Categorii
Blog Campanii Mama Time Out Sănătate și wellbeing

Cum a fost la ”Mama Time Out” – evenimentul de lansare a proiectului

”Mama Time Out” a prins viață! Într-o seară frumoasă de octombrie, ne-am bucurat împreună de lansarea proiectului la care am visat tot anul și pe care l-am conceput pentru voi, membrii comunității. Din dorința de a crea aici un loc de sprijin și de înțelegere, de informație și de conectare, de liniște și de momente doar pentru noi, ca femei. Căci înainte de a fi mame sau partenere/soții, am fost doar femei. Și, uneori, ne e dor să ne întoarcem aici și să fim, pentru câteva momente, doar femei. Adică să fim interesate doar de starea noastră de bine, să ne punem pe noi și sănătatea noastră pe primul loc, să ne gândim la îngrijirea noastră, la visurile noastre, în general. E copleșitor acum, când mă uit pe fotografii, să văd câtă suflare a venit să se conecteze, să vorbească și să se bucure împreună!! Cam așa a fost la Mama Time Out – evenimentul de lansare a proiectului sau prima ediție. Cu emoție, cu plâns, cu râs, conectare, informație medicală, cu poze, cu delicii de la suporteri/sponsori ai proiectului și ai blogului. Ca în viață, cu de toate. Așa va fi la Mama Time Out mereu. Așa, dar și mai frumos. Mai altfel. Mereu diferit. Surprinzător!

”Mama Time Out” – prima ediție

Pe scurt, lucrurile au stat așa:

  • S-au înscris 34 de membri ai comunității și au venit 40;
  • Tema primei ediții a fost ”Sănătatea femeii la trecerea dintre anotimpuri”;
  • Dna dr. Ruxandra Constantina, medic naturopat și consultant medical al blogului, a fost speaker-ul acestei prime ediții;
  • Cabinetul medical pe care îl conduce dânsa (Medica RD) a fost gazda primei ediții și îi mulțumim pentru invitație și găzduire;
  • Nu am putut să refuz mamele cu bebeluș sau copil mai mare. Și-au dorit foarte tare să ajungă și nu aveau cu cine lăsa copiii. Mi-aș fi dorit mult pentru ele să se poată relaxa singure, dar nu am vrut să le răpesc bucuria participării la un eveniment, doar pentru că nu aveau cu cine lăsa copiii. Să nu vă supărați voi, ceilalți și nici să nu vă gândiți în direcția ”dacă știam, veneam și eu cu copilul!” :);
  • Am primit și 2 domni la eveniment, da! Unul era soț și s-a bucurat să îi stea alături soției lui 2 ore, într-un colțișor. Cred că s-au ținut de mână, eu așa îi bănuiesc! 🙂 Și sunt sensibilă la lucrurile astea!! 🙂 Celălalt era un frate al unei doamne însărcinate.

Cum s-a văzut ”Mama Time Out”

Din fotografii s-a văzut că locul a fost neîncăpător! Nicio clipă nu a crezut doamna doctor că va veni toată lumea, cu toate că eu o asiguram că așa va fi. 🙂 Nu numai că ați venit toate, dar ați fost și mai multe. Singurul regret a fost că nu am avut vreme să mă ocup de toată lumea, să ne îmbrățișăm și mai prelung și să facem și mai multe fotografii. Organizatorii de evenimente știu că sunt multe detalii de fixat în spate și că timpul nu e generos cu cel care pune totul în scenă. Vă promit că data viitoare voi fi mai mult cu voi!

Ce spun participantele la eveniment:

Emilia: ”Am venit cu bucurie la prima întâlnire a acestui proiect, provocată de ideea de a face ceva doar pentru mine. A fost un timp care a trecut repede, fix așa ca între prieteni, cum a spus de la început Florina, unde am aflat informații utile, transmise într-un mod familiar. Mi-au plăcut deschiderea, naturalețea și energia oamenilor care au pus la cale aceasta întâlnire. Și peste toate acestea, am fost și împreună cu o buna prietena, simțindu​-mă ca în facultate, când nu aveam griji și eram doar eu și prioritățile mele. Mulțumesc, Florina!”.

Alina: ”O seară relaxantă, în care am înțeles cât de important este să am grija de mine. Nu cunoșteam pe nimeni în afară de Florina și, totuși, m-am simțit ca la o ieșire cu prietenii. Florina a fost o gazdă excelentă, caldă și primitoare. Te felicit, sincer, pentru eveniment! Tema aleasă este una sensibilă pentru mămici. Am multe de învățat pentru o viață echilibrată. Mulțumesc!”.

Loredana (blogger):Am acceptat invitația ta și am venit la tine ca la o prietenă, obosită, după o zi plină. Locația a fost foarte caldă și primitoare și chiar m-am simțit ca la o prietenă acasă. Am ajuns, am mâncat putin, după care m-am așezat comod pe scaun, printre alte mame frumoase ce își luaseră #timeout. Am sorbit fiecare informație venită de la doamna doctor, am și râs, m-am reîntâlnit cu vechi cunoștințe, dar am cunoscut și oameni noi. Mi-a plăcut tare mult, invit toate mamele să își ia un #timeout de calitate și să participe la următoarele întâlniri😊”.

Laura (blogger): ”Evenimentul Mama Time Out organizat de Florina a fost o ocazie perfectă pentru a socializa cu alte bloggeriţe mame, pentru a schimba între noi impresii despre îngrijirea şi sănătatea personală, dar și a copiilor noștri, şi pentru ca doamna doctor Constantina să demonteze niște mituri legate de trendurile în îngrijire, să ne povestească despre suplimente alimentare, alimentație sănătoasă și  despre tot ce ține de frumusețea și sănătatea femeii în toate sezoanele, nu doar în cel rece. În plus, eu m-am bucurat să mă abordeze o cititoare pe care nu o cunoșteam și să-mi spună că mă citește de multă vreme; mereu simt că nu scriu degeaba când oamenii îmi spun asta!”.

Ioana (blogger): ”A câta sunt pe lista mea de priorități? Asta îmi sună în cap de când am plecat de la întâlnirea Mama Time Out, organizată de Florina. Mi-am dat seama că mereu urc în lista câte o treabă importantă – copil, blog, curățenie și mă cobor pe mine o liniuța. Împart ajutor în stânga și în dreaptă cu dărnicie, până când eu rămân ultima, fix când se termină tolba. Și pic lată și uite cum mă mai trezesc doar dacă mă lovește câte-o boală. Noroc că nu se întâmplă prea des, probabil sistemul imunitar încă rezistă. Am învățat tot la întâlnirea Mama Time Out, de la Dr. Constantina, ce să fac să țină imunitatea asta, când colcăie atâția viruși în jur, cum să mă ajut de trucuri simple, dar eficiente. Mi-am reamintit să mă mai urc o treaptă în lista aia. Cu un supliment de imunitate, cu un ceai, cu un masaj. Cu un pic de timp pentru mine. Primul pas l-am făcut când am decis să merg la întâlnire și clar o să repet figura.”

Ana-Maria (blogger): ”Noi, mămicile, ne îngrijim când apucăm: 5 minute azi, 5 minute mâine. Mi-am permis, o dată cu proiectul atât de frumos al Florinei, să mă aranjez, să ies din casă că între fete, într-o seară. Va încurajez la o astfel de experiență cu mămici și despre mămici, unde veți află multe lucruri utile. Abia aștept următoarea ediție!”.

Sponsorii prieteni ai proiectului

Solaris – prieteni tradiționali ai blogului, de unde mă inspir de multe ori pentru rețete sănătoase și ale căror produse le consumăm în familie.

Sloop – singurele fructe lichide, ca să zic așa, pe care le consumăm. Pentru că sunt fără zahăr, fără aditivi, fără concentrat și alte bazaconii aflate în sucurile de pe piață.

Eisberg – salatele pe care pur și simplu nu poți să nu le iubești. Pentru că sunt și sănătoase și gustoase și haioase. Pe site la ei găsiți atâta inspirație pentru a prepara salate, încât dacă nu sunteți fani ai genului, deveniți sigur. 🙂

Boiron – un susținător cât se poate de potrivit pentru acest proiect, dar, mai ales, pentru această ediție care a vorbit despre sănătate la trecerea dintre anotimpuri. Pentru cine nu știe, când zici Boiron zici homeopatie de calitate.

Delaco – ne-au încântat cu delicatese pentru oameni mari (pralinele de branză Delaco Aperifrais, Emmentaler și două produse noi din gamaHavarti și Ceddar), dar au și trimis pentru piticuții de acasă ursuleți poznași, cremă de brânză cuburi și brânză. Pe site-ul special pentru produsele destinate copiilor veți vedea toată gama aceea care ne inspiră să ne lingem pe degete.

Editura Litera – care cred că v-a deschis apetitul cu albumele de călătorie.

Editura Publica – editura care publică pe business, antreprenoriat și economie.

Romanian Art and Craft – este cea mai mare firmă de retail de suveniruri și produse tradiționale românești. Magazinele și brand corner-urile Art&Craft se găsesc în toate aeroporturile din România.

Următoarea ediție ”Mama Time Out”

Rămâneți cu ochii pe blog, în noiembrie va fi următoarea ediție a proiectului ”Mama Time Out”, pe o super temă, care vă va ajuta să vă simțiți mai bine cu voi înșivă. Despre proiect puteți citi aici.

Vă trimit tuturor o îmbrățișare caldă și vă mulțumesc pentru că ați devenit prioritate în viața voastră!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Credit foto: George Ioniță.

15 răspunsuri la “Cum a fost la ”Mama Time Out” – evenimentul de lansare a proiectului”

Sunt fascinanta de cele citite. As vrea sa primesc mailuri și dacă va fi posibil sa particip la aceste întâlniri. Va felicit pte ce faceți și va mulțumesc. Mariana

Mă bucur tare! Și vă aștept cu mare drag! Voi anunța pe blog următorul eveniment și dacă urmăriți și pagina blogului, aflați negreșit. Următoarea ediție va fi în jurul datei de 15 noiembrie.

M-am simtit minunat la eveniment! Dupa ce am devenit mama timpul pentru mine a fost ca si inexistent, iar de cand am inceput si serviciul, pot spune ca a inceput sa lipseasca cu desavarsire. Copilul a mai crescut, parca lucrurile au devenit mai relaxate, asa ca acest proiect al Florinei si oportunitatea de a participa la el a picat la momentul potrivit! Informatiile au fost interesante si au fost rampa de lansare catre actiuni pe care le voi intreprinde doar pentru femeia din mine ! Multumiri !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.