Categorii
Blog

Ce articole ați apreciat cel mai mult în 2018

Cum spuneam în articolul de ieri despre anul meu 2018, au fost 12 luni intense, în care am experimentat mult pentru blog. Am scris diferite tipuri de articole, încadrate în cele 4 mari categorii pe care le-am definit pentru voi. Pe unele le-ați iubit, poate pe unele le-ați urât. Unele au fost pline de emoție, altele au fost utile. Aprecierea voastră s-a arătat în like-uri sau în comentarii pe Facebook, pe celelalte le-am observat în statistici că au fost citite. Ați petrecut în medie 3 minute și ceva pe fiecare articol, într-o eră în care nu mai există răbdare pentru cuvântul scris. Mulți dintre voi mi-ați scris mesaje private, ca să mă întrebați mai multe detalii sau să îmi mulțumiți pentru ceva. Gânduri de recunoștință se îndreaptă către voi! Și așa s-a născut ideea de a face un top articole 2018.

Am adunat așadar 20 de articole – cele mai apreciate de voi în 2018. Poate veți vrea să le recitiți sau poate le veți citi pentru prima oară acum.  Să vă fie de folos!

Sănătate și wellbeing

Food and nutrition

Travel, sports and fun

Parenting

Acesta este ultimul articol pe care îl scriu pe blog în acest an. Vă doresc ca anul care vine să vă ducă fericire și sănătate, că e mai bună decât toate!

Ne revedem în 2019 cu energie și planuri mari! 🙂

Sursa foto: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.