Comunitatea Wellnes Fairy – comunitate pe bază de abonament

Wellness Fairy Factory

by Florina Badea

Corp, emoții, greutate optimă, stil de viață sănătos în corp de femeie 

Comunitatea în care abordăm holistic lucrul cu propriul corp, mâncarea și emoțiile, echilibrul hormonal, feminitatea și iubirea de sine. 

Te poți înscrie oricând. Nu e dată fixă de începere!

Onorăm împreună toate etapele vieții unei femei, în mod autentic și profund transformator, pentru împuternicirea noastră ca femei.

Lady, sunt tare fericită să te invit în Wellness Fairy Factory – o comunitate creată special pentru tine.

Este cadrul în care nu doar vorbim despre emoții, despre mâncare, despre cum să facem pace cu ele și cu propriul corp, ci și locul de împărtășire și practică a tot ceea ce învățăm. Locul în care abordăm lunar unul sau mai multe subiecte legate de tot ceea ce înseamnă mâncarea ca relație cu viața și al motivelor pentru care apar kilogramele în plus.


Am pe agendă să vorbim și despre viața de femeie, despre relațiile cu cei din jur, despre limitele sănătoase, despre vindecarea relației cu noi înșine, un stil de viață sănătos și ce înseamnă el, dincolo de teorie și ce știm din cărți. Să știm nu mai este suficient!

 

Suntem diferite, cu nevoi diferite, iar în acest program îmi propun să găsești ceva care să te ajute în drumul tău spre cea mai bună versiune a ta. Un drum continuu, dar atât de frumos și plin de iubire de sine! De aceea și această comunitate este una pe termen lung, în care poți să rămâi peste 12 luni și chiar este indicat, pentru că schimbarea înseamnă consecvență, înseamnă pași mici, dar siguri și constanți. Însă, bineînțeles, ai și libertatea să te retragi când simți că nu îți mai găsești locul, când crezi că ai asimilat informație suficientă care să-ți fie de folos pe termen lung sau când crezi că ai nevoie de ceva diferit.  

Am creat Wellness Fairy Factory special pentru femeile care vor să depună efort conștient și constant înspre a se descoperi pe sine, a-și recunoaște mesajele corpului, a le înțelege și a face primii pași spre împlinirea nevoilor proprii.

Draga mea, corpul îți spune mereu ce își dorește și, mai ales, corpul mereu știe ce e mai bine pentru tine. Este nevoie doar să-l asculți și să înveți să creezi cu el o relație bazată pe dragoste, comunicare și respect. Exact ca în relațiile de zi cu zi.

Beneficiile tale directe: 

educație

practică

susținere

claritate

inspirație

conectare

motivație

schimbare de la lună la lună

contact direct cu mine

Pachete

Am creat pentru tine 3 tipuri de pachete din care să alegi, în funcție de disponibilitatea ta și de momentul în care te afli. Poate ești abia la începutul drumului acesta de autocunoaștere și lucrul cu sinele sau poate ai făcut deja mai mulți pași, ori chiar ești pregătită de lucrul cu sine mai intens.


Pentru fiecare stadiu în care te afli este nevoie de un alt volum de „muncă”, adaptat nevoilor și cunoștințelor tale actuale. Astfel, poți alege între:

Beginner Fairy – pentru zânele la început de drum, care fac primii pași spre cunoașterea de sine și lucrul cu propriul corp. 

Wise Fairy – pentru zânele care au început lucrul cu sinele și corpul și au nevoie de susținere și ghidare în continuare. 

Deep Work Fairy – pentru zânele care se află într-un proces continuu de cunoaștere, de lucrul cu sinele și care își doresc o relație (și) mai bună cu propriul corp. 

Important: Acestea sunt prețurile pentru lansarea proiectului, nu garantez că ele vor rămâne la fel pentru doamnele care vor intra pe parcurs, peste vară sau în toamnă. Cine plătește în avans pentru 3 sau 6 luni va avea garanția ocupării locului cu suma de lansare pentru toată perioada de participare.


Agenda de webinarii

IULIE

10 iulie – Cum ne creștem energia pentru o zi întreagă – abordare holistică 

25 iulie – Practici pentru a crește nivelul de energie și a combate oboseala

AUGUST

11 august – Sănătatea intestinală – de la balonare, constipație, inflamație și migrene la un microbiom sănătos

30 august – Practici pentru sănătate intestinală

SEPTEMBRIE

14 sept. – Detoxifierea cu bune și cu mai puțin bune 

28. sept. – Practici benefice pentru detoxifiere – abodare holistică 

OCTOMBRIE

20 oct. – Perimenopauză și menopauză – primii pași pentru a face simptomele mai suportabile

26 oct. – Practici blânde pentru o perimenopauză și o menopauză liniștite 

NOIEMBRIE


9 nov. – Echilibru hormonal la femei de toate vârstele – abordare holistică

23 nov. – Practici pentru echilibru hormonal 

DECEMBRIE


7 dec. – Soluții pentru problemele cu tenul și părul – abordare integrată

14 dec. – Practici de ajutor pentru problemele cu tenul și părul

Pentru cine este Wellness Fairy Factory:

pentru femei de toate vârstele, peste 18 ani

 pentru femei aflate în orice etapă a vieții de femeie 

pentru femei care vor să se cunoască mai bine 

pentru femei care se „luptă” cu dietele și vor o schimbare 

pentru femei care sunt gata să facă pace cu mâncarea și cu propriul corp 

pentru femei motivate să înceapă sau să continue un stil de viață sănătos pe toate planurile 

pentru femei care vor să se bucure de mâncare și să scape de stresul îngrășatului și slăbitului periodic

pentru femei care vor să se simtă mai energice, mai pline de viață, mai odihnite și mai sănătoase 

pentru femei care sunt în căutare de inspirație 

pentru femei care vor să afle mai multe despre somnul deficitar, ameliorarea durerilor menstruale,constipație, balonare, simptome și preocupări pre și post natale și alte subiecte de interes.

Pentru cine NU e abonamentul 

pentru femei care se așteaptă să primească diete și metode de slăbit rapide și ușoare cu efecte pe termen scurt;

pentru femei care nu au curaj să facă o schimbare în propria viață;

pentru femei care nu sunt dispuse să investească timp și resurse pentru a se cunoaște mai bine; 

pentru femei care nu sunt dispuse să investească timp și resurse pentru a crea o relație mai bună cu propriul corp;

pentru femei care nu își asumă responsabilitatea schimbării; 

pentru femei care vin doar de curiozitate și cu intenția de pleca după ce au privit o lună de pe margine.

Cum îți va transforma participarea la această comunitate viața

Devii mai conștientă de tine și corpul tău, de mesajele pe care ți le transmite.

Înveți să trăiești acum și aici și să te concentrezi pe ce simți și faci.

Îți iei sănătatea înpropriile mâini.

Îți iei puterea înapoi – pe care ai pierdut-o urmând tot felul de diete și reguli neadaptate nevoilor corpului tău.

Dobândești cunoștințele esențiale pentru viața în corp de femeie.

Înveți cum să pui în practică, în fiecare lună, cunoștințele dobândite. 

Vei avea mai multă încredere în tine și în corpul tău. 

Vei deprinde tehnici de lucru cu propriile emoții și propriul corp.

De ce abordarea mea e diferită și va face diferența în viața ta 

Pentru mine contează, mai ales, relația pe care o creăm, o relație, zic eu, de lungă durată și foarte frumoasă. Clientele mele sunt alături de mine și stau în medie cam 3 ani după prima colaborare, parcurgând, pe rând, programele de coaching de scurtă durată, apoi pe cele de grup de durată medie, fiind pregătite, apoi, să facă pasul înspre programele de 1 an. Am multe cliente care participă

la minim 3 retreat-uri pe an, în anotimpuri diferite, pe concepte diferite și sunt tare mândră de ele. Căci aceasta nu este o „dependență” sau un rezultat de marketing, este conștiența faptului că lucrul cu sine nu se rezolvă în 7 zile sau doar cu un detox, ci cu răbdare, perseverență și practică constantă. Lucrul cu sinele funcționează atunci când este abordat holistic și treptat, pe pași. 

 

Suntem femei și ne aflăm într-o schimbare continuă, tocmai de aceea, se poate întâmpla ca ce funcționează într-o perioadă a vieții de femeie, nu mai funcționează și în alta. 

 

Printre rezultatele clientelor care au ales să-și schimbe stilul de viață și alegerile alimentare în urma programelor mele, se numără și: teste pozitive de sarcină, reglarea ciclului menstrual, reducerea acneei, relații mai bune cu cei din jur prin vindecarea relației cu propria persoană, reducerea PMS-ului și alte provocări ale vieții de femeie. 


Mențiuni importante: 

Ai acces nelimitat la materialele din luna/lunile pentru care ți-ai activat abonamentul. Plătești o lună, primești materialele de lucru – workbooks – și ai acces la live-urile pe Zoom. Dacă nu poți participa live, primești acces la înregistrare în luna în care ai abonamentul. După încheierea celor 4 săptămâni, nu mai ai acces la materialele precedente – nu-ți face griji, ele se pot descărca și le poți păstra în calculator. Trebuie doar să fii responsabilă și să urmărești înregistrările de pe platformă în perioada pentru care ai abonament. 


Testimoniale

Întrebări frecvente:

Pot ieși oricând din program?

Dacă optezi pentru plata lunară și consideri după prima lună că nu îți este de folos acest abonament, îmi scrii la adresa [email protected] și nu vei mai plăti pentru următoarea lună. Doar să iei în considerare că nu va mai fi posibilă re-înscrierea în program ulterior. 

Primesc banii înapoi dacă nu îmi place?

Te invit să mă întrebi înainte de înscriere tot ceea ce ai nevoie să știi despre modul cum se vor petrece lucrurile și despre cât va fi nevoie să te implici, întrucât a-ți ”plăcea” o astfel de participare într-un astfel de program este o experiență subiectivă, care necesită timp și răbdare. Precum știi și tu, e nevoie de minim 4-6 luni de parcurs un traseu în care să lucrezi cu tine și să vezi rezultate. 

Dacă decizi să renunți după ce ai plătit, este decizia ta și o respect. Doar că banii nu se returnează, pentru că tu ai început să ”consumi” cursul. Ce pot face pentru tine e să te invit să îți alegi participarea într-un alt program/curs/retreat, folosind o parte din suma deja plătită și neconsumată până la acel moment. Pentru că fiecare caz este particular, vom analiza la momentul respectiv cererea ta, plecând de la premisa că fiecare dintre noi are cele mai bune intenții.

Ce fac dacă am nevoie de suport personalizat?

Dacă ai nevoie de sesiuni de consiliere 1 la 1, vom analiza și planifica împreună aceste sesiuni, după ce vei aproba oferta mea pentru acestea. 

Ce pot face dacă lipsesc de la un webinar?

Dacă nu poți participa la un webinar, vei avea acces la înregistrare, pe durata de timp a participării.

Ce fac dacă vreau să trec de la un pachet la altul?

Sigur că da, este posibil, după consumarea tipului de abonament pe care l-ai plătit în avans. 

Dacă nu intru la început de lună cum se procedează?

Este în regulă sa intri oricând te simți tu pregătită, iar din acel moment vei participa la primul webinar care are loc, până consumi abonamentul plătit. 

Care sunt temele abordate în webinarii și ce invitați vor fi?

O agendă va fi afișată până la momentul începerii programului – cu temele și datele pentru acestea. Însă aceasta poate suferi modificări. Printre temele mari: corp, emoții, greutate optimă, stil de viață sănătos în corp de femeie, echilibru hormonal.   Programul va fi susținut în mare parte de mine, iar invitații lunii vor fi stabiliți în apropierea webinariilor respective și anunțați în comunitate. 

Cât durează acest program?

Aceasta este o comunitate vie, care va dura a la long (pe termen lung). În 2023 vom pune bazele ei și va crește pe măsură ce creștem noi și pentru a servi nevoilor noastre de informare, conectare, inspirație și practică.

Disclaimer medical

Wellness Fairy Factory este un proiect educațional, care are scopul de a susține clientele în munca proprie de a descoperi și folosi resurse proprii de folos pentru un stil de viață sănătos și un mod de a mânca în acord nu nevoile propriului corp. 

Recomandările primite în acest program educațional au scop informativ general și nu sunt menite să vindece afecțiuni sau să ofere rezultate garantate. Consultă medicul înainte de a începe să faci schimbări în stilul tău de viață sau în dieta zilnică. Autoarea programului nu poate fi trasă la răspundere pentru aplicarea necorespunzătoare a informațiilor oferite, precum și pentru lipsa de

suport medical a clientului – acestea intră în responsabilitatea persoanei care se înscrie în comunitate.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.