Categorii
Blog Food and nutrition

Ce spuneți voi despre programul de nutriție ”Fit”

Cu ochii pe calendar, îmi dau seama că mai e foarte puțin și primăvara ne bate la ușă. Din păcate, speranțe mari de vreme caldă nu îmi fac. Ceea ce înseamnă și că mai durează nițel până apare recolta de primăvară. La mâncare mă refer, altminteri fiecare culege ce recoltă vrea și are: iubire, bani, faimă :). Simt nerăbdarea clientelor mele legate de programul de nutriție Fit for Spring: ”să vină programul!!” Momentan, sunt în derulare grupele de ianuarie și de februarie – Fit for Winter – și luni mai încep o grupă nouă. Încă puțin și apare și Fit for Spring. Între timp, ne pregătim toate sufletește și evaluăm garderoba de primăvară. Curg mesajele de bine, vorbim, ne trimitem poze, vorbe și idei. Încurajări la fiecare pas, coștientizări, revelații. Așa am cules câteva mesaje, ca să le dau drumul în lume. Cu acordul lor, cele care au trăit fiecare zi din program și alături de care am sărbătorit fiecare victorie.

Așadar, vă redau mai jos câteva impresii, în nicio ordine și fără niciun scop. Poate doar să vă bucurați și voi, alături de ele. Iar bucuria noastră să se înmulțească și lor să le dea putere să continue pe acest drum, deloc ușor, dar cu cea mai mare miză: sănătatea!

”Foarte mișto totul: colaborare, planurile alimentare, informațiile primite, discuțiile…încurajările!
Și să nu uităm de om: Florina; e de “pus” pe rană!

Meniurile au fost diferite de la o săptămână la alta, “pline” – nu rămâi cu burta goală; pentru mine au fost și surprinzătoare, la anumite alimente nu mă așteptam, despre altele habar nu aveam, majoritatea surprinzător de ușor de realizat fără timp pierdut în bucătărie până îmbătrânești.
Sigur, mai apar tentații, mai călcăm strâmb, iar obiceiurile rele/ proaste nu or să se schimbe peste noapte, dar cu ajutorul potrivit și perseverență… orice este posibil; eu cred că noi suntem pe drumul potrivit!
Cea mai mare surpriză, poate și realizare: interesul celor 2 bărbați ai casei pentru “noile” farfurii :).

La prima discuție, concluzia referitoare la meniul meu a fost ca mănânc “ceva” pentru a supraviețui… acum: îmi pare rău că nu am descoperit blogul, dar mai ales pe Florina, mai devreme! Mulțumesc!” – Cristina

”Mi-a făcut o deosebită plăcere să o cunosc pe Florina și să lucrăm împreună în acest proiect. M-a ajutat să înțeleg mai bine motivele pentru care, deși eu considerăm ca mănânc puțin, totuși greutatea mea continuă să se mențină. Am înțeles cum să combin alimentele și cum să slăbesc sau să mă mențin, în funcție de obiectivul meu.” – Alina

”Uau, nici nu știam că există atâtea feluri de mâncare!” – Orsi

”Acum iau micul dejun cu religiozitate, deja nu mai pot fără el, nu îmi vine să cred!” – Andreea

”Acum simt cât am nevoie să mănânc, nici mai mult, nici mai puțin!” – Simona 

”Nu mă mai simt atât de obosită și parcă și tenul e mai luminos!” – Aniela

”Am ajuns către forma mea de odinioară și chiar nu flămânzesc!” – Andreea

”Mă simt din ce în ce mai bine. Abia acum mi-am dat seama că m-am privat singură de mulți nutrienți. Nu știam că mâncarea poate fi și gustoasă.” – Simona

”Florina a adaptat programul pentru zilele când am fost la curs și m-a asistat online în toată această perioadă, așa încât să nu greșesc. Mă simt mai bine, mai ușoară, mai încrezătoare în mine!”.

Doamnelor, atât am avut de zis. Deși nu eu am zis, ci voi! Mă bucur, cânt, dansez, demult nu am mai avut așa bucurii împlinitoare!

Pentru acelea din voi care nu știți despre programele mele Fit, puteți citi mai multe aici, despre Fit for Winter. După 1 martie apare și Fit for Spring, nu ne grăbim, primăvara vine greu în România! 🙂

Îmbrățișări pentru voi toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.