Ascultă-ți corpul și el te va asculta pe tine!

Ultima noapte de dietă, prima zi de dragoste cu mâncarea


Curs CADOU pentru femeile din comunitatea mea

Hello, lady,

Ce zici de o viață fără diete și restricții alimentare? De o viață în care te simți bine în corpul tău, în care îl și te respecți? Cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață plină de iubire și compasiune pentru corpul tău? Cum ar fi ca de fiecare dată când mănânci să îi oferi corpului tău exact ceea ce are nevoie? Să iei cina cu prietenii fără să te simți vinovată pentru că ai mâncat? 


Minunat, nu? Am pregătit pentru tine un curs gratuit care să te poarte într-o călătorie de inițiere în relația cu tine, cu al tău corp și cu mâncarea!

Vei afla

De ce este esențială întoarcerea la corp


Ce înseamnă să îți asculți corpul

Cum să intri într-un adevărat parteneriat cu el

Cum să cultivi starea de recunoștință și la ce te ajută asta

Cum și de ce se manifestă mâncatul emoțional

Cum să te oprești din mâncat

Cum să te oprești din critică și judecată

Cum să începi să cultivi starea de prezență și conștientizare, esențiale pentru reconectarea la corp și la relația cu mâncarea

Cum să cultivi o stare de bine pe termen lung

Cursul gratuit se va desfășura exclusiv online, individual, în propriul ritm. Ai acces pe viață la toate informațiile pe care ți le ofer. Pentru că e timpul pentru o altă abordare când vine vorba de mâncare și de corpul tău. Hai și tu în self love club!

Ce vei primi:

 • Un e-book gratuit în format pdf - peste 30 de pagini de informație valoroasă și de exerciții de lucru cu tine;
 • 5 întâlniri sub forma unor newslettere bonus cu exerciții de introspecție, ca să continui să lucrezi cu tine, pentru a integra ce ai aflat de la mine;
 • Informație valabilă pentru toată viața;
 • Insight-uri „mici” pentru schimbări mari;
 • Bazele unei relații armonioase cu al tău corp și cu mâncarea;
 • Suportul meu pe tot parcursul parcurgerii cursului și după (nu ezita să mă contactezi!).

În acest curs gratuit te ajut, prin teorie și exerciții practice, de reflecție, să-ți conștientizezi relația pe care o ai cu al tău corp, să o îmbunătățești, să asculți ceea ce-ți șoptește și să înțelegi, cu adevărat, cum funcționează el. Pas cu pas, pentru 6 zile zile la rând.


Greutatea va fi mereu o problemă, iar relația ta cu mâncarea la fel, dacă nu înțelegi că mâncatul emoțional are legătură cu nevoile corpului tău neîmplinite. Pentru femeile care mănâncă emoțional, mâncarea este folosită adesea pentru a se liniști, a se distrage de la ceva sau pentru a se autotrata. Mâncatul emoțional ne transmite mesajul că încă nu avem acele abilități necesare pentru grija de sine (self care). 


Draga mea, acesta este un curs cadou pe care l-am creat pentru tine, care te învață lucrurile de bază despre corp și despre relația pe care să începi să o cultivi cu el, dar și motivele pentru care bunăstarea ta este în directă legătură cu mâncarea, modul în care mănânci și modul cum te raportezi la mâncare.

Cine te va ghida

Sunt Florina Badea, sunt coach integrativ și nutriționist și, în prezent, mă formez ca Practician Somatic Experiencing in formare (mai 2022 - iulie 2024). Misiunea mea e să însoțesc femeile care se luptă cu mâncatul emoțional, pe calea refacerii unei relații sănătoase cu sine, cu mâncarea și cu propriul corp.

Am lucrat cu sute de cliente în ultimii 6 ani, cu rezultate pe toată axa body - mind - spirit.

Lucrez cu femei de peste 6 ani și știu că dietele nu sunt răspunsul la kilogramele în plus și la relația cu mâncarea și cu propriul corp. Studiile spun că efectul de yo-yo ne impactează în mod negativ metabolismul, ne face să recâștigăm kilogramele și, mai mult de atât, ne slăbește încrederea în sine. În felul acesta, distrugem cele mai importante relații pe care le avem în viață: cea cu sine și cu propriul corp și cea cu mâncarea. Mâncarea trebuie să redevină o bucurie și o plăcere, nu să fie un inamic!

E momentul să începi să înțelegi relația dintre obiceiurile alimentare și modul cum se raportezi la corpul tău, în așa fel încât să începi să folosești mâncarea doar pentru scopul ei de bază. 

Vino să afli primii pași pe care îi poți face, alături de mine!

Testimoniale

Este pentru tine acest curs?

Dacă răspunzi cu DA la una dintre întrebările de mai jos, este cu siguranță pentru tine:

 • Nu ai o relație foarte bună cu propriul corp, de fapt nu prea știi ce înseamnă această relație;
 • Simți că mâncarea și greutatea îți ocupă un spațiu mental foarte mare;
 • Nu știi de unde să începi pe calea unei noi relații cu mâncarea;
 • Nu știi ce înseamnă să îți asculți corpul;
 • Nu te simți mulțumită de felul în care arăți;
 • Te simți vinovată când mănânci;
 • Mănânci când nu îți este foame și și când ești deja sătulă;
 • Mănânci ca să te simți mai bine – ca să te calmezi la primele semne când te simți tristă, furioasă, plictisită, anxioasă etc;
 • Te recompensezi cu mâncare;
 • Simți rușine și vină când vine vorba de alegerile tale alimentare și de corpul tău.

Acest curs gratuit este o introducere pe drumul tău către pacea cu tine însăți și mâncarea și pune bazele unei relații sănătoase cu corpul tău. Hai să lucrăm împreună!


Disclaimer medical

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.