Categorii
Blog Parenting

Fii ZURLI de 1 iunie!

Zurli - cover Eu sunt Zurli 851x315-06De 1 iunie, copiii si parintii sunt asteptati pe domeniul Stirbey, care isi deschide portile pentru toata lumea.

Suntem asteptati cu jocuri, concursuri, teatru, provocari, surprize si cu un super show Gasca Zurli!
Avem la dispozitie o pajiste imensa (10 hectare de iarba si copaci)  unde putem sa alergam, sa ne intrecem, sa ne jucam, sa ne facem prieteni noi, sa fim… Zurliiii! Zurli inseamna joaca, prietenie, iubire, atentie, caldura.
Putem veni cu trotineta, bicicleta, paturica si desigur cu toata gasca de prieteni de la bloc.
Accesul in incinta se poate face de la ora 12.00. La ora 16.00 sunt gata jocurile si concursurile, iar la ora 17.00 pe scena se joaca spectacolul Aventurile Iepurasului in Padurea Povestilor. Seara se incheie cu un super spectacol cu Gasca Zurli.

Intrarea este libera. Evenimentul este un cadou pentru toti copiii oferit de Domeniul Stirbey, Gasca Zurli, Europa FM, Observator Antena 1, cu sprijinul Carrefour si Pegas.

“Ne bucuram ca putem sa ne intalnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie intr-un loc atat de frumos cum e Domeniul Stirbey. Sper sa petreaca o zi minunata si sa se bucure de atat de mult verde. Este o intalnire cadou, intrarea pe Domeniu e libera . Ne vom stradui sa le oferim cateva surprize iar intalnirea cu Gasca Zurli cu siguranta va fi Cireasa de pe tort. Asteptam prietenii sa fie zurli de 1 Iunie! “ declara Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

”Accesul pe domeniu este gratuit. Avem un spatiu generos pe care il punem la dispozitie, iar pana la inceperea activitatilor vizitatorii pot manca la restaurantul de pe domeniu, se pot delecta cu o prajitura la standul special amenajat pentru aceasta zi, pot inchiria cai si ponei, sub supravegherea instructorilor nostri sau, daca vremea va permite, se pot distra in cele doua piscine” promite Dan Cocis, manager Domeniul Stirbey.

“Europa FM este alaturi de cei mici, dar si de cei mari, in cea mai frumoasa zi in care serbam copilaria. Sustinem cu drag evenimentele realizate de Zurli ”, ne-a spus George Zafiu, directorul de programe EuropaFM.

Programul complet al evenimentului:

12.00 – Se deschid portile. Program de voie

16.00- 17.00 – Jocuri si concursuri

17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURASULUI IN PADUREA POVESTILOR

18.00-19.00- Jocuri si concursuri

19.00- Gasca Zurli

Adresa Domeniului Stirbey este Strada Stirbei-Voda 36, Buftea

Contact Domeniul Stirbey – 0737847239

www.domeniulstirbey.ro

*Accesul la piscina si inchirierea cailor si poneilor este contra cost.

De 1 iunie, fii ZURLI!

Sursa info: Gasca Zurli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.