Categorii
Evenimente si Proiecte pe care le sustin Sănătate și wellbeing Wellbeing

Poti castiga o intalnire privata cu Dr. Oz!

dr oz_2Au mai ramas doar 2 saptamani pana la intalnirea cu Dr. Oz, care va veni pentru prima data in Romania pentru a sustine conferinta „Take your life to the next level”, dedicata stilului sanatos de viata. Conferinta va avea loc pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.

Vestea buna este ca toti partiicpantii care vor achizitiona biletul de pe www.droz.ro il pot intalni personal pe Dr. Oz in culise. Biletul cumparat le va asigura automat participarea la tombola Intalneste-l personal pe Dr Oz.

Biletele care intra in cursa pentru intalnirea cu Dr. Oz sunt cele cumparate pana pe 24 mai, data la care se va anunta castigatorul. Castigatorul va fi invitat in culise, va petrece timp cu Dr. Oz, se va consulta pe problemele sale de sanatate si va face fotografii cu dr. Oz.

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Conferinta va fi moderata de Dragos Bucurenci si va incepe cu discursurile unor speakeri romani precum: Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).

Doctor OZ va vorbi in limba engleza si va avea traducere in limba romana. Pentru a beneficia de aceasta trebuie sa bifati echipament de traducere in momentul comenzii. Pentru inscrieri, intrati pe www.droz.ro, puteti trimite un email la [email protected] sau puteti suna la numarul 0751 253 100.

Foto: Look Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.