Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Ce-am mai făcut de la 1 septembrie încoace

Hai c-am clipit de 2 ori și deja simt că am intrat de tot în toamnă. La fereastra mea, mesteacănul foșnește voios, dar eu am scos o geacă din dulap. Fetele poartă șosete și nu mai pot să le scot dimineața în mânecă scurtă. Cele 2 săptămâni deja trecute din prima lună de toamnă parcă s-au rostogolit printre frunzele uscate din parcuri. Ziua a devenit brusc mai scurtă. Chiar și ziua de muncă, odată cu începerea grădiniței. Am schimbat de tot programul de somn, cu toată rezistența membrilor familiei. Cuvinte noi au intrat în dialogul nostru de seară, precum ”pachețel, alarmă, pijamale de grădi”. Deci ce-am mai făcut de la 1 septembrie încoace?

Deunăzi citeam la o colegă în online un articol care m-a binedispus. Trecerea de la grădiniță la școală practic i-a schimbat viața. Nu fetiței ei, adică probabil și ei. Dar pe mamă a dat-o peste cap. Scrisă cu umor și detașare, povestea cum nici nu apucă bine să facă ceva, că se și împlinește ora de luat copilul de la școală. Cam așa și la noi, cu grădinița. 🙂 Provocarea e să concentrez tot ce am de făcut într-un număr mai mic de ore, ca să ajung să o salt de la grădi la timp. Și nu la timpul de închidere a grădiniței, ci la timpul la care părinții care lucrează la stat ajung să își ia copiii. Adică la 4-4.30. Căci da, vrem, nu vrem, trebuie să ne potrivim ceasurile cu toții, ca ăștia micii să nu sufere că rămân singuri până la venirea părinților.

Altminteri, mă bucur că dorm. Dap, bucurii simple de fată simplă de oraș. Fată care anul ăsta își pierduse somnul undeva pe drum și deci liniștea. Și nu reușea să mai dea jos nițică grăsime abdominală. Deh, cizmarul nu are cizme, cred că știți asta. Dar simt deja cum se reglează lucrurile, adică și starea de liniște și apetitul. Acum mănânc ca un om normal și fără probleme multe: așezat și fără pofte. Așadar, dragile mele, lucrurile sunt mai simple decât putem crede. Cu un somn bun rezolvăm mai multe probleme dintr-o dată.

Am reînceput să iau vitamina D și un complex de B-uri, tocmai bun pentru mame obosite. Știți live-ul din seara asta, da? E fix pe această temă, a remediilor naturale pentru mame obosite. La ora 21.00, pe pagina de Facebook.

Mi-a împrumutat o colegă cartea ”Foame”, v-o recomand și vouă, e foarte sensibilă și în același timp un ”aha pentru toate femeile care mănâncă. Adică pentru noi toate. 🙂

Am dezvoltat o dependență pentru grupul ”Nu mai port” de pe Facebook, din care cred că trebuie să ies, ca să mai pot face economii în viața asta. 🙂 Da, se vând și se cumpără niște piese de acolo, nu vreți să știți mai multe…

Ah, mi-am mai luta ceva de la Dacia 24, ca să mai prelungesc nițel vara. Cum, nu știți de Dacia 24 și de minunatele creații ale designerilor români? Trebuie să știți! Căutați, au doar pagină de Facebook.

Mi-am luat primii balerini decupați de la Ana Urbană, brand românesc de încălțăminte din piele. Uau, în sfârșit cumpăr altceva decât Musette! Să știți că Adina creează și poșete, la un preț mediu de 400 de lei. La fel, intrați pe Facebook, la ea pe pagină. Nu veți mai ieși niciodată. 🙂

Am reușit să ajung la 2 evenimente, unul de Influncer Marketing Conference și la Pandora. Finally, căci am câțiva ani decât tot mereu declin invitațiile lor. Am stabilit deci ce doresc de Crăciun, soțul a aflat, așa că stau cuminte și aștept.

Ce-am mai făcut? Am fost o jumătate de zi la Paltinu. Dus – întors, câteva ore. Dar cu încărcare mare din punct de vedere emoțional. Fresh air, balsam de minte și suflet. Valea Doftanei e una dintre cele mai faine alternative la Valea Prahovei, poate încercați și voi. La 100 și un pic km depărtare de București.

Mi-am făcut card de membru în Clubul Wizz Air și evident, am achiziționat prima călătorie pentru noiembrie 2019, la un mega preț modic. Abia aștept să plecămmmm!!

Nu am mai mâncat în oraș! Yey, asta chiar că e performanță. Nici măcar cafea nu (prea) mai beau! Bine, e simplu motivul pentru care o fac: nu ies. Adică acomodarea la grădi e atât de provocatoare, că trebuie să fiu mereu cât mai aproape.

Sunt într-un plan de reorganizare la toate nivelurile: finanțe, timp, priorități. Mă bucur că, în acest sens, că am găsit o sală de sport foarte aproape de casă, am fost deja să o văd, am vorbit, încep curând acolo. Asta înseamnă o mai bună organizare a timpului și o reducere a costurilor cu sala, cu transportul și cu timpul pierdut în trafic. Plus mers pe jos. Revin cu vești.

M-am tuns! 🙂 Ce bine e!

Pentru proiectul Wellness Mama Challenge am primit o recunoaștere importantă din partea industriei de online – am fost nominalizată la Webstock, la categoria Best Social Good Campaigns.

Ce-am mai făcut pe proiecte? Am început 2 proiecte foarte dragi mie: ambele sunt pe partea de nutriție. Le-am anunțat deja pe Facebook, aici și aici. Pentru unul din ele am și o ofertă pentru voi, un cod de reducere de 25% timp de o lună. Să intrați să vedeți despre ce e vorba, sigur o să vă placă.

Mă rupe programul cu trezire de la ora 6.00, de ce să mint. Sunt o persoană matinală, dar nici chiar așa. În schimb, adorm ușor și cu succes chiar și la ora 21.00. 🙂 E programul de toamnă, ca urmare a începerii grădiniței și a școlii. Ca să pregătești 2 copii și să te pregătești și pe tine de o zi de muncă, se pare că asta e un program viabil.

Am început și programele de toamnă de consiliere, sunt mândră de doamnele mele dragi înscrise. Grupul de surport s-a închegat și el, facem schimb acolo de idei, iar provocările nu sunt ușoare.

Și am în plan o serie de live-uri cu specialiști, pe care să îi luăm la întrebări despre sănătatea feminină. Îmi doresc să se înfăptuiască, am emoții legate de partea tehnică.

Uh, acum că citesc tot ce am făcut, mă și mir și eu de ce-am mai făcut, să zic drept. Credeam că doar am dormit și m-am plimbat între grădiniță și casă.

Dar voi, ce-ați mai făcut?

Sursa foto: Influencers Marketing Conference, a se remarca cearcănele :), în ciuda somnului de voie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.