De la neliniște la a trăi cu bucurie

Îmbrățișează menopauza şi toate schimbările sale!

Un curs care îţi va schimba perspectiva asupra menopauzei şi te va ajuta să înțelegi ce se întâmplă cu corpul tău şi ce poţi face pentru a trăi fiecare zi cu bucurie şi energie.

Curs supervizat din punct de vedere acuratețe informații medicale de către dr. Corina Neamțu și dr. farmacist Roxana Gavriloaia.

Informaţii complete

Descoperi tot ce trebuie să ştii despre menopauză, cum să gestionezi schimbările cu care corpul și mintea ta are de-a face şi să te adaptezi uşor și dintr-o poziție de liniște și încredere în tine.

Conținut fundamentat medical

Informațiile din curs sunt supervizate de către un medic endocrinolog și de un farmacist specialist în aprobarea medicamentelor și suplimentelor.

O nouă perspectivă

Recadrezi modul de a te raporta la o perioadă a vieţii la care îţi generează nelinişte și lucrezi cu tine ca să o vezi ca pe o perioadă care abundă în oportunități pentru tine.

Comunitate

Devii parte a comunităţii Wellness Fairy, un trib de femei unite de același scop, unde vei beneficia de provocări și oferte, toate cu scopul de a te menține în formă, motivată și inspirată.

Suport online

Primești îndrumare pe email pentru a parcurge cursul, dacă ai nevoie. 

Program Susținere Detoxifiere – 14 zile

400.00 lei

Curs „Există viață după menopauză” Ghid de navigat prin apele schimbării – 3 materiale video, 8 e-book-uri + 1 sesiune 1 la 1 cu recomandări personalizate.

1,290.00 lei

Cum te ajută

Menopauza nu este o boală și de aceea trebuie să încetezi să gândești că e nevoie să repari sau să tratezi ceva. Este acea perioadă care poate aduce în viața ta cea mai mare oportunitate de creștere și dezvoltare de la adolescență încoace. Puterea e la tine, hai să vedem cum o poți folosi!

înveți să treci prin menopauză în liniște, menținând controlul asupra stării tale de bine, prin ceea ce incluzi în stilul tău de viață

înțelegi ce se petrece în corpul tău și de ce, în această perioadă

reîncadrezi mental perioada prin care (urmează să) treci

te raportezi la noul mod de a te hrăni, diferit față de anii 20, 30 și chiar 40 timpurii

integrezi modalități de a face mișcare în noua ta rutină

integrezi practici de relaxare, somn, îngrijire și gestionarea stresului în viața ta

afli ce suplimente sunt recomandate de comunitatea științifică pentru femeile la menopauză

știi ce analize și investigații trebuie făcute în această perioadă a vieții

descoperi cum reformulezi stilul de viață actual, ca să te poți simți bine, energică și să fii sănătoasă

găsești ancore pentru suport emoțional

recapeți energia și pofta de viață

găsești suport într-un trib de femei cu aceleași nevoi

Ce cuprinde cursul

Cursul te susține să treci prin menopauză în liniște, menținând controlul asupra stării tale, prin ceea ce incluzi în stilul tău de viață. Vei descoperi:

ce se întâmplă în corpul nostru și de ce ne schimbăm - o poveste despre hormoni

va avea creierul nostru de suferit de acum încolo - între mit și realitate

ce probleme de sănătate trebuie să preîntâmpinăm - puterea e la noi

cum ne putem ajuta singure și ce plan să ne facem - întotdeauna un plan te salvează de la dezastre

ce avem nevoie să mâncăm și despre ce să uităm când vine vorba de meniu - la 50 de ani nu mai e deloc ca la 40, nici la 40 ca la 30

ce obiceiuri și rutine să integrăm în viața noastră - nu doar bebelușilor le place rutina și creierul adult o iubește rutina

practici de îngrjire pentru a combate simptomele și a ne simți bine - este cel mai bun moment să ne așezăm pe primul plan în viața noastră

cum să trăim cu pasiune, bucurie și energie în această perioadă a vieții - există viață și feminitate și după ce ne cresc copiii și nu mai e nevoie să avem grijă de ei, iar asta în ciuda ridurilor și firelor albe.

efectele benefice ale menopauzei

de ce este somnul atat de important si cum sa il facem sa fie si mai bun

libido-ul la menopauză, în ciuda modificărilor fiziologice


Cum se desfășoară

După achiziție, primești de la mine un email cu toate documentele de studiat cu pixul în mână și cum să te folosești de ele. Sunt 173 de pagini scrise și 150 de minute de ascultat, cu pixul în mână și agenda. 


Ca să ai timp pentru integrare, ai nevoie de 8 săptămâni la rând. 


Pachetul ESSENTIALS "Există viață după menopauză"- cuprinde 3 materiale video + 8 ebook-uri și suport din partea mea pe email, ca să îl parcurgi, dacă ai nelămuriri. 


Pachet DEEP WORK "Există viață după menopauză"- cuprinde 3 materiale video, 8 e-book-uri + 1 sesiune 1 la 1 cu recomandări personalizate - live, pe zoom, care durează 1 oră și jumătate.

E pentru tine?

Călătorie liniştită prin menopauză îţi va prinde bine dacă:

ai nevoie de suport și ghidare pentru a crea noi obiceiuri și rutine adaptate la o nouă etapă din viața ta de femeie

ai nevoie de informație legată de modificări și simptome și de cum să te ajuți de nutriție, mișcare și practici de relaxare și gestionare a stresului

vrei să primești informație de actualitate, supervizată de un medic colaborator și un farmacist cu experiență în lucrul cu suplimentele alimentare

dacă ești în perioada de tranziție către menopauză sau la menopauză

dacă vrei să pui focus pe tine și pe viața pe care ai ocazia să ți-o creezi

ai nevoie de îndrumare pentru a face alegeri sănătoase pe termen lung

dacă ești în căutarea unui trib de femei care trec prin simptome asemănătoare și caută răspunsuri la întrebări asemănătoare

dacă vrei să înveți cum să îți prepari mâncare hrănitoare pentru corp și minte

dacă vrei să înveți să faci mișcare pentru relaxare și eliberarea de simptomele neplăcute specifice menopauzei și să înveți să respiri corect

Acest curs nu este doar o listă a lucrurilor pe care să le faci în timpul menopauzei, ci și un mod de a descoperi cum să pui în aplicare mai ușor ceea ce îți face bine. Acest lucru este posibil prin intermediul exercițiilor de reflecție și exercițiilor practice. Dacă te înscrii la curs, doar simpla lecturare a informațiilor nu va produce efectele dorite. Doar acțiunea poate produce schimbare!

Înregistrări și sesiuni de Q&A înregistrate

Acestea sunt sesiuni înregistrate din cadrul edițiilor live ale programului, din perioada 2021 - 2022. 

Fii parte activă din viața ta la menopauză

Menopauza este o perioadă plină de necunoscute, perioadă în care un nou echilibru hormonal trebuie să se stabilească. Ai nevoie de timp și spațiu pentru a lăsa corpul să își urmeze cursul, ca apoi să se adapteze la noile circumstanțe. Dă-ți timp și răbdare.

Îmbrățișează acest proces și privește-l ca pe o călătorie de descoperire de sine, în care afli mai multe despre tine, despre ceea ce înseamnă să fii tu și cum te poți folosi de ceea ce descoperi pentru a trăi o viață așa cum îți dorești tu.

Participarea la acest curs e începutul călătoriei printr-o menopauză liniștită, de care să te bucuri din toată inima.

Testimoniale

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.