Categorii
Blog Mama Time Out Sănătate și wellbeing

Cum a fost la Mama Time Out – ediția a II-a

Cum a fost la Mama Time Out, ediția a II-a a proiectului? Pf, neașteptat de frumos și de firesc, în același timp. Am petrecut zilele care au trecut de la eveniment mestecând gânduri, trăiri și emoții. În urmă cu ceva vreme, când a răsărit ideea, nici nu îndrăzneam să visez atât de înalt. Adică nu îmi închipuiam atâtea îmbrățișări și atâta bucurie, sub una și aceeași umbrelă, atâția oameni care să se deschidă și să se arate unul altuia, fără măști și fără frică.

O surpriză frumoasă – parteneriatul cu gazda proiectului

Se zice că oamenilor buni li se așează calea în fața lor. Sigur că nu despre mine e vorba, ci despre voi, care ați participat la proiect. 🙂 Pentru voi s-au aliniat planetele, ca să găsesc un spațiu care să ne primească pe toate și unde să ne simțim în largul nostru. Așa se face că am avut o discuție prietenoasă și foate profi cu cei de la Biblioteca Metropolitană, care au înțeles din prima ce vreau să fac și de ce și au apreciat ca fiind foarte potrivit spațiul de la Filiala Ion Creangă, din Piața Amzei. Mulțumesc cu această ocazie și trainerului de la această ediție – Roxana Gavriloaia, care a venit cu această idee, când în jurul meu îmi scriau oameni care îmi vindeau spațiile lor, fără măcar să înțeleagă ideea proiectului și erau preocupați de resursele financiare pe care le am eu din acest proiect..
Nici eu nu știam, așa că vă zic și vouă: Biblioteca Metropolitană are 30 de filiale, în tot orașul. Împrumutul de cărți este gratuit, exact ca în vremea copilăriei noastre. Știați că puteți să vă faceți permis la bibliotecă pe loc, când mai veniți la eveniment? Doar cu buletinul. Și apoi aveți acces la toate cele 30 de filiale. Mai povestim, dacă vreți, ca să vă conectez cu cele mai amabile gazde de acolo. E fain că puteți merge și cu piticii voștri!
Evenimentul nostru va avea mereu loc în Biblio Lounge, iar alături este Ludoteca, unde copiii consultă cărți și mânuiesc cu drag jucării. Copiii mai mari chiar poti fi lăsați acolo fără probleme, vă desparte doar un perete de ei. 🙂
Cu like și follow la paginile Facebook ale BMB și ale filialelor favorite vă veți bucura de vești proaspete în acest sens.

Cum a fost la Mama Time Out – ediția a II-a, pe scurt

  • 43 de femei superbe s-au bucurat de compania celeilalte și de îndrumarea trainerului; păcat că nu au reușit toate să rămână până la fotografia de grup, făcută la final;
  • tema ediției a fost: Remedii creative pentru combaterea stresului;
  • formatul evenimentului: socializare, expunere, dar și lucru pe echipe;
  • profilul ediției: dezvoltare personală;
  • trainer: Roxana Gavriloaia, dr. pharmacist, health&pharma coach;
  • au fost și câțiva bebeluși, care au confirmat prezența pe ultima sută de metri 🙂 și pe care nu i-am putut refuza, întrucât tații și-au schimbat în ultimul moment programul; dar au fost prezenți și câțiva copii mari, care s-au bucurat de Ludotecă;
  • evenimentul a fost plin de experiențe și descoperiri personale, cu care fiecare dintre noi a plecat acasă;
  • setul de materiale folosit de trainer (pentru că m-ați întrebat ce sunt cardurile acelea) se numește Points of You și reprezintă un coaching game, pentru a căror utilizare aveți nevoie de certificare (eu am această certificare, dar am vrut să invit pentru voi un trainer, care integrează mai mult în practica curentă acest instrument);
  • au participat și mame din comunitățile următorilor blogeri: cristinaotel.ro, zanascutecel.ro, mamamag.ro, mothersinthecity.ro (Bianca Moruș), nataliadabija.ro, cărora le mulțumesc pentru deschiderea și implicarea lor, pentru susținerea acestei idei.
  • a fost și o tombolă cu produse de la Art&Craft și bebeorganic.ro.

Susținători ai proiectului Mama Time Out – ediția a II-a

Ținuta de care m-am bucurat în acea seară a fost oferită de Irina Țenovici, de la HappyFriday. Fusta cu buline este de senzație, așa cum ați văzut și voi.
Mama Time Out, ediția a II-a
Mulțumesc pentru sprijin: Bebeorganic.ro, SLooP, AQUA Carpatica, Eisberg – Iubesc salatele, Editura Litera și Romanian Art&Craft.
Cine își dorește poveștile cu care Roxana – trainerul serii – ne-a încântat, să îmi scrie și le voi trimite. Pe Roxana o găsiți pe https://pharmapro.ro. 

Mama Time Out în imagini

Cred că imaginile spun totul! Credit foto: Dodo studio, by George Ionita – Fotograf si Mihaela Ionita, prietenii proiectului si ai florinabadea.ro – blog de viata sanatoasa.

Mama Time Out, ediția a II-a


Ce este Mama Time Out

#MamaTimeOut este un concept florinabadea.ro si Health Connections, dedicat mamelor din comunitatea blogului.
Puteți citi aici despre idee și aici despre prima ediție.

Save the date!

Pe 13 decembrie vă aștept cu o temă….de decembrie. 🙂 Rămâneți cu ochii pe blog, curând am toate detaliile pentru voi!

Vă trimit tuturor o îmbrățișare caldă și vă mulțumesc pentru că ați devenit prioritate în viața voastră!
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!
Sursa foto proiect: georgeionita.com

7 răspunsuri la “Cum a fost la Mama Time Out – ediția a II-a”

Bună Florina.
La mulți ani!de ziua tuturor romanilor.
Felicitări pt evenimentul din 15 noiembrie. As vrea sa vin în decembrie, dar as rapi un loc unei tinere mamici și ăsta nu se face.Poate o sa faci în timp un eveniment dedicat mamelor mai în vârstă, majoritatea poate fiind deja bunici. Încă o data felicitări și mult succes în continuare, în tot ce faci, în tot ce gândești și în tot ce Îți aduce bine.Ești o ființă deosebita care nu transmite decât gânduri bune.Cu drag iți doresc o zi frumoasa.

Să fim sănătoși!!!
Următoarea ediție este pe 13 dec, unde sunteți deja invitată! Ba nu, pe listă! 🙂 Sunt locuri suficiente, să nu vă faceți griji!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.