CORPORATE TRAINING

Food for brain

Obiceiuri alimentare mai bune, performanțe profesionale mai bune

Food coaching şi ateliere de nutriţie pentru echipe mai productive la job

Un program flexibil dedicat angajaţilor din companii pentru a-i ajuta să conştientizeze nevoia de obiceiuri alimentare sănătoase şi a-şi îmbunătăți performanțele în muncă prin îmbunătățirea calității meselor.

Creierul este mereu pe modul ON, la serviciu şi în afara lui. Acest lucru înseamnă că are nevoie de o alimentare constantă cu energie. Energia vine din hrană, iar de calitatea combustibilului depinde calitatea modului său de funcționare şi performanțele pe care o persoană le poate atinge. La job şi în viaţa de zi cu zi. Individual şi în echipă.

”Food for Brain” poate fi factorul de noutate, instrumentul de conștientizare şi sursa de plus valoare la nivel corporate.

Personalizat

Food coaching customizat pentru nevoile fiecărei companii. Sunt deschisă la idei, sugestii şi formate. Înainte de orice, obiectivul este ca programul să aibă un impact real asupra oamenilor şi corporației în sine.

Revelator

Programul generează o schimbare de perspectivă şi raportarea la alimente ca la un combustibil pentru corp şi creier, cu impact asupra sănătății generale, stării de bine şi nivelului de productivitate.

Interactiv

Nu va fi un alt program plin de concepte teoretice. Se pune accent pe aplicabilitatea informației în viaţa reală, pe învățare prin implementare şi activități în echipă, interactive şi amuzante.

Practic

Informație concentrată, prezentată simplu şi pe înțeles. Angajații primesc idei și sfaturi practice, îndrumare şi răspunsuri la întrebări specifice pe care le au.

Flexibil

Tu alegi modul în care se va desfăşura programul, în funcţie de obiectivele companiei şi nevoile angajaţilor săi. Poate fi vorba despre o singură sesiune de training, sesiuni recurente sau ateliere de cooking tematice.

De ce food coaching pentru angajaţi

La fel ca o mașină scumpă, creierul funcționează cel mai bine atunci când primește combustibil premium. O mâncare de calitate, plină de vitamine, minerale și antioxidanți, înseamnă un creier protejat de stres, ce funcționează optim pe plan profesional.

Impactul sesiunilor de corporate food training

mai puține absențe de la birou

mai puține concedii medicale

bună dispoziție și cooperare în echipe

energie pentru a duce la îndeplinire task-urile

claritate și focus

eficiență

reducerea nivelului de stres și a anxietății

creșterea gradului de satisfacție la locul de muncă

prevenirea bolilor secolului 21 (boli cardiovasculare, diabet, obezitate etc.)

Ce cuprinde programul

Un program educaţional despre rolul mâncării în îmbunătăţirea capacităţilor cognitive și multiple idei inspirate de mâncare sănătoasă la serviciu, la restaurant şi acasă.

strategii pentru trecerea de la obiceiuri nocive la obiceiuri pentru stare de bine și concentrare

idei de mic dejun pentru oameni grăbiți

trucuri pentru a gestiona pofta de dulce și lista alimentelor cu care pot fi înlocuite

idei de pachet pentru birou

ce să alegem din meniu la restaurant – exemple pe meniuri din restaurante

superalimente care ajută sistemul imunitar și cum să fie integrate în meniul zilnic

etichetele produselor – cum trebuie citite

tactici pentru menținerea greutății optime sau pierderea în greutate

adevărul despre cofeină

bugetul dedicat mâncării zilnice la birou etc

Cum se desfășoară

Programul Food for Brain poate fi desfășurat

În funcţie de perspectiva companiei şi adaptat nevoilor angajaților săi, în aşa fel încât să aibă impact asupra business-ului și să ajute angajații companiei să fie performanți și energici.

one time only, într-o singură sesiune cu durata de 3 ore și pauză inclusă de 20 min;

serie de sesiuni cu o frecvență stabilită de comun acord (ex: 1/ lună, 1/semestru, 1/ sezon)

ateliere de cooking cu grupuri mici și medii, pe teme dedicate.

Fiecare sesiune de grup poate fi urmată de sesiuni de follow-up individuale, cu persoanele care îşi doresc consiliere pentru a armoniza nutriția și wellness-ul în viața de zi cu zi.

Food for Brain în varianta one time only este organizat astfel

Bugetul va cuprinde onorariul trainerului și include: pregătirea temelor specifice alese de fiecare companie, susținerea lor și materialul scris (suportul de program care sintetizează informația și ideile discutate, rețete pentru pachetul de luat la birou și gustări, 1 meniu pentru 5 zile de lucru, materiale ”didactice” – diferite alimente la care fac referire).

Partea 1: 1h 20 minute

Pauză: 20 minute

Partea 2: 1h 20 minute

Sesiunile se vor desfășura la sediul companiei, în cadrul unui intervalul orar adaptat posibilităților clientului. Sesiunile se vor desfășura cu maxim 30 de participanți. Pentru sesiunile din afara orașului, costurile se vor discuta separat, atât cele directe, cât și fee-ul.

E pentru compania ta?

Programul Food for Brain este util companiei tale dacă:

ai angajați care petrec mult timp pe scaun, la birou

ai colegi care petrec mult pe teren și nu au pauze stabilite de masă

vrei ca echipa ta să fie mai productivă și mai energică

vrei ca oamenii cu care lucrezi să fie mai sănătoși, veseli și entuziaști, să simtă că au în control mesele și mâncarea, că mănâncă de foame și nu din cauze emoționale

vrei să schimbi abordarea companiei în ceea ce privește pauzele de masă și de gustări, tratațiile din ședințe și din cycle meeting-uri

dorești ca echipa ta să dobândească cele mai importante informații despre psihologia mâncatului, pe care să le practice în beneficiul personal și profesional

vrei ca echipa ta să își schimbe obiceiurile la masă și să treacă în mindset-ul de nutriție sănătoasă și wellness, pentru o calitate a vieții ridicată

vrei să exersezi mâncatul conştient

vrei să înțelegi aspectele esențiale legate de flora intestinală și ce impact are ea asupra vieții noastre și a sănătății

Alimentaţia afectează direct structura și funcționarea creierului şi, în cele din urmă, performanța în muncă şi starea de spirit zilnică. Contribuie la educarea nutrițională a angajaților! E o oportunitate de dezvoltare personală, o formă de recompensare, dar mai ales un mod de le menține sănătatea şi starea de bine.

Solicită oferta

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.