Categorii
Blog Parenting

Cadou pe loc pentru cine il suna pe Mos Craciun

Cel mai nou membru al echipei Itsy Bitsy FM este chiar Mos Craciun. Acum orice copil poate suna in direct sa vorbeasca cu el si sa primeasca un cadou din sacul lui. Fiecare poezie, fiecare cantecel, fiecare vis povestit Mosului la radio aduce copiilor, parintilor si Mosului o mare bucurie.

Realizatorii Itsy Bitsy FM sunt primii care i-au dat deja scrisori cu dorintele lor lui Mos Craciun: Bitsy vrea o bicicleta pliabila, Itsy vrea Luna de pe cer, dar se multumeste si cu un inelus roz, Zapa vrea o agenda care sa nu se termine niciodata, Ruxandra Rusan vrea ochi si minte multa ca sa se poata bucura de viata ei frumoasa, Tily Niculae vrea sanatate pentru toata lumea si  Simona Dragomir vrea in plus dragoste, noroc si prosperitate.

Mos Craciun va sta la radio pana in Ajun de Craciun si ii asteapta pe copii si parinti pe frecventa Itsy Bitsy FM de luni pana vineri de la 20:00 la 21:00. Copiii suna, vorbesc si un cadou primesc.

Toti copiii il asteapta pe Mos Craciun, vor sa il vada, sa ii stea in brate, sa ii vorbeasca. Suntem foarte bucurosi ca Mosul a ales sa vina la Itsy Bitsy FM si noi putem sa il gazduim. Aducem astfel multa bucurie in familiile ascultatorilor si le facem sarbatorile mai frumoase.” declara Nadia Tataru, fondator Itsy Bitsy FM.

Pentru mai multe informatii accesati www.itsybitsy.ro.

Sursa: comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.