Despre mine

Te însoțesc pe drumul către o viață echilibrată, pe care să o iubești zi de zi

Sunt Florina Badea, coach de nutriţie şi wellness, fost om de comunicare, mamă şi femeie cu drag de a ajuta alte femei să fie mai sănătoase şi în armonie cu ele însele.

Nu încurajez dietele, mâncatul la ore fixe, după principii şi reguli fixe. Cred însă în alimentaţia echilibrată, în acord cu nevoile corpului.

Convingerea mea este că avem nevoie să ne reconstruim relaţia cu propriul corp, să învăţăm să îl iubim cum şi pentru ce este acesta, indiferent de perioada vieţii şi fluctuaţiile de kilograme.

Sunt un om care susţine body health & body positivity ca piloni ai unei vieţi sănătoase şi pozitive.

Călătoria mea

Sunt pasionată de nutriţie şi sănătate dinainte de a face din asta o misiune personală. Rolul de mamă a fost cel dintâi indicator care m-a direcționat către drumul de blogger în zona de healthy lifestyle, apoi de health coach.

Prima sarcină, dilemele din etapa diversificării, nevoia de a fi un model pentru copiii mei m-au făcut să conștientizez pe deplin importanța unei alimentații sănătoase şi să mă aducă mai aproape de misiunea proprie.

Insigh-utile din perioada celor 4 ani lucrați în domeniul sănătății, din poziţia de Head of Healthcare Communications Division într-o agenţie de comunicare și PR, mi-au fost ulterior resurse importante.

2015 este anul în care mi-am asumat un nou rol, de om care scrie despre sănătate pentru a educa, pentru a ajuta oamenii să trăiască mai simplu, mai sănătos, mai în armonie cu ei înșiși. Blogul a câștigat recunoaștere din partea ZeList Monitor şi Biz, în Digital Report, la categoria Stil de viaţă sănătos şi sport, timp de 3 ani la rând.

Pandemia mi-a lăsat loc pentru mai mult curaj, iar curajul s-a materializat în a schimba focusul de pe rolul de blogger pe cel de Health & Nutrition Coach. Asta mi-a permis să configurez şi să lansez primele programe de grup: Detox, Wellness Fairy Factory şi Breaking Up With Sugar. Lucrul cu grupurile îmi aduce o satisfacţie specială pentru că are o energie specială, ce mobilizează, transformă, împlineşte.

Specializări

Health Coach – Dr. Sears Wellness Institute

Nutrition Coach – Precision Nutrition

Eating Psychology Coach

Tehnician nutriționist – Fitness Scandinavia

Trainer Points of You

Formator & Consilier dezvoltare personală

Consultanți medicali

Colaborez cu medici și profesioniști în sănătate pentru sfaturi și recomandări de specialitate

Dr. Iulia Panțuru

Medic specialist dermatolog

Dr. Mihaela Posea

Medic specialist diabet, boli de nutrție și boli metabolice

Dr. Ruxandra Constantina

Medic specialist medicină de familie, apifitoterapie, neuropatie

Dr. Roxana Cozubaș

Medic specialist oftalmolog (oftalmologie pediatrică)

Elena Iorga

Psihoterapeut de cuplu și familie

Roxana Gavriloaia

Doctor farmacist

Dr. Andreea Manda

Medic specialist pediatru

Dr. Anca Oltean

Medic primar ortodont

Dimineața am fluturi în stomac de emoția unei noi zile alături de femei care vor să fie bine

Am devenit Health & Nutrition Coach în mod conştient şi asumat, după o călătorie de câţiva ani. Nu există ceva care să mă bucure mai mult în plan profesional decât posibilitatea de a ajuta femei ca tine să facă pace cu mâncarea și cu propriul corp, să arate bine, să se simtă bine în corpul şi în viaţa lor.

Abordez alimentația în manieră holistică. Pun accent pe schimbarea obiceiurilor, pe a face alegeri conștiente şi corecte, pe importanţa nutriției echilibrate în timpul sarcinii și după, pe modul în care ce şi cum mănânci îţi afectează viaţa la toate nivelurile.

Mă motivează rezultatele obținute dincolo de slăbit – fertilitate, echilibru la perimenopauză și menopauză, somn mai bun, ten mai curat, echilibru hormonal general, energie de durată, digestie ușoară, stare generală de bine. Întotdeauna ţintesc către ele.

Florina, în 8 întrebări şi răspunsuri

Cine sunt?

Sunt un profesionist, dar mai ales un om pasionat de ceea ce face. Sunt mamă, soţie, prietenă.

Ce mă defineşte ca om?

Caracterul bun, etica şi devotamentul, dedicarea pentru familie, munca mea pe care o iubesc şi căreia îi dedic uneori prea mult timp.

Introvertită sau extrovertită?

Mai mult extrovertită, cu perioade de retragere în sine. Uneori am nevoie de spaţiu personal mai mult.

Ce iubesc cel mai mult?

Pe copiii mei.

Mâncăruri preferate?

Guacamole pe pâine de secară, cu somon afumat on top. Supa cremă de linte, salată de fasole roşie cu ceapă, ton şi frunze de spanac, ou poşat cu rucola şi boabe de rodie. Cireşele, fructele mele preferate.

Filme de suflet?

Lords of the Rings, Hobbitul, Game of Thrones, The Big Bang Theory, Sex and the City, Breakfast at Tiffany’s.

Cum arată răsfățul propriu?

O zi în linişte doar pentru mine, cu trezit lent şi duş, mic dejun pe modul încet, cafea doar cu sunet de păsări pe fundal şi frunzele de mesteacăn la geam, plimbare pe Calea Victoriei, prânz cu soţul şi o îngheţată la Sweetology, shopping scurt la COS, 15.000 paşi, un popas la Cărtureşti, un vraf de cărţi, flori parfumate și un buchet de lavandă.

Pasiuni?

Călătoriile, cititul, hiking, să descopăr locuri noi, să mă conectez cu oameni, să îi ajut.

Apariții în media

Cum mă văd ceilalți

Cu tine am avut o experiență reușită, o colaborare deschisă şi o interacțiune plăcută. Colaborarea a fost deschisă, fluidă, cu multă flexibilitate în a ajusta programul la constrângerile mele.

Gabriela Alexandru

COACHING 1 TO 1

Cum mă văd ceilalți

Abordarea ta este caldă şi creezi un spațiu în care am putut fi eu însămi cu bune şi rele. Am putut conta pe tine şi pe sfaturile tale de la bun început.

Alina Crăciun

COACHING 1 TO 1

Cum mă văd ceilalți

Comunicarea este foarte plăcută şi ușoară, ești deschisă şi îmi face plăcere să vorbim. Mă simt încurajată şi de fiecare dată când simt că aş lăsa garda jos mai apare un webinar, o sesiune de yoga şi îmi amintesc de ce m-am înscris în acest program, mă adun şi continui.

Alexandra Onea

PROGRAM 12 LUNI

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.