Categorii
Blog Mama Time Out Travel, Sports & Fun

Mama Time Out, ediția a 4-a, va fi despre vacanțe în 2018

Omul gospodar își face iarna car și vara sanie, parcă așa era, nu? 🙂 Așa că dacă vrem să nu ne prindă vara nepregătiți la capitolul vacanțe și călătorii de weekend, cel mai sigur e să ne preocupăm deja. Noi, de câțiva ani încoace, așa facem: în ianuarie planificăm mai tot anul, ca să avem o imagine clară a locurilor unde mergem. Lăsăm și loc de neprevăzut, că doar așa apar petele de culoare și de adrenalină. Așa se face că mi-a răsărit ideea despre vacanțe și călătorii pentru ediția a IV-a a proiectului Mama Time Out. Voi unde mergeți în vacanțe în 2018?

Vacanțe 2018 – la ce visez acum

Eu așa sunt. Visez și planific. Mă simt bine. În felul acesta am parte și de vacanțe. Căci dacă nu planifici, de multe ori nu mai pleci. Sau plătești foarte scump, de pe o zi pe alta.

În 2018 aș vrea așa:

 • Să facem un traseu pentru Provence. Va fi o provocare, nu-i așa?
 • Să ajung din nou în Deltă – mă uit de câțiva ani la pensiunea 2 Căpitani, să văd cum se aliniează niște astre în acest sens;
 • Să văd niște locuri noi din țară și niște pensiuni de care am citit/auzit de bine: Casa Kraus, Ferma de sub Penteleu, Castelul de lut Valea Zânelor, Conacul Ambient, Conacul Prințesei Ralu, Căsuța Bunicii, să stăm câteva zile la Măgura și mai sunt câteva, lăsăm loc pentru ele;
 • Aș vrea să stau mai mult de o săptămână cu fetele la mare, încă mai caut soluții pentru luna august la malul mării;
 • Ne dorim să ajungem cu fetele la ski în vacanța de iarnă – la Bansko vom merge, cel mai probabil;
 • Scoția și Elveția sunt 2 destinații care îmi fac cu ochiul, mai ales că proiectul Ocolul Lumii în 100 de cărți continuă și în 2018.

Încă mă mai gândesc, mai citesc despre locuri frumoase pe bloguri și mai adaug sau mai tai de pe listă.

Voi unde vreți să mergeți anul acesta în vacanță?

Mama Time Out, ediția a IV-a, va fi despre vacanțe în 2018

Nu sunt egoistă, nu am vrut să visez singură. Așa că am ales tema pentru ediția de ianuarie special ca să visăm împreună. Dar nu numai. Ci să și ne lăsăm inspirate și organizate de consultantul pe care l-am invitat alături de noi. Va fi treabă serioasă, cu prezentare și idei. Să pregătiți întrebările, că discuția sigur se va încinge.

Data: miercuri, 17 ianuarie, ora 17.30.

Gazdă: Biblioteca Metropolitană, filiala Ion Creangă, str. Christian Tell, nr. 10.

Tema: ”Cum planificăm vacanțele și bugetul de călătorii în 2018”

Invitat:

Carmina Nițescu – fondator TurismMarket.com si TravelwithaSmile.netMama Time Out 4- vacante 2018

Cu o experiență de aproape 12 ani în turism, Carmina este antreprenor în “industria călătoriilor”, este fondatoarea TurismMarket.com – aici crează și implementeaza strategii de marketing pentru companiile de turism cu care lucrează. Este fondatoarea blogului de călătorii TravelWithaSmile.net, unde povestește despre experiențele de vacanță trăite și propune concepte inedite de călătorie.
Pe Carmina am întâlnit-o anul trecut la un eveniment și mi-a plăcut mult rigurozitatea ei și faptul că a fost om de echipă. De atunci o urmăresc și îi citesc blogul, ca pasionat de călătorii ce sunt.

Despre ce vorbim la Mama Time Out

Am vorbit multe la întâlnirea noastră și aș mai fi vorbit încă pe atât, dacă nu am fi fost amândouă presate de întâlnirile zilei. Dar vom recupera curând, așa ne-am propus.

Dintre ideile mari pe care le vom atinge miercuri:

 • cum alegem destinațiile, în funcție de lună/anotimp;
 • când apelăm la agenții și când ne planificăm singuri vacanța;
 • cum alegem agențiile;
 • despre vacanțele cu copiii;
 • despre city break-uri în cuplu sau cu cei mici;
 • biletele de avion – ce și cum urmărim ofertele și ce presupun acestea;
 • cazarea – pe ce platforme ne abonăm și cu cine putem lucra safe;
 • destinații prietenoase cu cei mici în țară și în afara țării – idei.

Dacă aveți alte idei pe care v-ar plăcea să le atingem la Mama Time Out, să îmi scrieți, vă rog, ca să avem timp să le pregătim până atunci.

Înscriere

Participarea la eveniment este gratuită. Dar ESTE OBLOGATORIE ÎNSCRIEREA. Vă rog să accesați linkul acesta, pentru a vă înscrie la eveniment.

Accesul în sală nu va fi permis persoanelor care nu se află pe listă.

Evenimentele Mama Time Out

Toate evenimentele, temele, invitații și brandurile susținătoare sunt aici. Mama Time Out este un concept florinabadea.ro, dedicat comunității blogului.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva personală, creație Imagine People

3 răspunsuri la “Mama Time Out, ediția a 4-a, va fi despre vacanțe în 2018”

Nu stiu faca ai mai fost sau nu – Castelul de lut Valea Zânelor e frumps doat pe dinafara, eu nu m-as duce sa ma cazez acolo pana nu e gata peste tot. Mi se pare ciudat sa dai atatia bani (am inteles ca e scump), dar sa stai intr-o casa care e in lucru.

Nu am fast, e drept ca am văzut doar pe afară și asta în pozele altora. Hm, ciudat, ai dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.