Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Operațiunea casa nouă – acomodarea (episodul 1)

Vești bune, am reușit să ne mutăm! Iuhuuu! Suntem bine, într-un final! Operațiunea casa, cum îi zicem noi, a început în februarie, iar din septembrie s-a intensificat. Ne-am dorit să ne prindă anul cel nou în casă nouă. Nu a fost simplu și nici ușor să finisăm o casă și să facem un minim de amenajări, ca să trăim în ea. Am împachetat în săptămâna cu Moș Nicolae și ziua Blondei, iar la finalul ei eram deja aici. Stresul mutării le-a afectat nițel pe fete, le simțeam acolo că nu erau în apele lor, printre cutii și pungi, mai ales pe Măriuca. Noi doi însă am fost în priză, zi și noapte, ca să nu prelungim prea mult momentul.
Am făcut mutarea într-o sâmbătă, după ce cărasem pungi toată săptămâna. Am luat puține lucruri din fosta casă, pentru că totul era făcut fix pe spațiul existent, plus că stilurile nu se mai potrivesc deloc. Partea cea mai bună este însă că locuim în continuare în același cartier, nu schimbăm școala, facem cumpărături la aceleași magazine de proximitate, suntem tot aproape de părinți și chiar cu câțiva kilometri mai aproape de centru. Așa că acomodarea aici a venit firesc, mai ales că acum spațiul e mult mai mare, avem fiecare dormitorul propriu, iar zona de zi – living și dining e suficient de generoasă, așa încât să ne bucurăm fiecare de colțul lui de relaxare. În fapt, aici se petrecere toată acțiunea în timpul zilei. Iată pe scurt cum a fost operațiunea casa nouă – acomodarea, în primele 2 săptămâni.

Prima grijă – acomodarea fetelor

Am răsuflat ușurată, din prima noapte a fost liniște. La cât s-au foit dincolo, până să plecăm, mă temeam că va dura ce timp până se vor acomoda aici. Dar Teo mi-a declarat că îi place mult mai mult în noua casă, iar Măriuca a dormit din prima noapte fără să se mai trezească. În camerele lor petrec timp doar pentru somn momentan, așa că am proiectat în living un spațiu cât tot peretele, cu jucării și jocuri pentru Măriuca jos, iar pe următorul nivel – cărțile Teodorei. În rest, ne-am împărțit zonele, între noi 2. Încă mai e loc. 🙂

operațiunea casă nouă - acomodarea
Imagine din timpul amenajării – livingul și biblioteca pe tot peretele
operațiunea casa nouă - acomodarea
Colțul meu de relaxare (sper)
operațiunea casa nouă
Așez cărțile fetelor

operațiunea casa nouă

operațiunea casa nouă

operațiunea casa nouă

Amenajare pentru sărbători

Mi-am dorit mult în ultimii ani brad natural, până în tavan. Am zis că voi face această extravaganță măcar 1 dată. Primul an e perfect pentru asta.
Iată cum m-am relaxat în ajun de Crăciun: punând la loc globurile pe care Măriuca le-a atacat și ronțăit cu răspundere. Ca să știți de ce e aplecat într-o parte. 🙂
operațiunea casa nouă

casa nouă

Operațiunea casa nouă – relaxarea

Când ai o casă de amenajat și sărbătorile bat la ușă, vreme de relaxare nu prea există. Dar principiul meu în viață e: dacă nu îți iei timp pentru ce e important, nu e important, de fapt. Așa că seara, măcar pentru o oră, las baltă totul și mă așez în colțul meu preferat din canapea, cu o carte în mână și o cafea fără cofeină.
casă nouă
casa nouă
casa nouă - relaxarea
casa nouă - relaxarea
Sărbători de iarnă în tihnă vă doresc și cu relaxare cât se poate de multă!
Dacă doriți mai multe detalii despre oamenii cu care am lucrat – firma de design interior și meșterul cel iscusit care ne-a făurit mare parte din mobilă, îi recomand cu încredere. Doar să îmi ziceți.
Sper că vă place la noi acasă și vă invit să rămâneți aproape de noi, căci Operațiunea casa nouă continuă. Acesta este un proiect susținut de BeanZ cafe, noua mea descoperire, despre care v-am povestit aici. Doar știți că în orice fac, am alături cafeaua. 🙂
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!
Sursa foto: arhiva personală

8 răspunsuri la “Operațiunea casa nouă – acomodarea (episodul 1)”

E foarte frumos ce am vazut pana acum, spor in continuare. Si eu am in plan o mutare in 2018, poate imi reuseste.Te pup.

Bună Florina
Super. Mă bucur pentru că anul care vine mâine va gaseste într o atmosfera de vis .
Arăți superb chiar dacă ai avut zile pline și cu multă muncă.
Cu drag te imbratisez.

Vă pup, doamnă dragă! Abia aștept să ne vedem! La mulți ani fericiți, cu sănătate și prosperitate!

Asemenea și ție împreună cu toți cei dragi si apropiati.
La mulți ani 2018 ! Cu sănătate, liniște, pace și multe bucurii.
Cu drag te imbratisez și aștept sa ne revedem.

Sa faceti din noua casa căminul vostru!
Sa va fie bine in noul an, sa fiti sănătoși si bucurosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.