Categorii
Blog Food and nutrition

Programe de nutriție pentru această toamnă

Dragile mele, lansez azi câteva programe de nutriție pentru toamnă. Am fost în pauză de consilieri toată vara, iar voi ați fost în vacanță. Deja puteți deja să îmi scrieți, pe adresa [email protected], pentru rezervarea unui loc. Vor fi locuri limitate și voi selecta persoanele cu care voi lucra, în funcție de gradul de motivație.

Programe de nutriție pentru toamnă

Așadar, sunt disponibile pentru voi din această toamnă programele de mai jos. Le-am segmentat așa, pentru că sunt persoane care nu au nici cea mai vagă idee despre consilierea nutrițională și cărora le este greu să urmeze o dietă foarte diversificată de la prima experiență. Pentru acestea este potrivit programul ”Basic nutrition”. De asemenea, pentru femeile care doresc un restart la început de toamnă și dispariția ”burticii de vacanță”, programul wellness, de reechilibrare, e binevenit – ”Autumn Detox”. Iar pentru cele care doresc un angajament pentru toată toamna e potrivit programul deja de notorietate ”Fit for Autumn”.

1. Autumn Detox – program de wellness și reechilibrare nutrițională după vacanță, cu durata de 2 săptămâni

Acesta nu este un program bazat pe sucuri. E un program creat de mine, care are la bază filosofia LEAN învățată la dr Sears Wellness Institute, unde am făcut formarea de bază ca Health Coach. Ce înseamnă acest lucru? Că viața noastră echilibrată ar trebui să urmărească aceste 4 paliere mari:

 • Lifestyle;
 • Attitude;
 • Exercise;
 • Nutrition.

Ce conține programul Autumn Detox de 2 săptămâni:

 • 2 planuri alimentare – câte 1 plan pentru fiecare săptămână;
 • Programul LEAN – cu toate recomandările pentru corp și minte;
 • Reguli generale de urmat pentru această perioadă, care includ si lista alimentelor de evitat, precum si recomandarile pentru terapii complementare si tehnici de relaxare;
 • Comunicare continuă pe whatsapp.

Investiția în program: 300 de lei.

Scrieti-mi la adresa [email protected]! Abia aștept să vå pot ajuta!

Ce obțineți în urma programului:

 • Stare de bine;
 • O piele mai luminoasă;
 • O digestie mai bună datorată unei flore intestinale echilibrate;
 • Un aspect mai bun, de la înfățișarea generală, până la piele, păr, unghii, dantură;
 • O stare de spirit îmbunătățită;
 • Calm interior;
 • Somn mai bun, odihnitor;
 • Energie și vitalitate, focus, claritate;
 • Pierdere în greutate.

Cine nu ar trebui să urmeze programul ”Autumn Detox”:

 • Femeile însărcinate, care alăptează sau care se pregătesc pentru a deveni mame;
 • Copiii și persoanele peste 65 de ani;
 • Persoanele care iau medicamente de orice fel;
 • Persoanele aflate în convalescență;
 • Persoanele care suferă de diabet sau alte afecțiuni sau care urmează orice formă de dieto-terapie.

Așadar, dacă vreți să începeți toamna reechilibrate pe axa body-mind-spirit și să scăpați de ”burtica de vacanță”, acest program este pentru voi!

2. Basic nutrition – program de 1 lună

Programul ”Basic nutrition” include un meniu alimentar general și comunicare pe whatsapp (includere in grupul de suport) cu feedback din partea mea. Este un program pentru persoanele care doresc să învețe să mănânce sănătos și să  piardă câteva kilograme, dar nu au timp pentru planuri alimentare complet personalizate și feluri de mâncare diversificate zilnic. Programul cuprinde 10 modele de mese principale si gustari.

În felul acesta, participantele învață pașii alimentației sănătoase pe termen lung, sub supervizare, prin informații de bază, dar esențiale pentru aceasta.

Vom detalia dependența de dulciuri, înlocuiri benefice și gustoase, mâncatul conștient, ajutorul mișcării, despre metabolism. Veți primi și 10 rețete delicioase, simplu de preparat, versatile, potrivite într-un plan alimentar echilibrat pentru o săptămână.

Investiție: 250 lei, plata în avans. Pentru achiziționarea lui, scrieți-mi pe email la adresa [email protected].

3. Fit for Autumn – program de 3 luni

Este potrivit pentru scopurile următoare:

 • Reeducare alimentară;
 • Slăbit, ca urmare a integrării noilor obiceiuri;
 • Dietoterapie, planuri alimentare și educație alimentară pentru diferite afecțiuni precum alergii sau intoleranță la gluten, oboseală și epuizare etc.
 • Este perfect pentru persoanele care vor să îsi schimbe stilul alimentar și să devină ulterior independente în alegeri, să își mențină greutatea.

Acesta este un program de dietă personalizată, în funcție de varsta, înalțimea și greutatea fiecărei persoane. Practic, e o colaborare 1 la 1, consistentă și permanent asistată prin whatsapp și email. Comunicarea permanentă vă ajută să gestionați toate situațiile de viață, de la mesele la birou, până la cele în călătorii, la petreceri, mese în familie etc.

Programul de 3 luni cuprinde:

 • 12 planuri alimentare în total, bazate pe preferințele alimentare ale clientei;
 • 1 sesiune de kick-start și 1 sesiune de închidere program, ambele de câte 45 minute;
 • 2 sesiuni telefonice de coaching – follow up, câte 20 minute, la începutul lunilor 2 și 3 ;
 • Recomandări generale de cumpărături, mese în oraș, combinații alimente;
 • Comunicare continuă, pe durata întregului program.

Investiție program: 1.800 lei pentru 3 luni. Plata poate fi făcută și în 3 tranșe, câte 600 lei la începutul fiecărei luni de program. Cine plătește în avans tot programul are o reducere de 5%.

Pentru acest program, aveți de completat înainte un chestionar de evaluare și un jurnal alimentar de 7 zile.

4. ONE TIME – Pentru doamnele nehotărâte sau care vor să rezolve o problemă punctuală

Vă cred că nu știți dacă merită sau nu să urmezi un asemenea program. Sau poate aveți doar o problemă punctuală pe care doriți să o discutăm: combinații alimentare, îmbunătățirea digestiei, zahărul și alternativele etc. Voi alegeți tema, mi-o comunicați în avans și o discutăm în cadrul sesiunii planificate.

Cererile de consiliere se fac doar prin email. Vă aștept să îmi scrieți la adresa [email protected].

Discuțiile au loc la telefon și sesiunea durează 60 minute. Dacă anulați sesiunea pe ultima sută de metri (în ziua respectivă ori cu 1 oră înainte), este datoria voastră să mă contactați ulterior pentru a reprograma. În maxim 5 zile lucrătoare de la ziua sesiunii, vă voi trimite pe email rezumatul discuției noastre, cu recomandările făcute și resursele promise.

Pentru această sesiune, aveți de completat înainte un chestionar de evaluare și un jurnal alimentar de 7 zile.

Investiție: 250 lei, plata în avans.

Dacă mai doriti să colaborăm ulterior, puteti programa ședințe de follow up. Durata lor este de 30 de minute. Investiție: 125 lei. Ședințele de follow up sunt accesibile doar clientelor cu care am programat ședința inițială one time.

Ședințele de follow up mai sunt disponibile și doamnelor care au participat până în prezent la unul dintre programele mele. Consider că ele au deja baza asigurată și au nevoie doar de monitorizare și ajustare planuri proprii, precum și de menținerea motivației&greutății. Dacă programează 2 ședințe de follow up lunar, au acces în grupul de coaching pentru suport de pe whatsapp, în care avem ocazia să facem share de idei, resurse, rețete și să ne motivăm împreună.

Noutăți – toamna 2019

În afară de aceste programe de nutriție de toamnă, am pentru voi următoarele noutăți:

 • Creez Grupul de suport online ”Wellness&Nutrition Coaching” în care vor intra toate clientele noi, precum și cele cu care am lucrat deja, dacă vor programa 2 ședințe de follow up/lună;
 • Deschid programările pentru sesiuni de cântărire cu analizatorul corporal Tanita și wellness coaching 1 la 1, la biroul meu aflat în prezent la Seneca Anticafe. Sesiunile de consiliere vor avea loc pe baza de programare cu 1 săptămână înainte și se vor desfășura în camera privată din spațiul de birouri. Durată: 45 min. Investiție per sesiune de cântărire și coaching: 175 lei.

Sesiunile de Wellness Coaching pot fi accesate dacă vă doriți să vă schimbați stilul de viață și să dezvoltați noi obiceiuri, pe toate palierele vieții. În cadrul sesiunilor de coaching vom discuta toate aspectele care vă preocupă și care au legătură cu sănătatea și starea de bine, de la nutriție la sport, somn, stres – în general tot ce ține de axa body- mind – spirit. Vom lucra pe bază de obiective și rolul meu va fi să vă  ghidez în așa fel încât să identificați zonele din viața voastră care au nevoie de schimbare și modalități de a vă atinge obictivele specifice.

Puteți accesa și pachetul de 10 ședințe de Wellness Coaching, în avans, care e cu 10% reducere = 1.575 lei. Acesta se va consuma pe o perioadă de 90 de zile.

Atenție, sesiunile de wellness coaching nu includ planuri alimentare!

Așadar, start programări la adresa: [email protected]!

Atenție, locurile sunt limitate! Vreau să le dau doamnelor înscrise tot timpul meu de care au nevoie!

Să fie spre folos și sănătate, că e mai bună decât toate!

Care dintre aceste programe de nutriție pentru toamnă vă atrage? Aveți mai sus toate opțiunile, înclusiv investiția de cost pe care trebuie să o faceți în acest sens.

Testimoniale

Citiți AICI ce spun alte doamne, participante în programele mele.

2 răspunsuri la “Programe de nutriție pentru această toamnă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.