Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Portret de scolar in Sun Plaza

Stiti fotografiile din clasa intai? Vi le mai amintiti? Cand venea un fotograf la scoala, ne aseza intr-o banca, ne dadea un caiet si un stilou si noi ne prefaceam ca scriem, uitandu-ne la fotograf? Rar a iesit cineva bine in pozele alea… Ei bine, Sun Plaza si Cristian Sutu de la www.fotounion.ro dau ocazia tuturor scolarilor din clasele I-XII sa isi faca fotografii reusite, sub conceptul ”Portret de scolar”.

Practic, orice elev poate veni in Sun Plaza in perioada 12-21 septembrie, in intervalul 14.00 – 19.00, pentru o sedinta foto profesionala, oferita gratuit de Foto Union.

In studioul foto amenajat in Biblioteca Sun Plaza la parter, vor exista ghiozdane, globuri, harti, bentite cu pampoane pentru cei care doresc fotografii clasice, dar si tablete, laptopuri – pentru scolarii moderni.

La finalul sedintei foto, participantii primesc fotografia in format electronic. De altfel, toate fotografiile vor fi postate pe pagina www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Sun Plaza invita in acest proiect si elevii din programul ”A doua sansa”. Aproximativ 40 de elevi asistati de catre Organizatia Salvati Copiii, vor beneficia de o vizita in Sun Plaza, care va cuprinde, pe langa sedinta foto profesionista, oferirea unui set de rechizite si a unui pranz in centrul comercial.

Organizatia Salvati Copiii deruleaza programul ”A Doua Sansa” in parteneriat cu scoli gimnaziale din Bucuresti si alte 10 orase. Programul vine in sprijinul persoanelor care nu au fost niciodata inscrise in sistemul de invatamant si celor care au abandonat scoala si au depasit cu cel putin 4 ani varsta corespunzatoare clasei.

Stefan, un adolescent de 17 ani, a invatat ca viata este o lupta la o varsta la care alti copii sunt inca lipsiti de griji. Face parte dintr-o familie numeroasa, cu sapte copii si nu-si aminteste sa fi avut vreodata mai mult decat strictul necesar.

La numai 12 ani, Stefan muncea alaturi de tatal lui de dimineata pana seara si era din ce in ce mai obosit; asa incat din acel an nu s-a mai dus la scoala.

In urma cu doi ani a discutat cu asistentii sociali de la Salvati Copiii care l-au sprijinit sa se inscrie in Programul A Doua Sansa si i-au asigurat rechizitele necesare. Astazi, din nou elev, Stefan le transmite tuturor colegilor lui sa aiba un an scolar cu rezultate bune.

Mai multe informatii despre maratonul de sedinte foto profesioniste “Portret de scolar” gasiti pe site-ul Sun Plaza http://www.sun-plaza.ro si pe pagina de facebook  www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul de viata sanatoasa, puteti da LIKE paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!

Sursa: comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.