Categorii
Blog Food and nutrition

E-book gratuit pentru voi – 4 soluții pentru pofta de dulce

Dragile mele, cum a fost luna ianuarie pentru voi? După abundența de sărbători, ați reușit să vă recăpătați echilibrul? Cum sunteți cu pofta de dulce?  Primesc multe mesaje de la voi pe această temă. Practic, este unul dintre subiectele cele mai dezbătute cu voi, cel puțin de 1 an încoace, de când a început pandemia. Știu mame care mănâncă dulciuri din cauza stresului provocat de școala online, de temele copilului, știu femei manager pe care presiunea e atât de mare, încât ajung să trăiască doar cu gustul de ciocolată, în speranța că vor trece mai puțin dureros peste aceste momente. Toate își doresc niște soluții pentru a gestiona pofta de dulce.

Dar mai știu și ce rezultate frumoase au obținut femeile din prima ediție a programului de grup ”Breaking Up with Sugar”, care a început pe 7 ianuarie și s-a terminat săptămâna trecută. În e-book-ul gratuit pe care vi-l ofer în acest articol veți citi și câteva dintre mărturisirile lor, care să vă încurajeze și pe voi, să vă arate că se poate să vă găsiți puterea de a merge peste această provocare.

Pe cine ajută e-book-ul gratuit

Femeile care se regăsesc în următoarele situații sunt cele care se vor bucura cel mai mult de e-book-ul cadou de la mine:

  • Dacă mâncați zilnic dulciuri și chiar la fiecare masă;
  • Dacă sunteți blocate în ceea ce privește pierderea în greutate și rezultatele întârzie să apară, indiferent de ceea ce faceți în acest sens;
  • Dacă doriți să aflați despre ce ar trebui să faceți ca să scapați de pofta de dulce;
  • Dacă vă doriți să gestionați pofta de dulce;
  • Dacă poftiți continuu la dulciuri, pâine și alte făinoase;
  • Dacă nu ați găsit nicăieri un sistem de suport care să vă ajute să vă țineți departe de consumul de zahăr;
  • Dacă vă simțiți lipsite de energie, balonate și greoaie;
  • Dacă sunteți copleșite și ați decis că trebuie să faceți o schimbare în acest sens.

E-book-ul de la mine e un prim pas pe care îl puteți face pe calea drumului de parcurs dacă vreți să vă despărțiți de dulciuri și să învățați să gestionați pofta de dulce. Informațiile și exercițiile din el sunt valoroase mai ales că sunt aplicate cu reușită atât pe mine, cât și pe participantele din programul de grup și din sesiunile individuale de coaching. Femeile care le-au parcurs au avut parte de multe ”aha”-uri și au găsit portița de ieșire din blocajul în care se aflau. Sigur, că acestora li s-au adăugat și alte exerciții pe parcurs și au acceptat provocarea totală de a îmbrățișa mai multe schimbări, într-o perioadă mai lungă de timp.

Nu o să vă mint, nu e un proces simplu ori ușor. E un proces lung, greoi și anevoios, care trebuie parcurs pas cu pas, cu îndrumare și cu blândețe. Un proces care nu poate începe fără să conștientizați că sunteți captive într-un cerc care trebuie rupt, ca să vă puteți recăpăta libertatea de a alege și puterea de a decide ce e mai bine pentru voi.

E greu, pentru că siguranța oferită de dulce este o poveste a supraviețuirii, de demult. A început atunci când omul vâna și culegea și când învățase că fructele sunt bune de mâncat după cât de dulci erau – niciodată un fruct de pădure nu putea fi dulce și otrăvitor, în același timp. Oamenii de atunci știau că au nevoie rapid de energie și că fructele le ofereau această energie. Astăzi însă, cei mai mulți dintre noi aleg rapid ceva dulce de pe raft, căci dulciurile cu zahăr procesat sunt cele mai la îndemână și se descompun cel mai ușor, oferind satisfacție instant.

Dar, în zilele noastre, relația cu dulcele s-a denaturat destul de mult. O relație de iubire – ură, pe care mulți dintre noi nu mai știu să o gestioneze deloc. Admit că au început să consume în exces zahăr, nu știu cum au ajuns aici și nu mai au niciun control asupra alegerilor pe care le fac. Fiți sincere cu voi înșivă: cât de departe sunteți de acest scenariu?

Ce cuprinde e-book-ul

Exercițiile din e-book sunt un prim pas pentru voi când vine vorba de soluții pentru pofta de dulce. Veți conștientiza cum vă țineți singure pe loc, fiind convinse că nu veți putea trăi fără zahăr, vă veți analiza mai bine fiecare poftă în parte și veți vedea ce o generează și de ce vă e poftă, de fapt + veți învăța cum să construiți în 3 pași un dialog interior atunci când apare pofta și vă aflați în față unui aliment cu zahăr. Acestea sunt instrumente simple și valoroase, pe care vi le ofer gratuit, în acest e-book, de care să începeți să vă folosiți chiar de astăzi. Ele își vor arăta beneficiile ușor, ușor. Condiția principală este aceea să le practicați cu regularitate!

E-book-ul e gratuit și îl puteți descărca simplu

AICI este E-book-ul cu cele 4 soluții pentru a gestiona pofta de dulce. Intrați pe link, ca să îl puteți descărca. Mai mult, la final, am și 4 rețete de desert sugar free, pe care și eu le fac acasă la mine cu succes, pentru adulți și pentru copii, deopotrivă. Să vă bucurați de ele!

Atenție, e-book-ul nu cuprinde tips and tricks! Pentru că atunci când vine vorba de pofta de dulce nu ne ajută trucurile, ci o strategie clară și un set de pași de urmat. Dar, mai ales, un proces de introspecție, de stat de vorbă cu propria persoană, pentru a afla ce ne doare cu adevărat, ce ne motivează și ce scopuri avem pe termen lung. E un proiect întreg, în care e bine să intrați cu deschidere, doar dacă ați decis că e momentul să mergeți până la capăt, pentru sănătatea voastră!

Dați-mi un reply la email, ca să îmi spuneți cum vi se pare ce ați primit de la mine în e-book! Vă aștept mesajele cu drag și bucurie!

Sursa foto: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.