Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

”Meet and Greet” cu Florina – 25 aprilie

Doamnelor, voi știați că din decembrie încoace am introdus conceptul ”Meet and Greet” cu Florina în comunitatea de femei pe care o însoțesc către stare de bine? A pornit inițial de la ideea de a organiza lunar o cină unde să ne vedem față în față. Am identificat această nevoie după pandemie, când femeile cu care am lucrat o perioadă nu au mai simțit că se pot implica online. Și au cerut ele întâlniri fizice. Din păcate, este un format bun pentru cine e din București și deloc accesibil cui nu locuiește în țară sau locuiește la mai mult de o oră de București. Însă chiar și așa, a fost ”cerut și făcut”. În decembrie a fost prima cină și de atunci se repetă lunar.

Din decembrie încoace conceptul ”Meet and Greet” cu Florina a evoluat însă și eu mă simt tare mândră și bucuroasă în același timp. S-au întâmplat 2 lucruri:

  • întâi mi-am dat seama că avem nevoie de un cadru mai intim și un pic organizat de mine în avans, ca să putem avea și o temă și să o pot modera un pic în cele 3 ore petrecute împreună;
  • apoi mi-am dat seama că între întâlniri mai avem lucruri să ne spunem – așa că am creat și online comunitatea doritoarelor de comunicare constantă pe temele mele focus: mâncat, foame, emoții, corp, wellbing în corp de femeie, echilibru hormonal la toate vârstele.

Și de aici încolo, au început lucrurile să se miște și mai bine, inimile s-au deschis, avem teme săptămânale de discuție, împărtășim resurse și ne tinem aproape, ca în felul acesta să ne simțim în primul rând mai în contact cu noi înșine.

”Meet and Greet” cu Florina s-a întrupat și mai frumos și crește pe o bază solidă: încredere. Că suntem constante în ceea ce ”punem pe masă” și că e sursă de informație de încredere, că totul e aplicat, nu doar vorbă goală. Că mai și punem în practică ceea ce dezbatem.

Altfel, cinele sunt grozave, meniul e gândit de mine, e pentru toate preferințele de mâncare și avem toate de învățat din el, putem replica și acasă ce avem la cina lunară propus de mine.

Avem și susținători alături de noi, așa că plecăm de la cină cu experiența culinară în sine, cu tema cinei la care putem reflecta în continuare și la care am găsit deja unele răspunsuri, dar și un goodie bag de la nutrivita.ro sau de la yvesrocher.ro ori odată cu ediția a 5-a (cea de aprilie) și de la editura Litera. Fetele care au participat la edițiile de la început de an au primit și un semn de carte din partea mea. 🙂

Comunitatea e în special dedicată femeilor cu care lucrez eu sau am lucrat în vreo formă până acum (1 la 1, grup, Retreat, Urban Retreat etc). ÎNSĂ de luna trecută am deschis 1-2 locuri și pentru femei din afară, care vor să mă cunoască și cărora li se potrivește acest mod de interacțiune – mai plăcut, fără angajamente de lungă durată, fără implicații mari financiare. Poate fi o modalitate bună să ”gustați” din spiritul comunității Wellness Fairy, cu investiții de timp și bani minime.

Așadar, cum ajunge la voi acest mesaj?

Ați vrea să participați la ediția a 5-a și voi?

Am 1-2 locuri pentru 1-2 femei din afara comunității.

”Meet and Greet” cu Florina Badea, ediția a 5-a se va petrece pe 25 aprilie, la București, la ora 18.30, la Suento, într-un separeu special pentru noi. Am pus la cale meniu cu intrare și fel principal, plus băuturi – apă, cafea, ceai, limonadă. Open bar, super nice și reconfortant.

Tema ediției de aprilie este „Foamea – prieten sau dușman?”.

Biletul se poate plăti AICI. 

Doar 1-2 femei noi putem întâmpina cu brațele deschise la ediția din aprilie, sperăm să nu producem supărare. ❤️ Altfel, ne vedem și în mai.

Deci, cine sunt acele femei care vor să ni se alăture? ❤️

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.