Categorii
Blog Campanii Travel, Sports & Fun

Iubesc oamenii și copiii! Dați-mi pace cu ura voastră!

Mai oameni buni, eu chiar iubesc oamenii și copiii, în mod special! Așa că, vă rog, nu încercați să mă cooptați în proiecte care miros de la o poștă a ură. Dacă vreți să înjurați proiectul unui om, doar așa, că nu vă place vouă fața lui și faptul că a reușit mai repede în viață acolo unde voi ați eșuat, nu vă bazați pe mine. Dacă vreți să bălăcăriți familia altui om, pentru că poartă culori la care voi aveți alergie și e de o religie diferită de a voastră, nu vă bazați pe mine! Dacă vreți să exersați nițel hating în online, așa ca între mame încinse de atâta presiune asupra lor, la mine nu veți găsi înțelegere. Eu iubesc oamenii, în general. Și copiii. I-am iubit de când eram mică și visam să ajung profesoară.

Nu mă căutați dacă….

Dacă vreți doar cancan, eu nu vă susțin. Dacă vreți să gândim împreună un proiect care să schimbe ceva în viața oamenilor, ceva cât de mic, I am in.

Dacă vreți să înjurați bărbații, că sunt nenorociți, e treaba voastră! Eu nu cred așa. Eu cred că, bărbați și femei, suntem făcuți să trăim împreună pe acest pământ. Fiecare are rolul lui într-o relație. Calitatea umană depinde mult de educația de acasă. Am văzut și am interacționat cu femei pe lângă care bărbații sunt mici copii la capitolul ticăloșenie și viclenie..Așa este, rata divorțurilor a crescut îngrijorător în România, dar ca să ajungi să afirmi că toată tărășenia asta se datorează bărbaților, e o mare aberație. Dacă vreți un sfat de la o femeie căsătorită de 17 ani, deschideți ochii bine înainte de a merge la starea civilă sau la biserică. Căsnicia nu e lapte și miere, e un parteneriat în care cei 2 merg la braț și privesc în aceeași direcție. E un proiect greu, cu satisfacții care contează doar pentru unii. Depinde de fiecare și de ceea ce își dorește să facă în viață. Cum ziceam, în fiecare decizie e o asumare! Dar asumați-vă căsnicia cu tot ceea ce înseamnă ea!

Dacă vreți să împărțiți lumea în 2 tabere: oameni care au copii și oameni care nu au copii, e fix problema voastră! Pesemne nu ați găsit cauze mai puternice pe care să le susțineți! Mai căutați! Lăsați oamenii în pace! Nu suntem toți făcuți ca să creștem copii. Nici cei care avem nu am putea spune că suntem chiar experți în creșterea și îngrijirea lor, mai ales din punct de vedere emoțional!

Dacă vreți să înjur multinaționale, mai ales pe cele din industria farmaceutică, uitați de mine! Companiile astea angajează sute de mii de români și plătesc salarii pe contract, taxe și impozite la statul român. Aduc pe piața românească, atât cât pot și cât îi lasă statul român, medicamente noi, apărute în alte țări ale lumii. Și datorită lor a crescut speranța de viață în România, oameni buni! Lăsați ura și nu vă mai lăsați manipulați! A, sigur că toate medicamentele costa! Ați vrea să fie gratis? Vă reamintesc și că pachetele de tutun costă, la fel și baxurile de sucuri și alcoolul costă. Și nimic din toate aceste produse nu tratează sau vindecă ceva!

Uitați de mine dacă…

Dacă vreți să scoateți de pe piață laptele praf, să nu vă bazați pe mine! Am o singură întrebare pentru voi: lumea asta ar fi mai bună dacă nu ar exista lapte praf? Laptele praf nu e moartea, e hrana bebelușilor care nu (mai) sunt alăptați de mamele lor, dintr-un motiv sau altul, care nu ne privește pe noi. Punct. Sigur că da, mamele au nevoie de informare, trebuie să știe că alăptarea e cea mai bună decizie pentru bebelușii lor. În rest, dați-le pace!

Dacă aveți ceva cu Biserica sau ortodoxia, vă rog să vă adresați altcuiva, eu nu vă susțin și nu vă încurajez. Credeți că ura voastră va schimba ceva? Apropo, câți din cei care dați cu pietre în ele v-ați botezat copiii sau v-ați cununat în biserică? Câți ați vrut să organizați aceste ceremonii în biserici cu ștaif, după care v-ați plâns de sumele de bani pe care le-ați lăsat pe acolo? Well, asta e, pentru protocol se plătește întotdeauna! Cred că știți, din locurile pe unde munciți și voi.

Vreți să susțin campanii anti-vaccinare? Nu, mulțumesc! Eu sunt vaccinată, la fel și soțul meu și copiii noștri. Nu intru în argumente tehnice, doar zic că astăzi suntem aici, cu speranța asta de viață și cu boli eradicate de pe pământ pentru că au existat aceste vaccinuri. Chiar nu cred că vrea cineva să ne omoare și o face cu acordul guvernelor și al sistemelor de sănătate! În state civilizate ale lumii și cu mult înaintea noastră, părinții pierd asigurările de sănătate dacă nu-și vaccinează copiii, sau cei mici rămân fără burse în urma unei asemenea decizii a părinților.

Eu iubesc oamenii și copiii! Dați-mi pace cu ura voastră!

Unii dintre noi, adulți, ne-am blocat la vârsta de câțiva anișori. Faptele și atitudinea noastră sunt deci conforme cu vârsta copilului interior. Copilul nostru interior, flămând de iubire și atenție, interacționează la birou cu toți colegii, acasă cu partenera și copiii….dar ce nu înțeleg eu e cum ajunge acest copil interior să urască atât de tare?

Nici creșterea copiilor și nici relația cu partenerul nu ar mai fi așa dificile și ne-ar mai fi așa greu să le ducem, dacă ne-am întoarce către noi cu ochi plini de IUBIRE!

NU avem nevoie de manuale și training-uri costisitoare care să ne învețe despre iubire! Avem nevoie să ne iubim mai mult pe noi înșine și să privim orice om din jur cu iubire, nu cu suspiciuni, prejudecăți și lipsa de încredere.

Mă bucur să cunosc oameni noi și mă bucură interacțiunea cu toți copiii, cred că toți oamenii și copiii sunt buni și merită încredere. Dacă nu aș simți așa, nu aș putea merge mai departe și încrederea mea în omenire m-ar ține pe loc, în negare și stagnare!

Iubesc oamenii și copiii și întotdeauna voi crede în ei! Nu încercați să mă convingeți de altceva! Luați-vă ura și mergeți cu ea altundeva, eu nu o primesc!

Veniți la mine! Vă primesc dacă…

Dacă vreți să vorbim despre lucruri bune, pozitive, dacă aveți o cauză în care credeți și pe care vreți să o promovăm împreună! Dacă aveți discursuri echilibrate și înțelegătoare, dacă mesajele voastre sunt blânde și pline de empatie și respect pentru oameni și pentru copii! Vreau să contribui și eu la o lume mai bună și mai tihnită, pentru că eu iubesc oamenii și copiii! Și cred că libertatea de alegere a unui om trebuie respectate, indiferent dacă ne place sau nu!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viață sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: aici

4 răspunsuri la “Iubesc oamenii și copiii! Dați-mi pace cu ura voastră!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.