Disclaimer

Acest site nu are intenția de a diagnostica, trata sau vindeca vreo afecțiune sau condiție medicală. Toate problemele de sănătate pe care le aveți necesită îndrumare medicală de specialitate. Materialele de pe blog reprezintă opinia mea personală, bazată pe experiența și pe documentarea mea. În cele mai multe dintre materiale precizez sursele de informare. Alte materiale sunt rezultatul cunoștințelor mele de specialitate, ca urmare a formărilor profesionale și a certificărilor recunoscute de organisme de specialitate. Cu toate acestea, fiecare dintre voi este dator să se informeze singur, înainte de a lua orice hotărâre care îl poate afecta. Nu sunt responsabilă pentru nicio decizie pe care o luați pentru voi, citind postările de pe blogul meu! Adresați-vă medicului specialist înainte de a decide orice în legătură cu sănătatea voastră!

Nu sunt medic nutriționist, sunt tehnician nutriționist. Nu sunt medic de medicină sportivă, ca să vă pot sfătui în legătură cu tipul de mișcare pe care să îl faceți pentru a fi sănătoși și în formă. Articolele mele despre mișcare fac referire doar la experiența mea și vă rog să vă raportați la ele ca la o lectură care să vă îndemne să luați decizii proprii și asumate, în urma unei discuții cu un medic de specialitate.

Scopul articolelor este acela de a vă împărtăși, în primul rând, din experiența mea în ceea ce privește nutriția, mișcarea și, în general, stilul de viața sănătos, nu pentru a vă sfătui în niciun fel. Când vine vorba de sănătatea voastră, îndemnul meu este să întreprindeți propria documentare și să faceți ceea ce este mai bine pentru corpul vostru. Tot ceea ce eu scriu vine din experiența personală și se bazează pe stilul meu de viață și al familiei mele, care ni se potrivește nouă. Dacă aveți nevoie de de îndrumare specifică în ceea ce privește problemele voastre de sănătate, vă rog să contactați un medic de specialitate!

Acest blog nu reprezintă sfat medical de specialitate și informația aceasta nu trebuie folosită pentru a înlocui îngrijirea medicală specifică sau orice program terapeutic pe care îl urmați, la recomandarea unui medic. Dacă aplicați orice recomandare sau informație citită pe acest blog fără supervizare medicală licențiată, o faceți în totalitate pe riscul vostru personal!

Consultați-vă întotdeauna medicul înainte de a începe orice formă de mișcare sau de a schimba nivelul de intensitate al activităților fizice pe care le urmați. Dacă suferiți de o boală sau aveți simptome ale unei boli, vă rog să consultați medicul specialist! Dacă luați în prezent medicamente prescrise de medic sau urmați orice medicație din farmacie sau medicație naturopată, nu încetați să le luați și nici nu le înlocuiți cu altceva, doar pentru că ați interpretat în maniera personală o informație de pe acest blog; consultați medicul la care sunteți în supraveghere!

Toate formele de mișcare fizică pot comporta riscuri. Fiecare tratament, medicamentos sau naturopat, poate comporta riscuri despre care trebuie să vă informați personal, citind prospectele și adresându-va medicului vostru! Fiecare tratament medicamentos poate interacționa cu un tratament naturopat. Nu luați nicio decizie de a urma un tratament, de a-l înceta sau de a-l suplimenta cu alte tratamente – medicamentoase sau naturopate – fără să consultați opinia medicului la care vă aflați în îngrijire!

Dacă sunteți însărcinată, aveți mare băgare de seamă la orice tratament, medicamentos sau naturopat, pe care îl urmați. Cereți sfatul medicului chiar și pentru un ceai pe care îl beți, întrucât acesta vă poate afecta starea de sănătate, a voastră sau a copilului. În general, în această perioadă, aveți grijă la orice formă de mișcare, la alimentație, băuturi, fumat sau alte obiceiuri ce pot dăuna copilului!

Autorul și deținătorul acestui blog sfătuiește cititorii să își asume întreaga responsabilitate în ceea ce privește propria siguranță și limitele proprii. Nu garantez că fiecare material pe care îl scriu reprezintă informație completă pe subiectul abordat, întrucât fiecare material este scris dintr-o perspectivă proprie, pe baza informațiilor și documentării proprii, analizate prin prisma celor ce reprezintă interes doar pentru mine, la momentul scrierii sale. Atenție, unele materiale sunt vechi și e posibil să nu le fi actualizat încă.

Informațiile și abordarea folosite de mine nu sunt potrivite pentru toate persoanele care citesc acest blog, pentru că fiecare persoană este unică.


Vă reamintesc că acesta este un blog, nu este o platformă medicală redactată de un comitet de medici specialiști. De aceea, nu îmi asum răspunderea pentru nicio pierdere sau pagubă pe care ați putea să o suferiți, dacă în urma lecturii acestor materiale luați decizii proprii, fără să vă consultați medicul său să vă folosiți bunul simț și instinctul.

Pe acest blog nu veți găsi formulări licențioase sau limbaj injurios. Toate comentariile sunt moderate.

Acesta este un blog personal redactat și editat de către Florina Badea și poate conține materiale publicitare, sponsorizate. Compensațiile primite pentru acestea nu vor influența niciodată conținutul, subiectele și postările. Dacă nu agreez acel brand și nu îl folosesc în viața de zi cu zi, nu voi vorbi niciodată despre el pe blog într-o notă pozitivă, doar pentru că primesc compensații bănești pentru el. Etica și responsabilitatea pentru întregul conținut al materialelor scrise de mine sunt principalele mele repere. Punctele de vedere și opiniile exprimate pe blog sunt ale mele și mi le asum. Orice revendicare pe care o aveți și este legată de un produs sau un serviciu despre care ați citit la mine pe blog, vă îndrum să o îndreptați către producător sau furnizor.

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și, nu uitați niciodată, sănătatea este cel mai mare dar pe care îl puteți face copiilor voștri!

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.