tu alegi modul în care se va desfăşura programul, în funcţie de obiectivele companiei şi nevoile angajaţilor săi. Poate fi vorba despre o singură sesiune de training, sesiuni recurente sau ateliere de cooking tematice.
De ce food coaching pentru angajaţi
La fel ca o mașină scumpă, creierul funcționează cel mai bine atunci când primește combustibil premium. O mâncare de calitate, plină de vitamine, minerale și antioxidanți, înseamnă un creier protejat de stres, ce funcționează optim pe plan profesional.
mai puține absențe de la birou
mai puține concedii medicale
bună dispoziție și cooperare în echipe
energie pentru a duce la îndeplinire task-urile
claritate și focus
eficiență
reducerea nivelului de stres și a anxietății
creșterea gradului de satisfacție la locul de muncă
prevenirea bolilor secolului 21 (boli cardiovasculare, diabet, obezitate etc.)
Începem?
Ce cuprinde programul
Un program educaţional despre rolul mâncării în îmbunătăţirea capacităţilor cognitive și multiple idei inspirate de mâncare sănătoasă la serviciu, la restaurant şi acasă.
strategii pentru trecerea de la obiceiuri nocive la obiceiuri pentru stare de bine și concentrare
idei de mic dejun pentru oameni grăbiți
trucuri pentru a gestiona pofta de dulce și lista alimentelor cu care pot fi înlocuite
idei de pachet pentru birou
ce să alegem din meniu la restaurant - exemple pe meniuri din restaurante
superalimente care ajută sistemul imunitar și cum să fie integrate în meniul zilnic
etichetele produselor – cum trebuie citite
tactici pentru menținerea greutății optime sau pierderea în greutate
adevărul despre cofeină
bugetul dedicat mâncării zilnice la birou etc
Cum se desfășoară
În funcţie de perspectiva companiei şi adaptat nevoilor angajaților săi, în aşa fel încât să aibă impact asupra business-ului și să ajute angajații companiei să fie performanți și energici.
one time only, într-o singură sesiune cu durata de 3 ore și pauză inclusă de 20 min;
serie de sesiuni cu o frecvență stabilită de comun acord (ex: 1/ lună, 1/semestru, 1/ sezon)
ateliere de cooking cu grupuri mici și medii, pe teme dedicate.
Fiecare sesiune de grup poate fi urmată de sesiuni de follow-up individuale, cu persoanele care îşi doresc consiliere pentru a armoniza nutriția și wellness-ul în viața de zi cu zi.
Bugetul va cuprinde onorariul trainerului și include: pregătirea temelor specifice alese de fiecare companie, susținerea lor și materialul scris (suportul de program care sintetizează informația și ideile discutate, rețete pentru pachetul de luat la birou și gustări, 1 meniu pentru 5 zile de lucru, materiale ”didactice” - diferite alimente la care fac referire).
Partea 1: 1h 20 minute
Pauză: 20 minute
Partea 2: 1h 20 minute
Sesiunile se vor desfășura la sediul companiei, în cadrul unui intervalul orar adaptat posibilităților clientului. Sesiunile se vor desfășura cu maxim 30 de participanți. Pentru sesiunile din afara orașului, costurile se vor discuta separat, atât cele directe, cât și fee-ul.
Începem?
E pentru compania ta?
Programul Food for Brain este util companiei tale dacă:
ai angajați care petrec mult timp pe scaun, la birou
ai colegi care petrec mult pe teren și nu au pauze stabilite de masă
vrei ca echipa ta să fie mai productivă și mai energică
vrei ca oamenii cu care lucrezi să fie mai sănătoși, veseli și entuziaști, să simtă că au în control mesele și mâncarea, că mănâncă de foame și nu din cauze emoționale
vrei să schimbi abordarea companiei în ceea ce privește pauzele de masă și de gustări, tratațiile din ședințe și din cycle meeting-uri
dorești ca echipa ta să dobândească cele mai importante informații despre psihologia mâncatului, pe care să le practice în beneficiul personal și profesional
vrei ca echipa ta să își schimbe obiceiurile la masă și să treacă în mindset-ul de nutriție sănătoasă și wellness, pentru o calitate a vieții ridicată
vrei să exersezi mâncatul conştient
vrei să înțelegi aspectele esențiale legate de flora intestinală și ce impact are ea asupra vieții noastre și a sănătății
Alimentaţia afectează direct structura și funcționarea creierului şi, în cele din urmă, performanța în muncă şi starea de spirit zilnică. Contribuie la educarea nutrițională a angajaților! E o oportunitate de dezvoltare personală, o formă de recompensare, dar mai ales un mod de le menține sănătatea şi starea de bine.
Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.