PROGRAM CORPORATE

Food for brain

Obiceiuri alimentare mai bune, performanțe profesionale mai bune

Food coaching şi ateliere de nutriţie pentru echipe mai productive la job. Un program flexibil dedicat angajaţilor din companii pentru a-i ajuta să conştientizeze nevoia de obiceiuri alimentare sănătoase şi a-şi îmbunătăți performanțele în muncă prin îmbunătățirea calității meselor.

Creierul este mereu pe modul ON, la serviciu şi în afara lui.

Acest lucru înseamnă că are nevoie de o alimentare constantă cu energie. Energia vine din hrană, iar de calitatea combustibilului depinde calitatea modului său de funcționare şi performanțele pe care o persoană le poate atinge. La job şi în viaţa de zi cu zi. Individual şi în echipă.

”Food for Brain” poate fi factorul de noutate, instrumentul de conștientizare şi sursa de plus valoare la nivel corporate.

Personalizat

Food coaching customizat pentru nevoile fiecărei companii. Sunt deschisă la idei, sugestii şi formate. Înainte de orice, obiectivul este ca programul să aibă un impact real asupra oamenilor şi corporației în sine.

Revelator

Programul generează o schimbare de perspectivă şi raportarea la alimente ca la un combustibil pentru corp şi creier, cu impact asupra sănătății generale, stării de bine şi nivelului de productivitate.

Interactiv

Nu va fi un alt program plin de concepte teoretice. Se pune accent pe aplicabilitatea informației în viaţa reală, pe învățare prin implementare şi activități în echipă, interactive şi amuzante.

Practic

Informație concentrată, prezentată simplu şi pe înțeles. Angajații primesc idei și sfaturi practice, îndrumare şi răspunsuri la întrebări specifice pe care le au.

Flexibil

Tu alegi modul în care se va desfăşura programul, în funcţie de obiectivele companiei şi nevoile angajaţilor săi. Poate fi vorba despre o singură sesiune de training sau o serie de sesiuni. Pot fi sesiuni online sau fizice, la sediul companiei.

De ce food coaching pentru angajaţi

La fel ca o mașină scumpă, creierul funcționează cel mai bine atunci când primește combustibil premium. O mâncare de calitate, plină de vitamine, minerale și antioxidanți, înseamnă un creier protejat de stres, ce funcționează optim pe plan profesional.

🗹 strategii pentru trecerea de la obiceiuri nocive la obiceiuri pentru stare de bine și concentrare

🗹 idei de mic dejun pentru oameni grăbiți

🗹 trucuri pentru a gestiona pofta de dulce și lista alimentelor cu care pot fi înlocuite

🗹 idei de pachet pentru birou

🗹 ce să alegem din meniu la restaurant - exemple pe meniuri din restaurante

🗹 super-alimente care ajută sistemul imunitar și cum să fie integrate în meniul zilnic

🗹 etichetele produselor – cum trebuie citite

🗹 tactici pentru menținerea greutății optime sau pierderea în greutate

🗹 adevărul despre cofeină

🗹 bugetul dedicat mâncării zilnice la birou etc

➝ ai angajați care petrec mult timp pe scaun, la birou

➝ ai colegi care petrec mult pe teren și nu au pauze stabilite de masă

➝ vrei ca echipa ta să fie mai productivă și mai energică

➝ vrei ca oamenii cu care lucrezi să fie mai sănătoși, veseli și entuziaști, să simtă că au în control mesele și mâncarea, că mănâncă de foame și nu din cauze emoționale

➝ vrei să schimbi abordarea companiei în ceea ce privește pauzele de masă și de gustări, tratațiile din ședințe și din cycle meeting-uri

➝ dorești ca echipa ta să dobândească cele mai importante informații despre psihologia mâncatului, pe care să le practice în beneficiul personal și profesional

➝ vrei ca echipa ta să își schimbe obiceiurile la masă și să treacă în mindset-ul de nutriție sănătoasă și wellness, pentru o calitate a vieții ridicată

➝ vrei să exersezi mâncatul conștient

➝ vrei să înțelegi aspectele esențiale legate de flora intestinală și ce impact are ea asupra vieții noastre și a sănătății

Programul Food for Brain este util companiei tale dacă:

Alimentaţia afectează direct structura și funcționarea creierului şi, în cele din urmă, performanța în muncă şi starea de spirit zilnică. Contribuie la educarea nutrițională a angajaților! E o oportunitate de dezvoltare personală, o formă de recompensare, dar mai ales un mod de le menține sănătatea şi starea de bine.

  1. Creșterea energiei și a productivității:

    Alimentația echilibrată și conștientă ajută angajații să mențină niveluri constante de energie pe parcursul zilei, ceea ce îmbunătățește performanța la locul de muncă.

  2. Îmbunătățirea concentrării și a funcțiilor cognitive:

    Hrana corectă pentru creier susține luarea deciziilor rapide, creativitatea și capacitatea de a rezolva probleme complexe.

  3. Reducerea absenteismului și a stărilor de epuizare:

    O alimentație sănătoasă poate întări sistemul imunitar și reduce incidența problemelor de sănătate, contribuind la o echipă mai sănătoasă și mai rezilientă.

  4. Stimularea stării de bine emoționale:

    Relația cu mâncarea influențează direct starea de spirit. Mesajele constante despre alimentație conștientă ajută la reducerea stresului și la gestionarea emoțiilor.

  5. Crearea unui mediu de lucru sănătos și inspirațional:

    Programele constante de coaching și training construiesc obiceiuri sănătoase la nivel individual și de echipă, promovând o cultură a grijii pentru sine.

  6. Angajați mai implicați și mai motivați:

    Oamenii care simt că organizația investește în bunăstarea lor sunt mai dedicați și mai entuziasmați să contribuie la succesul companiei.

Aceste sesiuni aduc beneficii tangibile și pe termen lung, contribuind la:

Aceasta este doar o parte a impactului pe care sesiunile de food coaching și training le pot avea asupra echipelor din mediul corporate. 

Te invit să construim împreună un stil de viață care susține performanța și echilibrul pe termen lung!

Solicită oferta