Reset și de la capăt pentru corpul tau

Recapată-ți echilibrul digestiv și hormonal pentru un boost de energie și vitalitate.

12 zile de nutrition & wellness coaching ce îti ajuta corpul să facă trecerea de la un sezon la altul, să funcționeze mai bine și sa arate mai bine.

Mese complete

Programul nu se bazeaza pe hrană lichidă din fructe și legume. Ai 3 mese pe zi și gustari opționale, care sa ajute munca pe care corpul o face continuu pentru detoxifiere.

Plan alimentar flexibil

Planul alimentar este însoțit și de rețete simple și rapide, cu ingrediente cu care ești deja obișnuită, dar și cu unele cărora le vei descoperi acum savoarea și impactul asupra corpului.

Discuții live

Nu este un program înregistrat. Sesiunile live şi grupul de suport îţi dau posibilitatea de a învăța din întrebările tuturor și de a interacționa cu celelalte participante în timp real.

Suport online nelimitat

Primeşti feedback, îndrumare şi răspuns la întrebările tale înainte (faza de pregătire) și în timpul programului (7 zile propriu zise și 2 zile de reintroduceri).

Comunitate

Devii parte a comunităţii Wellness Fairy, un trib de femei unite de același scop, unde vei beneficia de provocări și oferte, toate cu scopul de a te menține în formă, motivată și inspirată.

Cum te ajută

Corpul îşi are propriile mecanisme de curăţare, însă şi el oboseşte. Învăţând cum să îţi pui sistemul digestiv pe un mod mai blând de funcționare, îi dai timp să se reechilibreze şi vei obţine:

O digestie mai bună şi o floră intestinală echilibrată

Reducerea balonării, ameliorarea constipației

Aspect exterior mai bun, de la înfățișarea generală, până la piele, păr, unghii etc

Stare de spirit îmbunătățită

Calm interior

Somn mai bun, odihnitor

Energie și vitalitate, focus, claritate

Pierdere în greutate

Pierdere în centimetri

Piele mai luminoasă și mai sănătoasă

Corpul ştie ce să facă. Tu doar învaţă să efectuezi reglajele de fineţe pentru a-l ajuta să se reechilibreze şi să o ia de la capăt.

Ce cuprinde programul

Wellness Fairy Detox este un program de grup focusat şi accesibil, în urma căruia vei deveni mai organizată în ceea ce privește mesele, vei căpăta informație esențială legată de procesul de detoxifiere și despre cum funcționează corpul și mintea în relație cu mâncarea.

Toate instrumentele de lucru sunt concepute pentru a face întregul proces uşor şi confortabil pentru tine.

1 plan alimentar pe zile, pentru toate cele 7 zile

Reguli generale de urmat pentru perioada detox-ului

Kit pentru detox

protocol de wellness: mișcare, dezvoltare de sine, odihnă etc

Rețete gustoase

Suport online nelimitat pe perioada programului

Acces în grupul de program pentru comunicare zilnică

2 sesiuni online live (kick off și closing session)

Cum se desfasoara

Acordă-i timp, acordă-ţi timp! E important să ai cu adevărat disponibilitate pentru program. E bine să fii acasă și să nu ai o perioadă atât de încărcată încât să simți că nu ai spațiu pentru nimic altceva în viața ta. Programul va funcţiona, dacă tu îi permiţi să funcţioneze.

Kick off meeting live, pe Zoom, cu durata de 1 oră – pentru a ne cunoaște și a ne conecta unele la altele, a te introduce în program și a afla detaliile legate de cum să te raportezi la această perioadă, la ce să te aștepți și cum să te organizezi.

Pregătire – 3 zile în care tu te vei ocupa de pregătirea mediului de acasă, bucătăria și dormitorul, de lista de cumpărturi și de organizarea meniului. Dacă ai întrebări, le poți adresa în grupul de proiect, pentru ca răspunsurile să fie accesibile întregului grup.

Implementare – 7 zile de urmat planul alimentar și protocolul de wellness, în care pui în aplicare recomandările din ebook-ul de proiect și sugestiile primite în sesiunea de kick off.

Reintroduceri – 2 zile în care primești pe email modalitatea de a reintroduce anumite alimente înapoi în dieta zilnică, pentru a testa modul cum te simți și la care din ele poți fi ”sensibilă” (ex: gluten, lactate, zahăr etc).

Closing session și recomandări finale – 60 minute pentru a clarifica întrebările suplimentare, a primi feedback de la fiecare și a trage concluziile finale.

Întrucât calitatea mâncării este foarte importantă într-un detox, e la fel de important să îți pregătești mesele acasă.

Vor fi alimente la care vei renunţa în această perioadă (carne roșie, zahăr etc).

Programul nu este 100% vegetarian / vegan, însă te pot susține să adaptezi mesele din planul alimentar, în aşa fel încât să mănânci potrivit opțiunilor proprii.

Pregăteşte-te să descoperi cum să ai mai bine grijă de corpul tău, mecanismele alimentare, dar şi psihologice, pentru a-i da ocazia să se redreseze ori de câte ori e nevoie.

E pentru tine?

Programul Wellness Fairy Detox îti este de folos daca:

te simti lipsita de vlaga si vrei sa îti recapeti tonusul

te confrunţi frecvent cu probleme digestive (balonare, constipaţie)

îţi doreşti să experimentezi și să înțelegi un proces de detoxifiere sănătos, care nu se bazează pe hrană lichidă

vrei să îţi ajuţi corpul să îşi revitalizeze procesele naturale de filtrare şi eliminare a toxinelor

vrei să te odihneşti mai bine

ai nevoie de îndrumare pentru a face alegeri sănătoase pe termen lung

îţi doreşti să gestionezi mai bine poftele alimentare

vrei să înțelegi cum să combini benefic anumite alimente și de ce unele alimente pot fi ”sensibile” pentru corpul tău

vrei să exersezi mâncatul conştient

vrei să înțelegi aspectele esențiale legate de flora intestinală și ce impact are ea asupra vieții noastre și a sănătății

Limitări

Cine nu ar trebui să urmeze programul Wellness Fairy Detox

femeile însărcinate, care alăptează sau care se pregătesc pentru a deveni mame

copiii și persoanele peste 65 de ani

persoanele aflate sub medicaţie de orice fel

persoanele aflate în convalescență

persoanele care suferă de diabet sau alte afecțiuni (în special boli cronice) sau care urmează orice formă de dieto-terapie cu scop medical

Pregăteşte-te să descoperi cum să ai mai bine grijă de corpul tău, mecanismele alimentare, dar şi psihologice, pentru a-i da ocazia să se redreseze ori de câte ori e nevoie.

Investiția ta

250 lei pentru 12 zile de program

Femei ca tine au reușit

Înscrie-te pe lista de așteptare

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.