Sunt all in

Nu îți pun în brațe diete din sertar, ci îți sunt alături pentru ca împreună să găsim cea mai bună formulă pentru tine.

A lucra cu mine înseamnă să ai lângă tine nu atât un coach, cât o prietenă bună, care îţi arată drumul către o viață mai sănătoasă, te ţine de mână pe acest drum, îţi răspunde cu încurajări şi empatie la momentele de “nu (mai) pot”.

A lucra cu mine înseamnă să găsești mai ușor răspunsuri la frământările tale legate de alimentaţie şi viaţă sănătoasă, înseamnă înțelegere, blândeţe, deschidere, suport și claritate.

Eu sunt all in, îmi pun toate cunoştinţele, energia, răbdarea în procesul schimbării stilului tău alimentar şi de viaţă. Tu doar alege cum vrei să lucrăm.

Programe individuale

Consiliere pentru nutriție sănătoasă și modificarea stilului de viață

Sesiuni personalizate de consiliere 1 la 1 în care punem accent pe nevoile tale specifice. Primeşti ghidare şi susţinere zilnică pentru a face mai uşoară trecerea către obiceiuri noi şi sănătoase.

Tu eși unică. Ceea ce ți se potrivește ție este unic. Dacă prietena ta are nevoie și ea de o schimbare, invit-o să îmi scrie. Împreună vom găsi soluția adaptată nevoilor ei.

Coaching pentru mâncat emoțional

Pachet de 8 sesiuni individuale pentru a înţelege şi gestiona mâncatul emoţional. Vei descoperi care este tiparul tău de emotional eater, cum să eviţi supraconsumul, să-ţi gestionezi poftele şi să te împrieteneşti cu mâncarea.

Transitional Life Coaching

De la femeia de azi la TU cea de mâine. De la blocaj la acțiune. Fă orice proces de tranziție din viața ta mai clar, mai asumat, mai ușor!


Wellness Fairy Detox

12 zile de nutrition & wellness coaching pentru a reseta corpul la trecerea dintre anotimpuri și de a-i da un boost de energie pentru sezonul următor. Îţi recapeți echilibrul digestiv şi înveți cum să îl menții, afli cum să îţi organizezi mesele, de unde vin poftele tale după perioade de excese şi cum să te raportezi la anumite alimente și combinații, pentru echilibru hormonal și stare de bine pe toată axa body-mind-spirit.

Ascultă-ți corpul și el te va asculta pe tine!

  • Un e-book gratuit în format pdf – peste 30 de pagini de informație valoroasă și de exerciții de lucru cu tine;
  • 5 întâlniri sub forma unor newslettere bonus cu exerciții de introspecție, ca să continui să lucrezi cu tine, pentru a integra ce ai aflat de la mine;
  • Informație valabilă pentru toată viața;
  • Insight-uri „mici” pentru schimbări mari;
  • Bazele unei relații armonioase cu al tău corp și cu mâncarea.


Programe de grup

Wellness Fairy Retreat

3 zile intense în natură şi în linişte cu sesiuni de wellness coaching, yoga şi pilates, drumeţii, demo cooking şi mâncat mindfull. Experimentăm împreună ce este cu adevărat important pentru starea noastră de bine, ne conectăm la un trib de femei cu aceleași nevoi și scop și ne reconectăm la noi înșine.

Există viață după menopauză - ghid de navigat mai ușor prin apele schimbării

Un program de 30 zile care să îţi schimbe perspectiva asupra menopauzei şi să te pregătească pentru a te bucura din plin de ea. Descoperi ce se întâmplă cu corpul tău, opţiunile alimentare care îţi fac bine, obiceiuri şi rutine benefice, cum să o trăieşti cu bucurie şi energie. Te vei înțelege și te vei regăsi pe tine însăți, pentru a participa activ la cea mai mare oportunitate de creștere și dezvoltare de la adolescență încoace.

Breaking Up With Sugar

4 săptămâni cu sesiuni live de coaching de grup, planuri alimentare şi reţete, exerciţii de mindfulness și yoga, ghidare şi suport pentru a te ajuta să-ți înțelegi corpul și poftele, dar și să ai soluții pentru a rupe cercul vicios al mâncatului emoțional de dulciuri.

Food for brain

Creierul este mereu pe modul ON, la serviciu şi în afara lui. Acest lucru înseamnă că are nevoie de o alimentare constantă cu energie. Energia vine din hrană, iar de calitatea combustibilului depinde calitatea modului său de funcționare şi performanțele pe care o persoană le poate atinge. La job şi în viaţa de zi cu zi. Individual şi în echipă.

”Food for Brain” poate fi factorul de noutate, instrumentul de conștientizare şi sursa de plus valoare la nivel corporate.

Mâncatul emoțional - de ce mănânci și cum să te oprești

Greutatea ta va fi mereu o problemă, iar relația ta cu mâncarea la fel, dacă nu înțelegi mâncatul emoțional și nu înveți cum să îl ții sub control.


Pentru femeile care mănâncă emoțional, mâncarea e folosită adesea pentru a se liniști, distrage de la ceva sau auto-trata. Însă există căi mult mai bune de a ne gestiona emoțiile și feluri mai iubitoare de a ne hrăni sufletul, corpul și mintea.


Îți voi arăta eu care sunt acestea și cum poți să te ajuți singură! Vom practica împreună.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.