Primii pași către pacea cu mâncarea

Înțelege mâncatul emoțional - Webinar GRATUIT

Ai vrea să nu mai ții dietă niciodată? Cum ar fi să faci pace cu mâncarea și să înțelegi cum ar trebui să arate o relație sănătoasă cu ea?

Haide să facem împreună legătura dintre emoții și obiceiurile tale alimentare, ca să te eliberezi de stresul dietelor și să începi o nouă viață când vine vorba de mâncare!

Ultima noapte de război și prima noapte de dragoste sănătoasă cu mâncarea! 

Webinarul are loc în zilele de 2 și 14 martie, în funcție de disponibilitatea ta

2 martie, ora 19.00

14 martie, ora 18:30

Greutatea ta va fi mereu o problemă, iar relația ta cu mâncarea la fel, dacă nu înțelegi mâncatul emoțional și nu înveți cum să îl ții sub control.


Pentru femeile care mănâncă emoțional, mâncarea e folosită adesea pentru a se liniști, distrage de la ceva sau auto-trata. Însă există căi mult mai bune de a ne gestiona emoțiile și feluri mai iubitoare de a ne hrăni sufletul, corpul și mintea.

Tu știi care sunt acelea?

De unde începi când nu știi de unde să începi?

Ce vei afla

De ce mâncăm și ce este mâncatul emoțional

Mituri despre mâncatul emoțional

Emoțiile care preiau controlul în farfurie

De ce se întorc întotdeauna kilogramele în plus

Ce e bine să încetezi să mai faci acum

Cum poți să continui pe calea eliberării

E timpul pentru o altă abordare când vine vorba de mâncare, de greutatea ta și de corpul tău, să îți schimbi comportamentul în preajma mâncării și să te simți împăcată cu tine

Cine te va ghida

Sunt Florina Badea, sunt coach integrativ și nutriționist și, în prezent, mă formez ca terapeut Somatic Experiencing™. Misiunea mea e să însoțesc femeile care se luptă cu mâncatul emoțional, pe calea refacerii unei relații sănătoase cu sine, cu mâncarea și cu propriul corp.

Am lucrat cu sute de cliente în ultimii 6 ani, cu rezultate pe toată axa body - mind - spirit. Lucrez online, 1 la 1, dar și cu grupuri, iar Retreatul Wellness Fairy este programul meu semnătură început cu 1 an în urmă, care în prezent e la ediția a 6-a. Detalii aici

Lucrez cu femei de peste 6 ani și știu că dietele nu sunt răspunsul la kilogramele în plus și la relația cu mâncarea și cu propriul corp. Studiile spun că efectul de yo-yo ne impactează în mod negativ metabolismul, ne face să recâștigam kilogramele și, mai mult de atât, ne slăbește încrederea în sine. În felul acesta, distrugem cele mai importante relații pe care le avem în viață: cea cu sine și cu propriul corp și cea cu mâncarea. Mâncarea trebuie să redevină o bucurie și o plăcere, nu să fie un inamic!

E momentul să începi să înțelegi relația dintre emoțiile tale și obiceiurile alimentare și cum să faci față în mod blând și plin de compasiune emoțiilor, în așa fel încât să nu mai fie nevoie de mâncare.

Elena Iorga

Psihoterapeut contributor la webinar

2 martie

Psihoterapeut specialist format în psihoterapie sistemică de cuplu și familie

Specializare în Programare Neuro-Lingvistică

Master în psihodiagnostic și psihoterapie experiențială

"Am fost atrasă mereu de lucrul cu temele care includ relația cu corpul (mâncat emoțional, sexualitate, boli, accidente), fiindcă eu însămi am fost deconectată multă vreme de la propriul corp. De aceea a avut sens pentru mine să răspund invitației Florinei de a contribui la acest program.

În munca mea mă ghidez după cuvintele lui Ernest Holmes, conform cărora  învățătura adevarată eliberează discipolul de învățătorul sau. Acesta din urmă își va găsi învățătorul înlăuntrul său. Ele reflectă credința mea în responsabilitatea pe care o are orice persoană pentru propriile sentimente și schimbările sale de comportament, pentru relațiile sale și pentru trecerea la acțiune."

Vino să afli primii pași pe care îi poți face, alături de mine!

Testimoniale

Este pentru tine acest webinar?

Dacă răspunzi cu DA la una dintre întrebările de mai jos, este cu siguranță pentru tine:

 • Mănânci mai mult când ești stresată și nu simți că te saturi;
 • Mănânci când nu îți este foame și și când ești deja sătulă;
 • Mănânci ca să te simți mai bine – ca să te calmezi la primele semne cânad te simți tristă, furioasă, plictisită, anxioasă etc;
 • Te recompensezi cu mâncare;
 • Mănânci de obicei fără să îți dai seama dacă te-ai săturat sau nu;
 • Mâncarea te face să te simți în siguranță;
 • Simți rușine și vină când vine vorba de alegerile tale alimentare;
 • Mâncarea e principala ta sursă de confort;
 • Simți că mâncarea și greutatea îți ocupă un spațiu mental foarte mare;
 • Te simți fără putere și fără control în preajma mâncării;
 • Ai încercat totul și nimic nu a părut să te ajute pe termen lung să te ții pe traseu;
 • Nu știi de unde să începi pe calea unei noi relații cu mâncarea.

Webinarul are loc în zilele de 2 și 14 martie, în funcție de disponibilitatea ta

2 martie, ora 19:00

14 martie, ora 18:30

Alege data webinar-ului tău

Disclaimer medical

Acest program este un curs despre cum să te raportezi la mâncare, la emoții și la propriul corp. NU este un substitut pentru sfat medical de specialitate, nu este un diagnostic și nu este un tratament. Este responsabilitatea ta, ca și cursant, să lucrezi cu un cadru medical care este familiarizat cu problemele tale de sănătate.

Dacă ai fost diagnosticată cu o tulburare compulsivă de alimentație, îți recomand să programezi un consult medical la un cabinet de specialitate.

 

Caută întotdeauna sfatul unui medic ori alt cadru medical înainte, în timpul și după ce faci schimbări de stil de viață. Acestea îți pot influența simptomele și rețetele primite de la medici.

 

Eu nu susțin nicio dietă în afară de a mânca cu scopul de a hrăni corpul cu nutrienții necesari și conform preferințelor personale.

Webinarul ”Înțelege mâncatul emoțional” nu este o dietă.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.