Categorii
Blog Fit Stories Food and nutrition

Fit for Winter – program online de nutriție pentru voi

Am lansat programul ”Fit” anul trecut, pe care l-am declinat pe anotimpuri: Fit for Summer, Fit for Autumn, Fit for Winter. Urmează și primăvara, încă puțină răbdare să aveți! De ce această declinare? Pentru că promovez alimentația specifică pentru fiecare anotimp și vă sfătuiesc să vă hrăniți cât mai variat și colorat. Și pentru că fiecare anotimp are provocările lui în ceea ce privește mâncarea și mișcarea. De pildă, iarna ne mișcăm mai puțin și traversăm o perioadă frumoasă și bogată din punct de vedere alimentar: sărbătorile de iarnă. Mai mult, vremea rece nu mai permite agriculturii locale să producă, ceea ce înseamnă că e mai provocator pentru noi să ne gândim o farfurie echilibrată. Dacă sunteți de acord cu cele de mai sus și sunteți dintre acele persoane care ați decis la acest început de an să schimbați relația voastră cu mâncarea, pentru stare de bine și pentru a scăpa de kilograme în plus, vă invit să vă înscrieți în programul FIT FOR WINTER!

Cum se va defășura programul și ce va conține

Programul cuprinde 4 săptămâni complete de lucru, cu fiecare persoană înscrisă.

Fiecare dintre participante va beneficia de o sesiune telefonică de start cu mine, de evaluare.  După evaluare, voi stabili câte 1 plan alimentar personalizat săptămânal, bazat pe nevoile și preferințele fiecăreia dintre voi = veți primi 4 planuri alimentare, pentru 4 săptămâni. Fiecare plan alimentar nou va lua în considerare feedbackul vostru. Fiecare va mânca în acord cu stilul lui de viață și conform preferințelor.

Veți primi recomandări generale despre: cumpărături inteligente, organizarea meniului săptămânal, ghid de gătit sănătos, rețete versatile etc – o trusă întreagă de instrumente care să vă ajute pe toată perioada toamnei și numai.

Veți beneficia de suportul meu continuu online.

Ce veți câștiga în urma programului ”fit for winter”
  • Vă ajută să vă reintrați în ritm cu mesele, după o vacanță în care nu ați făcut decât să mâncați, la toate mesele cu care ați fost îmbiate.
  • Vă scapă de câteva kilograme acumulate peste sărbătorile de iarnă.
  • Digestie mai bună.
  • Energie și claritate, stare de bine.
  • Somn mai bun și odihnitor.
  • Varietate în farfurie, într-un anotimp neprietenos.
  • Gestionarea relației cu zahărul – dependența care tocmai s-a creat între voi, ca urmare a tuturor cadourilor dulci primite.
  • Idei de rețete simple pentru voi și întreaga familie, pentru această iarnă.
Ce nu este acest program

Nu este o dietă universală.

Nu este o rețetă minune.

Nu este un program despre ceaiuri de slăbit și pastile de slăbit.

Nu este un program în care numărăm calorii, deși este bine să aveți niște repere în acest sens.

Nu este o consultație medicală! Vă rog să vă adresați medicilor voștri pentru probleme de sănătate, analize și rețete.

În programul FIT FOR WINTER aveți șansa de a vă creiona o altă relație cu mâncarea, definitiv.

Cum vă puteți înscrie pentru a urma programul ”Fit for winter”

Scrieți-mi la adresa [email protected]! Spuneți-mi de ce vreți să vă înscrieți în program și ce obiectiv aveți. Vă voi spune despre pașii înscrierii și costul acestui program – investiția voastră în voi și starea voastră de bine în această iarnă și la acest început de an.

Și, cel mai important, să fiți sigure că voi alături de voi în acest proces, pas cu pas, cu înțelegere și cu suport continuu!

De ce să lucrați cu mine

Sunt Health Coach acreditat internațional la Dr. Sears Wellness Institute, tehnician nutriționist certificat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, formator acreditat și consilier pentru dezvoltare personală, cu recunoaștere de către aceleași instituții, precum și Ambasador Food Revolution – program de educație alimentară desfășurat în întreaga lume de către Jamie Oliver. Fac consultanță individuală cu femei, am lucrat cu zeci de femei de vârste diferite și cu probleme de suprapoderalitate, am aceeași greutate de peste 12 ani, am inițiat campania pentru părinți ”Copilul meu nu mănâncă!”,  sunt ambasador pentru diferite branduri pe care le folosesc, concep și organizez evenimente pentru copii și pentru adulți. Scriu pe blogul www.florinabadea.ro, care în ultimii 2 ani a fost desemnat printre cele mai vizibile bloguri la categoria ”Stil de viață sănătos/sport”, conform Digital Report, studiu realizat de revista BIZ și Zelist Monitor.

Pentru toate proiectele concepute și desfăurate de mine puteți vizita secțiunea NUTRIȚIE de pe blog.

Iată ce spun câțiva clienți cu care am mai lucrat
”O experiență minunată” – așa aș denumi proiectul nostru 😁. Înainte să te cunosc consideram că singura mea problemă era faptul că mâncam prea multe dulciuri, când de fapt mâncam puțin, pe fugă și consumam alimente fără nutrienți. Într-un timp relativ scurt, de 4 săptămâni, m-ai învățat să îmi fac un meniu cu alimente sănătoase și gustoase, să îmi țin în frâu pofta de dulce să fiu mai organizată, am învățat să gătesc rețete gustoase și rapide, ceea ce este wow 😍 și nu doar atât, ești pentru mine că o prietenă foarte apropiată care mă poate ajuta cu un sfat și pe tot parcursul proiectului așa mi-ai dat impresia, poate de aceea nu mi s-a părut nimic greu. 😘🤗” – Daniela
”Povestea mea nu este cu nimic deosebită față de cea a multor altor persoane, care nu vor să renunțe la lupta cu kilogramele și, totuși, cedează rapid ispitelor, când e vorba de respectat diete stricte recomandate de renumiți nutriționiști.
Pe Florina am întâlnit-o într-un moment confuz și deprimant din viața mea, când, deși eram „plină” de informații, eram incapabilă să le selectez, să le structurez și să le aplic, astfel încât să urmez o direcție care să fie potrivită nevoilor mele.
Nu cred că dispun de suficiente atribute pentru a descrie complet experiența cu Florina…dar gândiți-vă că este exact opusul a ceea ce întâlnești (și respingi instinctiv) în cabinetul unor profesioniști celebri. Cea mai spectaculoasă calitate a Florinei, în opinia mea, este empatia…. sentimentul că nu parcurgi singur tot acest proces anevoios… combinat spectaculos cu o abordare structurată și pragmatică.
Experiența cu Florina a fost și evoluție și dezvoltare personală.” – Alina
Scrieți-mi la adresa [email protected], abia aștept să ne cunoaștem și să parcurgem împreună programul de 4 săptămâni Fit for Winter!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto proiect: arhiva personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.