Programe individuale

Consiliere pentru nutriție sănătoasă și modificarea stilului de viață

Sesiuni personalizate de consiliere 1 la 1 în care punem accent pe nevoile tale specifice. Primeşti ghidare şi susţinere zilnică pentru a face mai uşoară trecerea către obiceiuri noi şi sănătoase.

Tu eși unică. Ceea ce ți se potrivește ție este unic. Dacă prietena ta are nevoie și ea de o schimbare, invit-o să îmi scrie. Împreună vom găsi soluția adaptată nevoilor ei.

Coaching pentru mâncat emoțional

Pachet de 8 sesiuni individuale pentru a înţelege şi gestiona mâncatul emoţional. Vei descoperi care este tiparul tău de emotional eater, cum să eviţi supraconsumul, să-ţi gestionezi poftele şi să te împrieteneşti cu mâncarea.

Sesiune de cunoaștere

Programează acum o sesiune de cunoaștere de 15 minute.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.

Beginner Fairy

ABONAMENT GRATUIT

[NTP-Recurring planId=5727557787844608 button="Mă abonez - Deep Work Fairy - lunar - 350 lei" title="Deep Work Fairy - lunar"]
[NTP-Recurring planId=5363608433197056 button="Mă abonez - Wise Fairy - lunar - 190 lei" title="Wise Fairy - lunar"]

Intră în comunitatea Wellness Fairy

Comunitatea în care abordăm holistic lucrul cu propriul corp, mâncarea și emoțiile, echilibrul hormonal, feminitatea și iubirea de sine. Te poți înscrie oricând. Nu e dată fixă de începere!


Curs CADOU pentru femeile din comunitatea mea

Înscrie-te aici pentru a primi E-BOOK-ul gratuit pe mail

Trimit doar mail-uri informative, fără spam. Citește politica mea de confidențialitate pentru mai multe informații.