Categorii
Blog Evenimente si Proiecte pe care le sustin

Haideti sa citim in iarba!

Sambata, 13 iunie, are loc a patra editie a evenimentului “Citim in iarba” – eveniment dedicat celor care iubesc cartile, dar si natura. O idee geniala: veti vedea oameni de toate varstele, impreuna cu prieteni sau copii, care vin cu o carte de citit, cu alte cateva de donat sau de dat la schimb si o paturica. Evenimentul se desfasoara in Herastrau, in intervalul 10.00 – 19.00.
Ne vom bucura de biblioteca in aer liber de la editura Litera, vom face schimb de carti, vom duce carti pentru copiii de la Concordia, ne vom inscrie in concursul de citit-viteza in perechi parinte-copil, după “Povestile Norilor” de Andreea Mihaela Stan. Pentru copii, organizatorii au pregatit ateliere de comunicare emotionala “Zana Norilor”, o piesa de teatru cu trupa Zurli, un atelier despre utilizarea internetului in siguranta si sesiuni de concursuri interactive pe teme financiare.
Nu va faceti griji, daca uitati cumva acasa paturica, gasiti acolo hamace sau perne, unde sa va tolaniti si sa va lasati inspirati de sunetul naturii si de muzica interioara a cartii pe care o veti lectura cu nesat. 🙂
Ce poate fi mai frumos si mai sanatos intr-o zi de vara de sambata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.