Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Ce am făcut cât timp nu am mai fost pe blog

Au trecut 8 zile de când nu am mai scris pe blog. Că m-ați întrebat, vă și răspund de ce: în parte pentru că am vrut să o las un pic mai moale cu online-ul, apoi pentru că a fost un pic o perioadă mai grea pentru noi, acasă: I. a fost plecat din țară, copilele au fost una cu școala mai intens, alta cu achiziții noi de bebeluș, eu nu m-am simțit foarte bine, pregătesc și un examen în acest weekend și tot așa. Dar suntem bine. Foarte bine e în afara online-ului. De asta vă și scriu acum. Să vă reamintesc că în timp ce noi ne ocupam cu mizerii între noi, pe la muncă, prin familii sau prin vecinătate, a venit vara! Cântă păsările, se aud broaștele, iar miresmele ne înnebunesc.

Ce am mai făcut de o săptămână încoace

Eh, nu a fost chiar vacanță. Orice aș zice, nu mă pot desprinde de partea profesională doar că a înnebunit liliacul și că am și eu, ca fiecare, dimineți în care îmi e greu să mă dau jos din pat. Am pus pe hârtie câteva proiecte și le-am împins nițel pe traseu. 🙂 Am mai făcut un eveniment, o filmare, am mai fost la un eveniment și am mai testat niște locuri prin oraș. Doar că nu am mai scris pe blog. Regula zice că atunci când ai blog, dacă vrei să îl ții viu și în atenția publicului, trebuie să scrii des acolo. Începusem să scriu zilnic, după care mi-am dat seama că o pauză poate fi benefică. Mă mai rup nițel și mai rup și lanțul rutinei. Așa că am așteptat să văd și cum e dincolo de regulă, să mai scriu și la chef. Așa că acum aștept pe cineva pentru o întâlnire și am 20 de minute la dispoziție să vă spun ce fac eu când nu scriu pe blog.

Ce fac eu când nu scriu pe blog

Când ai blog, ești activ în social media. Ai o revelație, pac, scrii pe Facebook. Ai scris ceva pe blog, pac, share pe Facebook. Și tot așa. E ca un dans veșnic și fără oprire. Așa ești acolo și așa pare că acolo e viața ta. Doar pare, pentru unii. Pentru alții, chiar o fi. Ce știu eu?? Nu îi cunosc pe toți și nici nu îmi bat capul să descifrez chiar toate strigătele de ajutor din online. Nu e vreme de așa ceva, că vrem vreme de trăit, nu?

Așa că am trait astea 8 zile cât 1 lună. Cele profesionale sunt mai sus: între mailuri și propuneri de proiecte, pregătiri de examene, cărți și tot ce presupune viața de solopreneur, au trecut zilele ca vântul și ca gândul. Dar cel mai mult mă bucură că:

 • am stat zilnic afară câte 3 ore minim cu fetele;
 • weekendul l-am petrecut cu prietenii, iar fetele au zburdat prin iarbă, în picioarele goale;
 • Măriuca are trotineta ei pe care aleargă de parcă s-a născut pe ea;
 • Blonda s-a desprins de mine la teme, nu mai e nevoie să îi stau în coastă la fiecare operație;
 • tot Blonda a mai dévorat o carte – mulțumesc editurilor Nemira și Litera;
 • nu mai știu butonul de on/off de la telecomanda televizorului;
 • cineva a întrebat întâmplător de ipad și ne-am chinuit să ne amintim pe unde se află. Nici în ziua de azi nu știm pe unde o fi;
 • am mai luat niște decizii, cu un cap mai limpede;
 • am petrecut timp pe la medici, în scop preventiv, dar și pentru tratamente amânate demult;
 • am făcut razie în dressing și am mai măritat niște haine. Mă auzi, Diana Mihăilă??
 • am găsit un magazin de cartier cu rochițe, care e aur curat. Să mă întrebați, cele care locuiți în Drumul Taberei!

Cel mai important:

M-am pregătit de luna mai, care e cu multe plecări, atât cu fetele, cât și singură singurică (OMG, abia aștept) și poate o tură cu partenerul, pun ceva la cale. 🙂 Plus petreceri, la care abia așteptăm să fim în păr!

Și….tam tam tam, în luna mai lansez 1-2 campanii, pentru voi, membrii comunității, cu premii și multe surprize! Sunteți cu mine?

Voi ce faceți când nu sunteți online?

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: aici

3 răspunsuri la “Ce am făcut cât timp nu am mai fost pe blog”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.