Programe de grup

Wellness Fairy Retreat

3 zile intense în natură şi în linişte cu sesiuni de wellness coaching, yoga şi pilates, drumeţii, demo cooking şi mâncat mindfull. Experimentăm împreună ce este cu adevărat important pentru starea noastră de bine, ne conectăm la un trib de femei cu aceleași nevoi și scop și ne reconectăm la noi înșine.

Există viață după menopauză - ghid de navigat mai ușor prin apele schimbării

Un program de 30 zile care să îţi schimbe perspectiva asupra menopauzei şi să te pregătească pentru a te bucura din plin de ea. Descoperi ce se întâmplă cu corpul tău, opţiunile alimentare care îţi fac bine, obiceiuri şi rutine benefice, cum să o trăieşti cu bucurie şi energie. Te vei înțelege și te vei regăsi pe tine însăți, pentru a participa activ la cea mai mare oportunitate de creștere și dezvoltare de la adolescență încoace.

Breaking Up With Sugar

4 săptămâni cu sesiuni live de coaching de grup, planuri alimentare şi reţete, exerciţii de mindfulness și yoga, ghidare şi suport pentru a te ajuta să-ți înțelegi corpul și poftele, dar și să ai soluții pentru a rupe cercul vicios al mâncatului emoțional de dulciuri.

Wellness Fairy Detox

12 zile de nutrition & wellness coaching pentru a reseta corpul la trecerea dintre anotimpuri și de a-i da un boost de energie pentru sezonul următor. Îţi recapeți echilibrul digestiv şi înveți cum să îl menții, afli cum să îţi organizezi mesele, de unde vin poftele tale după perioade de excese şi cum să te raportezi la anumite alimente și combinații, pentru echilibru hormonal și stare de bine pe toată axa body-mind-spirit.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.