Categorii
Carieră Sănătate și wellbeing

Joburi sau internshipuri pe care le recomand

Ultima saptamana a lunii mai a adus noi oferte de joburi sau internshipuri pentru cei dornici sa profeseze sau sa invete ce inseamna viata de consultant in comunicare. Mai jos, recomandarile mele:
– Trainee pentru departamentul de Comunicare Sanofi Romania
http://infoub.unibuc.ro/index.php/cariera/internship/3101-sanofi-romania-cauta-un-trainee-pentru-departamentul-de-comunicare
Recomand compania si oamenii din departamentul de comunicare. Sunt o echipa profesionista cu experienta, iar compania este prietenoasa. Iar cel mai important, internshipul este platit. Va doresc succes!

– Communication Lead, Coca Cola HBC Bucharest
https://ro.linkedin.com/jobs2/view/51914224?trk=jserp_job_details_text
Ce ti-ai putea dori mai mult decat sa lucrezi pentru un brand de angajator renumit si sa faci parte dintr-o echipa talentata si creativa? Am avut contact personal cu oamenii acestei companii si pot spune ca a fost o experienta frumoasa! Va recomand sa luati in considerare jobul, nu e deloc de trecut cu vederea! Succes!
PR Account Executive, Free Communications
https://www.facebook.com/FreeCommunication
Un job de consultant intr-o agentie e cea mai buna scoala! Recomand calduros pentru complexitatea rolului si posibilitatea de a invata de la profesionisti cu experienta!
PR&Marketing Specialist, casa de avocatura
http://www.bullhornreach.com/job/1984729_pr-marketing-specialist-bucharest-romania?utm_campaign=v1&shortlink=4088644&utm_content=45&utm_source=linkedin.com&referer=None&utm_medium=referral
Este o recrutare printr-o agentie specializata, insa cu poate fi o experienta placuta, pentru ca lucrul prin astfel de agentii inseamna de obicei indemn la un proces riguros de autocunoastere. Cerinta insa este aceea de a lucra pe pfa. Sa fie cu noroc!

2 răspunsuri la “Joburi sau internshipuri pe care le recomand”

Ok, dear. Asa voi face. Ma bucur ca v-am vazut azi face to face. 🙂 Bebe Paul rulz. 🙂 Sa va traiasca si sa fie un vesel fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.