Categorii
Evenimente si Proiecte pe care le sustin

Stare de bine la cumparaturi!

928x328 (1)

In perioada 1 – 16 octombrie 2015, Centrul Comercial Sun Plaza da startul colectiilor de toamna – iarna cu o experienta inedita: tu vei fi creatorul tinutelor tale preferate, tinute pe care le poti proba live, digital, direct pe ecran.

Incepand cu 1 octombrie toti clientii centrului comercial se vor bucura de o atmosfera de senzatie, in care fiecare doritor poate deveni, pentru cateva momente, un star. Mai mult, va fi si premiat pentru curajul si inventivitatea sa. Castiga unul din cele 500 de premii surpriza, da share pe Facebook si intra in cursa pentru cele 5 tinute complete, oferite de Sun Plaza!

Alaturi de fashion editorul eva.ro, cu participarea a 25 de magazine din centrul comercial, sunt pregatite peste 70 de tinute intr-un singur loc – cabina de proba virtuala va asteapta la parter, in Sun Plaza, de luni pana vineri in intervalul 17:00-21:00, sambata si duminica in intervalul 12:00-18:00. Puteti crea orice combinatii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, dupa propria fantezie si adaptate stilului personal.

Cabina de proba virtuala este accesibila tuturor clientilor Sun Plaza care in perioada 1-16 octombrie 2015 prezinta la Info Desk-ul cabinei un bon de cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei de la orice magazin din centrul comercial sau a unui bon in valoare de minimum 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.sun-plaza.ro, pagina de Facebook Sun.Plaza.Shopping.Center sau la Info Point, etajul 1.

Pe data de 17 octombrie Sun Plaza a pregatit o alta supriza – o prezentare de moda. Colectiile de toamna – iarna vor prinde viata pe o pista a distractiei, special amenajata in centrul comercial. Skateboarderi, Rollerbladeri si Bikeri vor defila intr-un show profesionist. Tineti aproape pentru detalii si have fun! Pentru stare de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.