Categorii
Blog Fit Stories Food and nutrition

”Fit for summer” – program de nutriție pentru voi

Gata, s-a copt bine și ”Fit for summer” – program de nutriție pentru voi, pe care abia am așteptat să îl aduc la lumină. Prietenii cu care l-am testat au zis că sunt primii pe lista de înscriere. 🙂 Așa că deschid lista pentru următoarele 3 saptămâni, așa încât pe 29 mai să începem programul împreună. Sper să fiți și voi la fel de entuziasmate ca și mine, mai ales că a venit vara, piețele s-au colorat, zilele sunt mai mari și serile pe terasă sau acasă au devenit tentații culinare care ne pot sabota forma fizică. Sau poate că în primăvara aceasta ați decis că este, în sfârșit, timpul să învățați să mâncați cât mai sănătos și natural, fie că gătiți acasă, fie să nu. Să vă simțiți mai energice și mai în formă, nu mereu obosite și fără entuziasm. Sau poate că au apărut câteva kilograme în plus după ultima sarcină, care se țin agățate de voi de câțiva ani. Sau poate munciți foarte mult și nu mai apucați să mâncați sau nu știți ce să alegeți din ofertele restaurantelor. Ori poate călătoriți mult. Ori poate aveți alte motive pentru care aveți nevoie de îndrumare. Oricare ar fi acestea, în cadrul programului ”Fit for summer” veți găsi răspunsuri și vă veți regăsi într-un grup de suport ulterior, care să vă mențină pe calea obiceiurilor pe care vreți să le formați.

Ce este programul ”Fit for summer”

Este un program vesel și viu, despre oameni și mâncare. Despre bucuria acestei relații. Despre prietenie, nu despre luptă.

Este un concept propriu pe care îl lansez pentru femeile doritoare de îndrumare care le vorbește despre stil de viață, nu despre diete pe termen scurt, care nu fac decât să favorizeze efectul de yo-yo.

E un program care promite că vă va învăța să mâncați să vă mențineți în formă. Nu să faceți foamea. Nu să reduceți cât mai drastic numărul de calorii consumate.

Este un program care vorbește despre bucuria mâncării specifice fiecărui anotimp. Firesc, natural, simplu.

E un program aplicat, despre fiecare și despre viața lui. Nu vă oferă o rețetă unică.

Un program care educă, nu unul care impune.

Un concept care vă învață să deveniți independente pe termen lung, nu dependente de cineva, care să vă spună continuu ce să puneți în farfurie.

De ce să vă înscrieți în programul ”Fit for summer”, condus de mine

Pentru că vreți să aflați cum să renunțați la diete de pe net pentru totdeauna sau la dieta pe care ați ținut-o acum 5 sau 10 ani și a funcționat foarte bine. Dacă a funcționat așa de bine, de ce vă mai plângeți azi că aveți x kilograme în plus? Nu credeți că e momentul să acceptați că nu știți cum funcționează lucrurile și că aveți nevoie să aflați ce să faceți pe termen lung?

E ușor să spuneți că știți ce să faceți: nu mai mănânci pâine (greșit), nu mai mănânci desert (greșit, pe termen lung, nu veți rezista), renunți la carbohidrați (aoleu, e cea mai mare greșeală!). Faceți greșeală după greșeală și reduceți și mai mult metabolismul bazal. Așa că de la an la an mănâncați mai puțin și tot vă îngrășați. De fapt, nu știți ce să faceți, dar vă faceți și rău, în același timp!

Pentru că vine vara și vreți să aflați cum poți să vă bucurați de alimente de sezon, în așa fel încât să reintrați în formă sau să vă mențineți.

Pentru că eu am trecut prin tot ce treceți și voi, am reușit să scap de 25 de kilograme după fiecare sarcină, iar fluctuațiile mele de greutate nu au mai fost niciodată (cu excepția sarcinilor) în ultimii 10 ani mai mari de 2 kg.

Sunt Health Coach acreditat internațional la Dr. Sears Wellness Institute, tehnician nutriționist certificat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, formator acreditat, precum și Ambasador Food Revolution – program de educație alimentară desfășurat în întreaga lume de către Jamie Oliver. Fac consultanță individuală cu femei, concep și organizez evenimente pentru copii și pentru adulți și scriu pe blogul www.florinabadea.ro, care în ultimii 2 ani a fost desemnat printre cele mai vizibile bloguri la categoria ”Stil de viata sanatos/sport”, conform Digital Report, studiu realizat de revista BIZ și Zelist Monitor.

Pentru că sunteți preocupate de starea voastră de bine și de sănătate!

Cum se va defășura programul și ce va conține

Programul cuprinde 4 săptămâni complete de lucru. Ne vedem cu tot grupul în ziua lansării, pe 29 mai. Peste 4 săptămâni avem o nouă întâlnire de grup (27 iunie) – tbd dacă va fi online sau fizic.

3 întâlniri de grup pe skype, ca să dezbatem câte o temă legată de nutriție, dar să și luam pulsul grupului și să vorbim despre schimbări. Deci nu vă faceți griji dacă pe durata programului va fi o sesiune în care veți fi în vacanță, ne vom conecta online oricum.

Fiecare dintre participante va beneficia de o sesiune de consultanță 1 la 1 cu mine, pentru a stabili câte 1 plan alimentar personalizat săptămânal, bazat pe nevoile și preferințele fiecăreia dintre voi = 4 planuri alimentare.

Veți primi recomandări generale despre: cumpărături inteligente, organizarea meniului săptămânal, ghid de gătit sănătos, rețete versatile etc – o trusă întreagă de instrumente care să vă ajute pe toată perioada verii și numai.

Veți fi parte dintr-un grup de Facebook dedicat, care să vă ajute pentru toată perioada, dar și ulterior.

Va fi complex, dar nu dificil. Va fi un început, dar unul corect și cu o bază solidă, așa încât să înțelegeți cum funcționează mâncarea și corpul nostru.

Cum vă puteți înscrie pentru a urma ”Fit for summer” – program de nutriție pentru voi

Pur și simplu scrieți-mi un email la adresa [email protected]. Spuneți-mi de ce vreți să vă înscrieți în program și ce obiectiv aveți. Vă voi spune despre pașii înscrierii și costul acestui program – investiția voastră în voi și starea voastră de bine.

Și, cel mai important, să fiți sigure că voi alături de voi în acest proces, pas cu pas, cu înțelegere și cu suport continuu!

Îmbrățișări și gânduri bune!

O vară frumoasă vă doresc!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto proiect: arhiva personală

2 răspunsuri la “”Fit for summer” – program de nutriție pentru voi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.