Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Cadou de Mărțișor pentru voi, de la SUAV (P)

Anul trecut, am scris o mare parte din povestea mea despre relația cu sportul și cum am început să învăț că nu se poate trăi fără el. Mai mult, sportul și muntele m-au ajutat de la începutul pandemiei încoace să mă țin pe linia mea emoțională și să îmi dea energie pentru tot ce am dorit să fac, personal și profesional. O stare bună de spirit și optimism, reglarea apetitului și dispariția poftei de dulce, tonus muscular, claritate mentală, o digestie optimă – toate acestea sunt doar o parte dintre beneficiile de care m-am bucurat de pe urma punerii în calendarul meu a orei de sport și a weekendurilor pe munte. Desigur, partea de bugetare nu e nici ea neînsemnată. Dar am considerat acest buget o investiție, nu un cost. Investiție în sănătatea mea, acum și aici, dar și pe termen lung. Dar să vă spun despre un cadou de Mărțișor de la mine pentru voi, nu vreți? 🙂

Multă vreme nu am dat importanță părții vestimentare. Mergeam la sală și atât. Chiar mă amuz că foloseam o pereche de încălțăminte veche de nu știu cât timp și care, culmea, era de running, nu de fitness. Dar pur și simplu, nu am vrut să pic în capcana de a cumpăra compulsiv haine și a cheltui pe echipament, mai ales că nu știam cât o să mă țină. Am povestit în proiectul JURNAL DE ÎNCEPĂTOR LA SALĂ toate acestea și chiar mai multe, dacă vreți să vă amuzați sau să vă bucurați alături de mine. 🙂

După care, mi-am dat seama că unele piese sunt indispensabile pe munte, de la polar la diferite tipuri de bluze de piele, nu mai vorbesc despre bocanci. A fost o revelație pentru mine urcușul de o zi pe vârful Moldoveanu, despre cât de important e echipamentul la munte. Și nu numai. Despre voință, setare mentală, pregătire și scopul pentru care faci un asemenea urcuș. Eu mi-am atins scopul atunci și pot spune că echipamentul m-a ajutat, dar și partea de hidratare și hrană pe care am avut-o cu mine, plus suplimentele pentru efort. Toată povestea mea din Făgăraș este AICI, dacă doriți să o (re)citiți.

Apoi au fost turele cu bicicleta, când e important să te îmbraci comod, să îți respire pielea și să te simți în largul tău pedalând. Turele de alergare de lângă casă și din parc au completat și ele programul meu de sport. Orele de pilates și de yoga s-au adăugat și ele poveștii mele, precum și monitorizarea pașilor zilnic. În turele stabilite cu ai mei ajungeam la 8.000 – 10.000 pe tură, fie că o făceam în spatele casei, fie că dam tura de Herăstrău și depășeam ”norma”. Pentru toate acestea, am învățat că e nevoie de echipamentul potrivit, ca să poți atinge ce ai stabilit, să nu obosești înainte de vreme sau să te accidentezi.

Anul acesta am descoperit un concept de haine gândite pentru yoga, dar care se potrivesc foarte bine pentru mai toate formele de mișcare sportivă pe care le fac eu, mai puțin urcatul pe munte – pilates, yoga, fitness, mers, alergare – dar și pentru casual Friday, party, o plimbare în parc cu fetele, un mers până la magazin și tot așa. Materiale din bumbac de calitate, moi, fluide, design minimalist. Sunt foarte încântată de ele și abia am așteptat să vă spun și vouă. E vorba de SUAV. Aruncați și voi o privire la ei pe site? 

Iată ce spun ei despre ei:

”Unul dintre principiile cu care am pornit la drum la SUAV a fost folosirea de ţesături din fibre naturale. Ştiam că mergem împotriva curentului în îmbrăcămintea pentru sport, dar yoga nu este doar un sport. De fapt, nu este un sport, chiar dacă partea sa fizică, care cuprinde posturile, poate fi la fel de solicitantă ca orice altă activitate sportivă.

Materialul cel mai folosit de noi este tricotul din bumbac. Îl iubim fiindcă se simte bine pe piele datorită moliciunii şi a calităţilor sale hipo-alergenice. Este absorbant, lasă corpul să respire şi astfel păstrează corpul răcorit în timpul unei practici mai active.”

Eu am testat hainele lor, le vedeți mai jos, le port la sală și acasă, le sesiunile din programele mele de grup Wellness Fairy Factory (12 luni) și ”Breaking Up with Sugar” (1 lună), unde avem sesiuni de mișcare și relaxare prin diferite tipuri de respirație. Pantaloni, bluze&topuri + salopete, care se poartă ușor și se întrețin bine, în timp.

cadou de Mărțișor cadou de Mărțișor

Aștept să vină primăvara, să ies cu ele la plimbare. Și, abia aștept să vă anunț Wellness Fairy Retreat, de anul acesta! 🙂 Acolo poate o să aveți ocazia să vă conectați direct cu ele.

Dar până atunci AM UN COD DE DISCOUNT PENTRU VOI: SUAVXFLORINABADEA, care vă oferă 15% discount la achiziția de pe site a oricărui produs. E un cadou de care mă bucur că vi-l pot oferi și vouă, în luna lui Mărțișor. Și m-aș bucura să știu că puteți să vă învăluiți și voi într-un material de calitate, nu în plasticuri, la orele voastre de mișcare sportivă și nu numai.

Vă pup, vă îmbrățișez și vă doresc o primăvară minunată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.