Categorii
Blog Mama Time Out Sănătate și wellbeing

Copiii cresc în vacanță sau cum a fost la Mama Time Out 4

Copiii cresc în vacanță, așa zic mamele. Acum nu știu ce să zic, o fi relaxarea de vină sau poate faptul că petrec mai multe zile cu părinții lor? Sau poate pentru că se joacă mai mult? Sau poate că fiecare are motivul propriu pentru care la final de vacanțe arată ca planta de apă. 🙂 Adevărat, s-a discutat și pe această temă la ediția de ianuarie a proiectului Mama Time Out, a 4-a deja. A fost mare zumzet la întâlnire, după atâtea zile de vacanță. S-au întâlnit mamele ca să dezbată câte în lună și în stele, într-o seară în care traficul în oraș a fost la cote maxime. Dar noi suntem ca Ana lui Manole, prin ploaie, prin trafic, trecem prin orice, dacă vrem să facem ceva pentru noi.

Sper că a meritat efortul tuturor și că ați ați plecat cu o stare mai bună de spirit în seara respectivă, că ați aflat despre câteva locuri din țară și de afară unde să mergeți cu cei mici și că v-ați satisfăcut, în primul rând, foamea de…vorbă.

Tema evenimentului a fost ”Cum planificăm bugetul de călătorii în 2018”, alături de Carmina Nițescu, fondatoarea Travel with a smile și Turism Market.

Ne-am luat fiecare din această ediție ceea ce am avut nevoie. Unii dintre noi și-au notat, alții au vorbit, alții s-au bucurat să o cunoască pe invitată. Cineva îmi spunea după eveniment că a stat până târziu în noapte și a cotrobăit prin toate ungherele site-ului Carminei, care e plin de informație. Și că îmi mulțumește nespus numai pentru faptul că am făcut posibilă întâlnirea cu ea. Încă o dată îmi dau seama de marea diferență dintre noi și nevoile noastre. Și că, uneori, e mai bine să nu întrebi păreri despre un eveniment la care nu ai fost. Pentru e inutil. Pentru că experiența altcuiva nu este relevantă pentru noi.

Pentru mine a fost prima oară când m-am întâlnit cu mulți oameni necunoscuți. Cititori ai blogului, care mă știau, dar pe care eu nu aveam cum să îi știu. La un moment dat, m-am panicat. După care, am tras aer în piept. Mi-am amintit că asta e scopul proiectului, să cobor în comunitate. Să ies din online și să cunosc oamenii care mă citesc. Să îi știu și eu pe ei, nu numai invers. A fost o seară interesantă, cu adevărat.

Ah, trebuie să zic și faptul că Mihaela a venit tocmai de la Târgoviște pentru eveniment! 🙂 Și că Elena a fost cu cel mai mic bebe pe care l-am văzut eu în ultima vreme la evenimente!!

Idei de călătorii cu cei mici

Carmina ne-a menționat câteva locuri în care putem merge cu cei mici, le trec și eu mai jos:

  • în țară

Pensiunea Potcoava, Dâmbovița;

Casa Boierească, satul Peștera (are loc de joacă atât în interior, cât și afară);

Hotel Cumpătu, Sinaia;

Hotel Kuib, Sinaia.

  • în afara țării

Gardaland, Italia (lângă Verona);

Europa Park (Germania, Franța);

Legoland (Germania).

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

Copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

copiii în vacanță

La final, mulțumesc pentru susținere celor de la Eisberg și de la Art&Craft. Și evident, lui George și Mihaelei Ioniță, care au asigurat toată partea foto pentru toate evenimentele Mama Time Out.

copiii în vacanță

copiii cresc în vacanță

Save the date – Mama Time Out, ediția a 5-a

Pe 15 februarie, joi, tot acolo. Curând apare și linkul de înscriere, să fiți pe fază! Se anunță o ediție de neratat, despre bani! 🙂

Despre proiectul Mama Time Out

Intrați aici. 

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva personală, credit foto: Mihaela Ioniță

7 răspunsuri la “Copiii cresc în vacanță sau cum a fost la Mama Time Out 4”

A fost, da, o primă ediție din an foarte colorată! 🙂 M-am bucurat de voi, atât de cei noi, cât și de cei care au fost alături de mine de la primul eveniment! Vă mulțumesc din inimă! Este evenimentul vostru, nu al meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.