Categorii
Blog Food and nutrition

Lista cu locuri de unde putem face comandă la mâncare

La cererea voastră, am făcut o listă cu locuri de unde putem comanda mâncare în perioada următoare. Sunt locuri recomandate de cititorii din comunitate și unele sunt testate de mine. E vorba și de mâncare gătită, dar și de locuri cu produse alimentare, ca să gătiți voi acasă. Rămâne să verificați pentru fiecare modalitatea de livrare, precum și zonele. Cât despre plată, e de folos orice plată online ori contactless, ca să nu manevrați cash.

Vă aștept aici cu feedback despre fiecare, imediat ce îl aveți. Și dacă doriți să completați lista cu idei noi, nu vă sfiiți.

Locurile nu sunt în vreo ordine anume, sunt absolut aleatoriu notate. Acesta nu este un top, iar eu nu am comandat mâncare de la toți, voi ați recomandat locurile respective. E vorba despre orașul București.

Locuri unde putem face comandă la mâncare gătită

Locuri unde putem comanda alimente

Dincolo de decizia fiecăruia, nu uitați că mâncarea preparată acasă poate fi în această perioadă terapie curată. Fie că vă ocupați singuri, ori cu ai voștri, cu cine locuiți. Ca în orice, cred că echilibrul este totul. Fiți cumpătați, faceți un plan alimentar, care să încludă și pofte și feluri de mâncare clasice. Și, mai presus de toate, nu risipiți!

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate!

Urmăriți rubrica FOOD AND NUTRITION în perioada următoare, revin cu idei mai noi sau mai vechi. Ținem aproape, sănătate multă!

2 răspunsuri la “Lista cu locuri de unde putem face comandă la mâncare”

Eu am comandat duminica de la Real Foods (https://realfoods.ro/). Astazi vine comanda si au o aplicatie faina ca te anunta exact cand pleaca cineva spre tine cu comanda si poti urmari in timp real. Au livratorii lor, am mai luat de la ei si au atat produse de baza, cat si gourmet si mancare gatita. Singurul lucru de luat in calcul e ca in perioada asta nu au pe stoc toate produsele si isi fac update periodic.

Da, sunt și ei pe listă. Mă bucuri că îmi confirmi. 🙂
Îmbrățișări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.