PROGRAME INDIVIDUALE

Consiliere nutriție și wellness 1 la 1

Alimentația echilibrată e primul tău pas către viaţa echilibrată!

Sesiuni personalizate de consiliere 1 la 1 în care punem accent pe ceea ce este specific ţie, pe ce îţi dorești şi de ce ai nevoie. Primești ghidare şi susținere zilnică pentru a face mai ușoară trecerea către obiceiuri noi şi sănătoase.

Adaptat ţie

Analizăm împreună problemele şi nevoile tale. Pornind de la ele, creăm strategii, nu doar alimentare, dar personalizate şi conturăm o hartă a stării de bine proprii.

Lucru cu probleme specifice

Integrăm şi problemele de greutate, balonare, constipație, iar pentru probleme specifice primeşti recomandări şi sugestii de profesioniști din zona medicală.

Proces de schimbare complex

Ai acces la instrumente de lucru care să te ajute să treci ușor prin procesul schimbării, să te împrietenești cu mâncarea şi să-ţi regăsești starea de bine.

Flexibilitate

Poţi opta doar pentru o sesiune de evaluare cu recomandări sau să alegi un proces complet de transformare, ce se poate întinde pe mai multe săptămâni.

Susținere permanentă

Sunt alături de tine pe drumul schimbării obiceiurilor alimentare şi stilului propriu de viață. Comunicăm constant pentru monitorizare, evaluare şi recomandări.

Ce presupune procesul de consiliere nutrițională

Nu îți voi oferi o rețetă universală, ci suport personalizat şi motivație, printr-un kit de tool-uri foarte complex. În mare, procesul de coaching include:

jurnal alimentare pe 7 zile şi evaluare nutrițională inițială

chestionar de simptome hormonale (în situații specifice)

sesiune de kick off (maxim 1 oră jumătate) – explorăm background-ul tău, îţi prezint concluziile şi recomandările în baza măsurătorilor şi a evaluării inițiale

primești pe email recomandările, planul alimentar sau opțiunile alimentare

în cazul existenței unor probleme digestive - balonare, constipație etc – perioada de explorare durează mai mult

monitorizare timp de 1 săptămână (inclusă în costul sesiunii de kick off), pentru a urmări implementarea planului alimentar, a clarifica aspecte şi a răspunde întrebărilor tale

sesiuni de follow-up (de 1/ 2 oră) după 1 săptămână sau 2, pentru a evalua progresele, a discuta despre ce a funcționat şi ce nu, a face ajustări şi recomandări în funcție de nevoile specifice.

Femeile care au reușit să facă schimbările dorite au lucrat cu mine minim 3 luni. Am evaluat toată roata sănătății și de wellness și am lucrat în plus în sesiuni de coaching pentru mâncat emoțional.

Ai nevoie de îndrumare pentru reconstruirea relației cu mâncarea? Te ajut să îți înțelegi nevoile nutriționale şi sunt alături de tine în procesul de schimbare a mindset-ului şi reprogramare a obiceiurilor prezente cu altele noi, mai sănătoase.

Femei ca tine au reușit

Consiliere

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.