Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Haideți în comunitatea Wellness Fairy Factory pe bază de abonament!

Ladies, azi e ziua cea mare! Ziua în care pot să vă ofer un spațiu și resurse pentru PROBLEMELE de care suferiți.

Wise Fairy sau Deep Work Fairy ori Beginner Fairy? Cine poți să fii? ❤️

Sunteți obosite, lipsite de energie? Și tot ce vă doriți e să închideți și să plecați în vacanță?

Pofta de dulce vă copleșește, suferiți de balonare, constipație și somnul vostru nu e de calitate?

Poate suferiți de aceste simptome sau poate sunt și altele: nu dormiți bine, ați acumulat foarte multe kilograme, vă simțiți ca într-o colivie și că totul vă scapă de sub control, agitație, frică, lapsusuri, balonare, constipație, dificultatea de a concepe un copil, dureri mari la menstruație și lista poate continua. 

Nu mai știți de unde să începeți să lucrați la starea voastră de bine? Ați început ba diete, ba cursuri, ba programe de grup, ați făcut de toate și nimic pare că nu se clintește?

DAR simțiți ca sunteți pregătite pentru schimbare? Că acum vreți să începeți să vă simțiți mai bine si mai energice?

Vreți să vă simțiți vindecate? Atunci…am o veste bună!

Gata, am deschis larg de tot porțile în comunitatea online Wellness Fairy Factory, comunitatea pe bază de abonament, despre corp, emoții, greutate optimă, stil de viață sănătos în corp de femeie. Comunitatea unde vă puteți înscrie ACUM, ca să vă găsiți resursele pentru problemele voastre – răspunsuri la întrebări, ghidare, inspirație, educație, motivație, susținere pentru rezolvarea problemelor voastre.

Alegeți un abonament din cele 3 și veți beneficia de multe resurse la înscriere și apoi, lună de lună, de 2 întâlniri cu mine – pe o temă lunară care va fi pusă în practică alături de voi, 2 workbook-uri, sesiuni 1 la 1 free, live-uri la cafea și multe bonusuri – discounturi la cursuri. 

Va fi mixul prefect de tehnici ca să nu vă simțiți copleșite și să puteți și implementa ceea ce învățați, în ritm calm și pe pace. Este cadrul perfect în care primiți puterea de a avea grijă de voi, de a nu mai aștepta pilule magice și ”rețete” pentru viața și nevoile voastre, pe care oricum doar voi le știți cel mai bine.

Puteți să vă alăturați oricând și puteți să vă opriți atunci când voi decideți că v-ați luat destul de aici sau că nu mai este pentru voi, din orice motiv. Acesta este cel mai frumos lucru al acestei comunități. 

Și al 2-lea este că abonamentele sunt atât de accesibile încât pur și simplu nu le puteți refuza. 🙂 Wise Fairy este 190 lei/lunar, iar Deep Fairy este 350 lei lunar. Sigur că plata pe 3 sau 6 luni face aceste abonamente și mai accesibile lunar. ❤️ M-am gândit la voi, să vă fie mai ușor și să vă puteți oferi acest cadou, fără să simțiți că rupeți bugetul familiei în două.

Al 3-lea lucru pentru care vă prinde bine intrarea în comunitate sunt chiar temele primelor 3 luni, pe care vi le las mai jos:

IULIE 

 • 10 iulie – Cum ne creștem energia pentru o zi întreagă – abordare holistică 
 • 25 iulie – Practici pentru a crește nivelul de energie și a combate oboseala 

AUGUST 

 • 11 august – Sănătatea intestinală – de la balonare, constipație, inflamație și migrene la un microbiom sănătos 
 • 30 august – Practici pentru sănătate intestinală 

SEPTEMBRIE 

 • 14 sept. – Detoxifierea cu bune și cu mai puțin bune 
 • 28 sept. – Practici benefice pentru detoxifiere – abodare holistică 

Să recapitulăm: veți primi soluții la probleme legate de sănătate și wellbeing, ghidaj la prețuri accesibile, discounturi la cursuri, prezența mea alături de voi on going, de acum încolo. Mai mult: comunitate de femei unite de același scop, ceea ce rar găsiți în grupurile voastre, unde știți că nu toți oamenii împărtășesc nevoile și dorințele noastre, ale femeilor. 

Mai jos vă pun și PACHETELE cu ceea ce conțin.

Pachetul ”WISE FAIRY” (190 lei/lunar sau 490 lei/3 luni sau 990 lei/6 luni) include:

La înscriere: 

 • Acces la cursul scris „Ascultă-ți corpul și el te va asculta! – Ultima noapte de dietă, prima zi de pace cu mâncarea” – cursul în format e-book și o serie de 5 comunicări pe email de la Florina (de verificat și folderele spam);
 • E-book-ul ”4 soluții pentru pofta de dulce;
 • Meniu model pentru o săptămână de post/vegană;
 • Meniu pentru 3 zile Food for Brain – pentru concentrare pe tot parcursul zilei;
 • Manualul ”Stil de viață sănătos” pentru Wise Fairy.

În primele 30 de zile de la înscriere:

 • 2 întâlniri de grup înregistrate pe lună, conform agendei anunțate în avans – 1 webinar pe o temă specifică și 1 sesiune practică pentru lucrul cu corpul;
 • 2 Workbook-uri/lună;
 • răspuns la 1 întrebare pe email lunar din partea coach-ului – de trimis la adresa contact@florinabadea.ro.

Bonusuri – valabile pentru perioada în care cursanta este înscrisă:

 • discount de 10% la Wellness Fairy Retreat;
 • discount de 50% pentru programul Detox (dacă acesta este disponibil în shop);
 • discounturi cuprinse între 10 – 15% la cursuri de pe platformă (se vor anunța în prealabil când sunt disponibile și în ce format);
 • bonusuri surpriză – invitați, alte resurse, discounturi aniversare.  

Pachetul ”DEEP WORK FAIRY” (350 lei/lunar sau 890 lei/3 luni sau 1890 lei/3 luni) care include:

La înscriere: 

 • Acces la cursul scris „Ascultă-ți corpul și el te va asculta! – Ultima noapte de dietă, prima zi de pace cu mâncarea” – cursul în format e-book și o serie de 5 comunicări pe email de la Florina (de verificat și folderele spam);
 • E-book-ul ”4 soluții pentru pofta de dulce;
 • Meniu model pentru o săptămână de post/vegană;
 • Meniu pentru 3 zile Food for Brain – pentru concentrare pe tot parcursul zilei;
 • Manualul „Stil de viață sănătos”.

În primele 30 de zile de la înscriere:

 • 2 întâlniri de grup înregistrate pe lună – 1 webinar pe o temă specifică și 1 sesiune practică pentru lucrul cu corpul;
 • 2 Workbook-uri/lună;
 • răspuns la 1 întrebări pe email lunar din partea coach-ului – de trimis la adresa contact@florinabadea.ro;
 • 1 sesiune gratuită de coaching de 30 de minute cu Florina/lună (în valoare de 250 de lei);
 • acces în grupul de Whatsapp dedicat zânelor din Deep Work Fairy – acces direct pentru comunicare cu mine;
 • Live la cafea cu Florina – 1 pe lună, video zoom la cafea de 30 min. pentru conectare, setare de intenții, practică exercițiu scurt;
 • Acces la cursurile ”Breaking Up With Sugar”, ”Există viață după menopauză” și ”Mâncatul emoțional” cu 40% discount, atunci când sunt deschise aceste cursuri și dacă abonamentul Deep Work este plătit în avans pentru minim 3 luni.

Bonusuri – valabile pentru perioada în care cursanta este înscrisă:

 • Discount de 15% la Wellness Fairy Retreat;
 • 20% discount la pachetul 1 la 1 de sesiuni, care poate fi folosit în termen de maxim 2 luni de la ieșirea din program;
 • Bonusuri surpriză.

Locul unde vă puteți înscrie este AICI.

Dacă totuși nu aveți resurse financiare deloc și nici experiențe de lucru cu cineva care să vă ghideze, am pregătit pentru voi pachetul Beginner Fairy – care este complet gratuit. Intrați și luați simplu aceste resurse, iar când vă hotărâți, accesați și unul dintre abonamentele cu plată. Puteți lua oricând abonamentul.

La înscriere primiți: 

 • Acces la cursul scris „Ascultă-ți corpul și el te va asculta! – Ultima noapte de dietă, prima zi de pace cu mâncarea” – cursul în format e-book și o serie de 5 comunicări pe email de la Florina (de verificat și folderele spam);
 • E-book-ul ”4 soluții pentru pofta de dulce;
 • Meniu model pentru o săptămână de post/vegană;
 • Meniu pentru 3 zile Food for Brain – pentru concentrare pe tot parcursul zilei.

Începând cu luna următoare, veți primi și voi un workbook lunar care să vă ajute în munca voastră de început. Să vă fie de folos!

Pe scurt, din nou despre pachete:

Wise Fairy este pentru zânele care au început lucrul cu sinele și corpul și au nevoie de susținere și ghidare în continuare. 

Deep Work Fairy este pentru zânele care se află într-un proces continuu de cunoaștere, de lucrul cu sinele și care își doresc o relație (și) mai bună cu propriul corp.

Beginner Fairy este pentru zânele la început de drum, care fac primii pași spre cunoașterea de sine și lucrul cu propriul corp și care nu au resurse financiare de alocat în prezent pentru un asemenea scop.

Sunt 3 tipuri de pachete din care să alegeți, în funcție de disponibilitatea voastră și de momentul în care vă aflați. Poate sunteți abia la începutul drumului acesta de autocunoaștere și lucrul cu sinele, sau poate ați făcut deja mai mulți pași, ori chiar sunteți pregătite de lucrul cu sine mai intens. Pentru fiecare stadiu în care vă aflați este nevoie de un alt volum de „muncă”, adaptat nevoilor și cunoștințelor voastre actuale.

Pentru orice problemă tehnică, nu ezitați să îmi scrieți la contact@florinabadea.ro. Să aveți înțelegere pentru mine și echipa mea, partea tehnică e complexă pentru astfel de proiecte. E posibil să întâmpinăm dificultăți în prima săptămână, dar totul se va rezolva cu răbdare și calm.

Sunt Florina Badea, sunt Health Coach și tehnician nutriționist și vă pun la dispoziție toate resursele create pentru voi, experiența mea din cei 7 ani de lucru cu femei și metodele prin care femeile care au lucrat cu mine până acum au ajuns să se simtă mai bine, să fie energice și să se bucure de viață!

Start înscrieri! Haideți pe link, ca să primiți deja primele resurse și luni să ne vedem la primul webinar!

AICI este locul pentru înscrieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.