Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

17 idei de cadouri pentru toate ocaziile de Crăciun (P)

Puteți să ziceți voi ce vreți, dar decembrie e minunat, oricât e de aglomerat. Mai ales pentru că avem ocazia să dăruim. Într-o vreme, mă bucuram mult să primesc. Acum îmi dau seama că am mult. De fapt, am totul. Și nu îmi mai doresc lucruri materiale. Mai degrabă experiențe noi.  De fapt, dacă aș primi 2 bilete de avion, ar fi grozav. 🙂 Așadar, începe maratonul magazinelor și cadourilor, v-ați pregătit cu idei de cadouri pentru Crăciun? 

Eu am făcut lista. Dar provocarea adevărată e shoppingul. Pentru mine, 2020 va fi mult despre conservarea resurselor proprii. Adică nu mai sunt dispusă să fac zeci de pași ca să cumpăr produse pe care le știu pe de rost. Voi comanda tot ce pot, ca să nu mai car, să nu mai petrec timp prețios în magazine și supermarket, când aș putea face altceva cu el. Cadourile nu fac excepție. Și nu aștept 2020, încep acum, de Crăciun. 

Deci, lista cu idei pentru cadouri de Crăciun e gata. Principiul e: simbolic, dar cat mai apropiat de ce își dorește persoana către care merge cadoul. De unde comandăm? Ca să nu mai plătim zeci de curieri, care să ne și saboteze Crăciunul. Eu am ales Art&Craft – cadouri de inspirație românească. Se știe că sunt și client și prieten al magazinul românesc care pune atât de bine în valoare România. Până acum nimeni nu a lucrat așa de bine pentru brandul de țară cum o fac ei. Puteți voi să ziceți orice ați zice. Dar mai bine vă uitați pe site să vedeți de ce spun asta.

A zis cineva Secret Santa?

Acum Secret Santa vine nu doar în birouri ori la petreceri de adulți, ci și la școală ori grădi. E simpatic și provocator să te gândești la un coleg și într-un buget modic să îi pregătești un cadou care crezi că l-ar bucura. 

Pentru copii, am o sugestie pentru voi:

– dacă e vorba de o fată: portofel Alba ca Zapada din colecția Once Upon a Time in Romania.

idei cadouri Crăciun

– Dacă e vorba de un băiat: Lunch box din colecția Vladut’s Story.

idei cadouri Crăciun

E alături de tine la greu, mereu și ai un umăr pe care să te sprijni

Cum cine? Cea mai bună prietenă. Faptul că sunteți prietene bune nu exclude ideea de cadouri și surprize în astfel de momente. Oricât ar fi de simbolic, gesturile noastre au o mare încărcătură emoțională. Și toți ne bucurăm să aflăm că suntem apreciați. 

Eu i-aș oferi o cutie pentru bijuterii Kisses from Transylvania.

idei cadouri Crăciun

Ați lucrat împreună tot anul și el te premiază (mereu) pentru reușite

E vorba de șeful tău. Când vine vorba de daruri cu ocazia sărbătorilor, nu se va interpreta în niciun fel. E vorba de aprecierea ta pentru persoana care te-a sprijinit în proiectele tale și de la care ai avut de învățat (sper). Fie că e femeie ori bărbat, se va bucura de un set format dintr-o agendă+pix. Agenda + pixul din colecția Kisses from Transylvania sunt speciale și nu le are oricine.

idei cadouri Crăciun

Ai fost tot anul cu ochii pe colega ta care a călătorit în toată lumea?

Nu mai bine îi oferi ceva prin care să îți arăți admirația, decât să o pizmuiești? 🙂 Așa poate te învață și pe tine cum să facă să călătorești mai mult la anul, dacă asta îți dorești. 

Dacă aș fi în locul tău, i-aș oferi Jurnalul de călătorie din colecția Once Upon a Time in Romania. Își va aminti de tine în toate călătoriile! Și ghici cine va primi magneței de peste tot?? 🙂

idei cadouri Crăciun

Pentru prietenii sau clienții din afara țării – idei pentru cadouri de Crăciun

Ce idee e mai îndrăzneață decât să le oferi ceva despre România? Ceva jucăuș, dacă tot brandul lui Dracula e atât de cunoscut în legătură cu România. Cum vi se pare să își bea cafeaua în fiecare dimineață cu gândul la țara noastră?

Setul format din ceașcă si farfurie Kisses from Transylvania ar fi un pretext grozav în acest sens.

idei cadouri Crăciun

Iar, pe birou, chiar în fața calculatorului, să fie în fiecare zi câte o altă floare, într-o vază cu numele noastru pe ea. Vaza Romania a Story to tell spune povestea brandului nostru de țară într-un mod atât de frumos…

idei cadouri Crăciun

Dulciuri ca mama nu mai face nimeni

Așa-i și la voi? Doar că eu nu am mai lăsat-o să facă, ca să nu mai mâncăm. 🙂 Pe vremuri, când eu eram mică, ea făcea cele mai bune nuci umplute. Închid ochii și acum și îmi amintesc gustul nucilor din copilărie. 

De data aceasta, îi voi face eu cadou nuci umplute Via Delice.

idei cadouri Crăciun

Și mai pun alături și un Mix de ciocolata Kisses from Transylvania. Uite așa, doar pentru ea, din când în când. Un pic, fără să exagereze. 

idei cadouri Crăciun

Ca să nu fie prea multe dulcegării între noi, îi mai fac cadou un suport dreptunghiular pentru vase din Colecția Once Upon a Time in Romania (preferata mea), pe care îl am și eu acasă și pe care mi l-a admirat recent.

idei cadouri Crăciun

Dar să nu fie tata invidios

Și părinții voștri sunt invidioși unul pe cadoul altuia? Ai mei da. 🙂 Mereu mama zice că nu știu care cadou pe care i l-am făcut lui tata e mai fain decât ceva ce a primit ea. Se tachinează și pe mine mă amuză mereu.

Tata e mare amator de cafea, dar el o bea la cană, ca mine. Așa că îi pregătesc canea mea preferată metalică, din colecția Once Upon a Time in Romania.

idei cadouri Crăciun

Și îi mai pun și ceva dulce , ca să nu intre în cadoul mamei: căpșune în ciocolată cu șampanie din colecția Kisses from Transylvania.

idei cadouri Crăciun

Și mă pângeam de copii, că își numără bomboanele una din punga alteia? 🙂

Pentru inimile de lângă noi

De 11 ani, în mine bat 3 inimi, nu una. 2 inimioare blonduțe și vesele, care m-au cucerit de tot. Cum să nu pun și pentru ele ceva deoparte de Crăciun? De obicei, le iau hăinuțe (niciodată nu sunt de ajuns). Dar pe lângă acestea, un dulce mititel (”Mami, e Crăciunul!”). Și ceva care să se plieze pe pasiunile lor. Așa că blondei mari, pasionate de desen îi iau un caiet de desen Once Upon a Time in Romania, însoțit de preferatele ei, trufele. Trufele Vladut’s Story sunt delicioase!

idei cadouri Crăciun

idei cadouri Crăciun

Pentru pitică, mare amatoare de portofele, gentuțe și poșetuțe (are 3 ani), am ales un penar. Când m-am uitat la el mi-am dat seama cât de mult o reprezintă. Penarul Vladut’s Story unde sigur își va ascunde ceva ponei și alte moațe de ale ei, ori creioane ”mitituțe”.

idei cadouri Crăciun

Și pentru că tot ce e mic e ”foalte dăduț”, iar turta dulce de la Art&Craft este genială, îi pun în coșul de cumpărături omuleți din turta dulce Via Delice, o vor bucura mult, sunt sigură. 

idei cadouri Crăciun

Pentru soț am super idei pentru cadouri de Crăciun, pe care nu o las aici, că nu vreau să stric surpriza. El citește blogul, dar pe Facebook nu are cont, prin urmare fiți pe fază, că o să zic și de cadoul pentru el cât de curând! Mai ales că trebuie să recunoașteți și voi cât e de greu să faci cadou unui bărbat, nu-i așa? Mai ales dacă e al tău!! 🙂 

La final, o să păstrez pentru mine, un călător și mai pasionat în 2020, cu planuri și idei de țări și locuri de vâzut, mare cât inima mea, cana Happy Traveller bleumarin.

idei cadouri CrăciunDacă vă plac ideile pentru cadouri de Crăciun, puteți comanda produsele de pe site-ul Romanian Art and Craft și le mai puteți găsi în magazinele speciale de pe aeroporturile din București, Cluj – Napoca, Sibiu, Târgu Mureș, Iași, Timișoara, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava. În București, nu uitați de magazinul din incinta Baneasa Shopping City, e chiar la etajul 1.

Să vină Moșul cu pace, liniște și armonie – cele mai frumoase cadouri ale finalului de an!

Urmăriți rubrica noastră de TRAVEL, SPORTS AND FUN, avem multe planuri de care sunt sigură că veți fi și voi interesați!

Sursa foto: Romanian Art and Craft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.