Categorii
Parenting

Vacanta mare incepe la Sun Plaza, alaturi de Motanul Incaltat

A venit vacantaaaa! Se simte in aer, in bucuria copiilor si in zumzetul lor de seara afara, pana in noapte. Nu ai cum sa nu te bucuri de bucuria lor, mai ales ca, odata cu ei, intram si noi parintii in vacanta, dintr-un punct de vedere. Asa ca de acum sa ne pregatim de program de voie, liber, cu joaca cat mai multa si cu paharul distractiei plin ochi. 🙂 Am inceput sa scanez activitatile propuse celor mici de catre diferite institutii. Voi continua, caci vara e lunga si noi nu prea avem program de vacanta ca anii trecuti – pentru ca bebelina apare in mijlocul verii si o vom intampina acasa, nu pe carari de munte sau in valurile marii. 🙂 Asa ca, vestea buna e ca incepem cu ziua de sambata, 25 iunie, la Sun Plaza, ora 11.00, cu doua ore de distractie in lumea povestilor. Programul artistic se va desfasura la etajul 1, in zona restaurantelor si il are ca personaj principal pe Motanul Incaltat, din povestea cu acelasi nume.
Programul este deschis tuturor copiilor si parintilor care isi doresc sa inceapa vacanta de vara cu o calatorie prin lumea uneia dintre cele mai indragite povesti pentru copii – ”Motanul Incaltat”, alaturi de alte personaje precum: dragonul Sunny si zana Bibi.
Evenimentul incepe cu o ora de distractie (11:00 – 12:00) alaturi de dragonul Sunny, zana Bibi si micutii spadasini ai Clubului Sportiv Stesial – care vor face o demonstratie de scrima si dans pentru copiii participanti. Acest moment este urmat de piesa de teatru ”Motanul Incaltat”, cu actorii trupei Atelierul Magdei, in intervalul 12:00 – 13:00.

Echipat cu glume multe si vorbe de duh, dar si cu o pereche de cizme nou noute, personajul nostru pleaca intr-o calatorie amuzanta spre castelul Capcaunului, incurajat de zana si dragon.
Participantii la acest eveniment se vor bucura si de alte surprize de poveste oferite de simpaticele personaje care ii vor insoti in calatoria lor prin poveste.
Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/aventuri-cu-dragonul-sunny-motanul-incaltat/ si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Sursa foto: Sun Plaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.