Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Cele mai citite articole pe blog în 2017

2017 a fost cu adevărat un an provocator, din multe puncte de vedere. Strict legat de blog și conținutul lui, a fost o adevărată poveste. Știți avionul aflat pe culoarul de zbor, pe care pilotul stă cu ochii și cu toată știința lui, ca să nu îl abată de la traseu? Greu, domnule, greu. De ce? Pentru că viața e o inspirație zilnică, iar pentru un blogger e dificil să negocieze cu inspirația de zi cu zi (da, ne inspirăm din viață și din întrebarile cititorilor), calendarul editorial (ce ne propunem noi să scriem, conform misiunii blogului) și evenimentele în care e implicat sau la care e invitat (agenda publică de proiecte și proiectele comerciale, că de, trăim și noi din meseria asta, nu?). Cei mai mulți dintre noi se confruntă zilnic cu acest conflict și îl gestionăm fiecare așa cum putem. În ceea ce mă privește, am avut mereu în minte ce vă interesează pe voi, cititorii, să aflați de la mine, ca Health Coach și ce mi-am propus eu să vă zic, ca informație de folos pentru voi și copiii voștri. Iată ce a ieșit, după ce ne spun afișările din spate – care au fost cele mai citite articole pe blog în 2017.

Topul celor mai citite articole de pe blog

Primele 5, cele mai importante și de interes pentru voi, au fost aceste articole:

  1. 40 de idei – destinații de weekend aproape de București – nu mă așteptam, dar acest articol este mega accesat, continuu. E un ever green al blogului. 🙂 Well, nu pot decât să mă bucur.
  2. Lista alimentelor interzise la grădiniță prin lege – e o campanie din 2016, dar care, la fel, se bucură de interesul vostru. Intrați pe ea, veți avea argumente în discuția cu directorii de la grădinițele unde sunt înscriși copiii voștri.
  3. 3,000 de lei costă munca unei mame de acasă – un material pentru care am primit comentarii multe și urâte din partea unor bărbați. Mi-l asum. Acasă nu se stă, se muncește. Și munca asta, dacă ar face-o altcineva, acești bărbați ar trebui să dea bani pe ea. Mai multă apreciere nu ar strica, e doar părerea mea.
  4. Copilul meu nu mănâncă – o campanie florinabadea.ro dedicată părinților – intrați, este o serie de articole pe această temă, documentate și cu ajutorul specialiștilor.
  5. Idei de meniu pentru copii la grădiniță – am scris o idee de meniu, cu ajutorul medicului, tot în 2016. E doar o idee, se pot dezvolta multe astfel de meniuri, de către persoane specializate.

Alte 5 articole foarte citite:

  1. Cum am slăbit și mi-am recăpătat formele după naștere – un material pentru proaspetele mame.
  2. Meniul săptămânal – cea mai bună strategie în bucătărie – o fostă colegă mi-a spus ieri că după articolul meu a învățat cum să se organizeze în bucătărie. Acum nu mai aruncă mâncare și nu mai risipește bani. Doar să știți că vă pot ajuta și în ședințele de health coaching individuale să faceți acest lucru. E foarte simplu și veți învăța imediat și voi.
  3. Expunerea copiilor la soare – de la ce vârste se poate face – foarte util, nu ratați acest material, recomandările OMS s-au schimbat.
  4. Copiii tăi mănâncă, soțul tău e de treabă și pe tine te ajută părinții – despre judecata altor persoane, care nu ne cunosc, de fapt.
  5. 2 maria obsesii ale părinților sau ce cred eu despre evenimentele de parenting – un articol în care zic de rău despre piața de evenimente de parenting, dar tot asumat. Îndemn la a fi mai selectivi, nu mai cumpărați orice de la oricine! Plus, recunosc care sunt cele 2 obsesii ale noastre, părinții.

Articole bonus – apreciate de voi

  1. Cele mai sănătoase oale pentru gătit – de la Ligia Pop. Dar am verificat cu bucătari, care mi-au spus același lucru.
  2. Dermatita atopică poate fi ținută sunb control – află cum – dermatita e suferința multor părinți, iar aici aflați totul despre acest subiect.
  3. Copilul meu nu mănâncă. Ce să nu facem niciodată și ce putem încerca. – articol din aceeași campanie de mai sus.
  4. 10 alimente din comerț periculoase pentru copii – de crezut sau nu, sunt părinți care nu știu că trebuie să ferească copiii de anumite alimente, care le pot face rău.
  5. Cum conving copilul să mănânce – un experiment care îți va schimba viața – articol de campanie proprie, vedeți mai sus.

În urmă cu nici o lună am trecut pe conexiune securizată. Cunoscătorii știu ce înseamnă, noi, ceilalți observăm doar că nu mai apar like-urile articolelor mai vechi de atunci. Însă dacă cineva își dorește să afle și acest lucru, se poate afla. Doar să îmi spuneți. Deh, e indicator de impact, așa zic experții social media. 🙂
De asemenea, pe blog sunt articole scrise cu diacritice și articole fără. Pentru că am început să scriu cu diacritice foarte recent. Și să mă iertați, dacă nu iau la mână 400 de articole să le pun diacritice. O să mă concentrez pe conținut de calitate pentru voi mai degrabă.

Articolul cu cel mai bun feedback de la cititori

Este cel despre ouă. M-am specializat, ce pot să zic? 🙂 Coronița și laurii au fost pentru documentare și claritatea subiectului. E drept, am lucrat ceva la el.

Cele mai citite articole pe blog în 2017 – ce mă bucură foarte tare

Mă bucură faptul că am reușit să țin un echilibru între temele mari pe care scriu eu:

Dar, în același timp, am început să scriu și pe teme precum:

Mă bucur că v-au fost de folos și articolele mele comerciale, iar faptul că ele au fost sponzorizate de branduri cu care eu rezonez nu v-a împiedicat să le citiți, să le apreciați și să le dați mai departe.

Campanii pe blog în 2017

Cea mai apreciată campanie, care va continua și în 2018: COPILUL MEU NU MĂNÂNCĂ. Dincolo de componenta online, am consiliat online sau față în față părinți care au această problemă. Sau i-au îndrumat către medici pediatri sau diabetologi.
Am început campania online MĂNÂNC SĂNĂTOS, DAR MĂ ÎNGRAȘ, pentru oameni care au dorința de a-și curăța alimentația, dar care, din lipsa de timp sau de cunoștințe, constată că nu îi ajută în plan al menținerii greutății. Și aceasta s-a transpus în ședințe de consiliere unu la unu, din calitatea mea de Health Coach. Voi continua în 2018.
Campania HRANĂ PENTRU CREIER vrea să sublinieze importanța alimentației pentru concentrare și claritate în viața de zi cu zi. În primul rând, pe copii îi afectează. Articolul de pe link este edificator în acest sens. Nu uitați, mâncarea de afectează corpul și creierul, deopotrivă.
Acestea au fost cele mai citite articole pe blog în 2017. Vouă ce articol v-a plăcut cel mai mult și de ce? 
Pentru 2018 ce vreți să vă pregătesc? Ce subiecte vă interesează cel mai mult?
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

6 răspunsuri la “Cele mai citite articole pe blog în 2017”

Toate articole sunt frumoase, necesare si diversificate. La cat mai multe, Florina,pentru ca faci bine ceea ce faci!

Scrii echilibrat. Cred ca asta imi place cel mai mult. Si Doamne cata dreptate ai in articolul despre curentele de psrenting, idei si concepte promovate de divesri. Cred ca esti unul dintre putinii care au avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.