Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Biroul de acasă – proiectul Casa nouă continuă (episodul 3)

Încerc să îmi notez ceva, dar îmi cade cartea din cealaltă mână. Laptopul de pe marginea noptierei se prăbușește cu zgomot, e a 3-a oară în câteva zile, i-am distrus clapeta. Hârtiile cu schema atelierului s-au pierdut printre perne, nu îmi găsesc pixul! La naiba, musai trebuie să îmi amenajez un birou! Dacă stau în pat, mă ia somnul (ca în sesiuni), la bucătărie nu îmi place, că miroase a mâncare, în living nu e spațiu.

Am examene de dat și am nevoie de studiu organizat, să întind cărți, planșe, notițe. Sau vreau pur și simplu să citesc la masă. Am o viață profesională independentă de 3 ani încoace, iar tiparul zilelor mele e în 90% din timp așa: dimineața scriu (blog sau alte proiecte editoriale), după prânz am întâlniri pe proiecte, trebuie să pun la punct conținutul pentru evenimentele pe care le organizez, am mailuri și telefoane de dat, ies să lucrez și în afara casei, urmez cursuri, umblu prin magazine ca să pot face oamenilor recomandări de produse. Cu toate acestea, am nevoie de un loc la care să mă întorc mereu și unde să îmi găsesc cărțile și notițele, să îmi pun gândurile în ordine sau să fac documentare.

Așa că Proiectul Casa nouă continuă cu amenajarea biroului.

Ce e important pentru mine la biroul de acasă:

  • o masă de lucru înaltă, la care să pot sta bine și pe care să îmi pot așeza lucrurile cum doresc;

biroul de acasă

biroul de acasă

biroul de acasă

biroul de acasă

  • un scaun confortabil;

biroul de acasă

biroul de acasă

  • lumină suplimentară – e importantă  pentru sănătatea ochilor;

biroul de acasă

biroul de acasă

biroul de acasă

  • ceas – pentru managementul riguros al timpului;

biroul de acasă

biroul de acasă

  • decorațiuni – pentru starea de bine;

biroul de acasăbiroul de acasă
biroul de acasă

biroul de acasă

  • un loc unde să îmi pun cafeaua, altul decât masa de lucru – îmi dă imbold să mă ridic de mai multe ori pe zi și e mai sigur (am vărsat de multe ori cafeaua pe agendă sau pe cărțile pe birou);

biroul de acasă

biroul de acasă

biroul de acasă

  • organizatoare pentru documente – ca să le găsesc mai ușor;

biroul de acasă

biroul de acasă

biroul de acasă

Proiectul Casa nouă este susținut de BeanZ cafe, noua mea descoperire, despre care v-am povestit aici. Cafea aromată de la fermieri, la o simplă apăsare de buton, acasă la mine. Acum mă simt și mai inspirată să lucrez la biroul de acasă! 🙂

biroul de acasă

biroul de acasăbiroul de acasă

Episodul 1: aici

Episodul al 2-lea: aici

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viață sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva personală

13 răspunsuri la “Biroul de acasă – proiectul Casa nouă continuă (episodul 3)”

E foarte frumos și aerisit biroul tău. Îmi place că ai ales piese esențiale activității tale, fără prea multe ornamentări care ar fi putut să îți distragă atenția. O mamă știe că atunci când are puțin timp pentru proiectele sale trebuie să rămână concentrată. 🙂
Soluțiile de organizare deschise, precum sunt rastelurile metalice, sunt foarte bune, pentru că vezi rapid tot ce ai acolo. Dar te și obligă să păstrezi ordinea pentru un ambient agreabil și echilibrat. (zise professional organizer-ul din mine 😀 )
Altfel, bucură-te din plin de spațiul tău creativ și de liniștea pe care ți-o poate da! :*

Super, Diana! Am stat cu sufletul la gură să văd părerea ta, a specialistului. Mă bucur că îmi spui toate astea, mai ales că tu știi activitatea mea și viața profesională. 🙂 Încă mai simt nevoia de tablouri, de pildă. Aici sunt un pic confuză. Nu merge aproape nimic din fosta casă…poate mă ajuți măcar cu o direcție. Mulțumesc tare mult!

Ah, ce drăguț că îți place! 🙂
Cafeaua e BeanZ, un brand relativ nou la noi pe piață și foarte cool. Să intri la ei pe site, că au multe modele de aparate. Eu am wave. Au magazin in Promenada, acolo poți să le vezi pe toate și să te testezi. Pup

Vai, ce frumos e la tine! 🙂 Și eu sper să am locul meu până la sfârșitul anului. Proiecte nu am încă, dar cine stie..Să te bucuri de el și să curgă inspirația!-:-)

Să știi că atunci când te așezi, toate lucrurile se așează și curg natural. Eu sunt sigură de asta și de faptul că vor apărea și la tine. 🙂 Te pup tare și abia aștept să ne revedem!

Ada, mulțumessc! Ei, mă bucur că urmărești și tu serialul! Mai e puțin până la final și a fost și pentru mine o provocare.

Și eu am Ghidul culorilor. Ce unealtă bună! Îmi voi găsi iar inspirația în el, la a treia renovare, că nu l-am învățat încă pe dinafară. Ce-mi place spațiul tău de lucru!

Da, e minunat! Dacă ai dubii, apelezi la ei cu încredere! 🙂
Merci, mă bucur că te inspiră! Spor la decorat și amenajat, în noua voastră viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.