Categorii
Blog Food and nutrition

Summer Sales – reduceri la programele mele de nutriție și wellness

Dragile mele, dau astăzi startul perioadei de reduceri la programele mele de educație pentru o nouă relație cu mâncarea, care au ca efect și pierderea în greutate. Știu că e vacanță pentru multe dintre voi, dar mai știu și că vara e un moment foarte bun pentru a începe să facem schimbări. Ne ajută zilele mai lungi, vremea caldă și varietatea bogată a legumelor și fructelor. Parcă suntem mai motivate și să facem mișcare și să avem mai multă grijă de noi. De aceea, am decis să vă ofer și eu 20% reducere la achiziționarea de programe din shop, în funcție de nevoile voastre și de cum vă simțiți mai confortabil să lucrați. Știu că veți aprecia acest discount și că această sumă pe care v-o ofer de la mine e importantă pentru voi. Așa că vă primesc în comunitatea Wellness Fairy pe voi cu drag și brațele deschise, pe voi, acelea care decideți să profitați de oferta mea. Primiți și voi darul meu și împreună putem începe să lucrăm pentru crearea de noi obiceiuri care să vă ducă la voi, variantele pe care vi le doriți: mai energice, mai ușoare, mai puțin obosite, cu un ten mai curat, cu o stare de spirit mai bună, fără balonare și constipație.

Care sunt programele unde puteți folosi codul de discount

Dacă ați avut curiozitatea să intrați, în shopul Wellness Fairy sunt acum toate programele concepute de mine până acum. Pentru acelea dintre voi care nu au aflat încă, am creat acest shop, ca să ne fie tuturor mai ușor cu partea administrativă. Anul acesta a fost o cerere foarte mare din partea voastră, iar partea administrativă ne-a dovedit pe toate. 🙂 Prin urmare, am fost obligată să ușurez procesul, ca să ne ocupăm împreună nu de acte, ci de scopul pentru care voi vă înrolați în aceste programe de training, consiliere și coaching. Da, nu este o barieră între mine și voi sau ceva impersonal. Este o modalitate ușoară prin care voi puteți achiziționa un program și intra în posesia lui și a facturii imediat, urmând ca ulterior, noi să luăm legătura oricum, în comunitatea Wellness fairy sau online, în funcție de cum se derulează programul.

Așadar, programele care primesc discountul de 20% sunt:

  • BASIC NUTRITION – de la 280 lei la 224 lei

Descrierea programului e aici, de unde îl și puteți cumpăra. Odată cu achiziția, primiți pe email e-bookul Wellness Fairy și opțiunile de mese, plus câteva rețete bonus. Iar la 30 de zile de la achiziție veți primi linkul de unde puteți descărca Ghidul de Menținere.

Programul durează 1 lună, trebuie început imediat ce ați achiziționat, căci suntem în comunicare permanentă pe whatsapp din acel moment. E perfect să îl accesați dacă sunteți o persoană căreia nu îi plac planurile fixe, ci dorește o flexibilitate mai mare.

  • EASY GO – de la 300 lei la 240 lei

Descrierea programului e aici. La fel, e simplu de cumpărat. Odată cu achiziția, primiți pe email e-bookul Wellness Fairy, care are și 2 planuri alimentare fixe, precum și reguli pentru substituiri. Iar la 30 de zile de la achiziție veți primi linkul de unde puteți descărca Ghidul de Menținere.

Programul durează 1 lună, puteți începe oricând doriți (luați în considerare că sunt alimente potrivite pentru perioada aceasta a anului). E perfect să îl achiziționați dacă sunteți o persoană care e confortabilă cu ideea de a urma un plan alimentar pe zile. În acest program îmi scrieți voi pe email dacă și când aveți nevoie de o informație sau de un anume tip de suport.

  • DETOX 7 zile – de la 250 lei la 200 lei

Aici aveți toate informațiile despre programul de resetare care durează 7 zile. Citiți cu atenție descrierea, ca să vedeți dacă vi se împlinesc așteptările. Acesta nu este un program care detoxifiază metale grele, nu e un program care se bazează pe hrană lichidă, nu este o soluție rapidă și nu e dedicat celor care au o alimentație exclusiv vegetariană&vegană. Dimpotrivă, e un program de nutriție și wellness, pentru care trebuie să vă luați timp de pregătire, să urmați un plan alimentar pentru care să vă pregătiți voi singure mesele zilnic, să priviți mediul vostru de acasă cu alți ochi. Dar, mai mult decât atât, e un program în care veți primi multă informație, atât în e-book, cât și pe parcursul lui, căci eu o să vă scriu zilnic, ca să vă explic cum funcționează lucrurile.

Da, doamnele participante de până acum au slăbit, au pierdut în centimetri, dar și mai important, și-au dat seama de ce greșeli făceau așa încât ajunseseră să se simtă blocate în propriul corp. Și-au dat seama că pot să aibă grijă singure de ele, că nu trebuie să fie bucătărese desăvârșite, ci doar să aloce un pic de timp pentru prepararea mâncării. Au descoperit rețete savuroase, de care se mai pot bucura în viitor și, mai ales, au căpătat multă încredere în ele. Vă invit să citiți aici câteva feedback-uri.

Programul Fit for Summer (nutriție personalizată și terapeutică) nu mai poate primi discount, pentru că el deja este redus de la 650 lei cât era la început de an, la 500 lei.

Reducerile pentru aceste programe sunt valabile în perioada 29 iulie – 12 august. Însă părerea mea e că amânarea e mama lui NICIODATĂ…Astăzi e momentul să iei o decizie, căci prea mult timp ai spus: ”de mâine mă apuc de slăbit” în fiecare zi! Codul de completat la cumpărare este fairy20.

Atenție: Femeile însãrcinate sau care alăptează să revină la aceste programe după ce bebe face 1 an, cel puțin sau să solicite consiliere personalizată. Copiii, adolescenţii, persoanele care suferă de boli cronice sau persoanele în vârstã ar trebui să ceară avizul unui medic înainte de a urma orice program de slăbit. În general, dacă luați tratamente medicamente și sunteți în supervizare pentru orice afecțiune, vorbiți înainte cu medicul vostru!

Aștept întrebările voastre la adresa [email protected], dacă aveți nelămuriri sau doriți orice altă informație.

În concluzie

Dragile mele, nu mai amânați! De fapt, niciodată nu va fi momentul perfect. Tot timpul aveți altceva de făcut și o altă nevoie pe care să dați banii. Uitați-vă la prețurile acestea: sunt 200 și ceva de lei. O masă la restaurant. O rochie la reduceri. 200 lei se duc foarte repede pentru multe dintre voi. Îmi cunosc publicul, vă știu profilul și știu că e doar o problemă de priorități pentru voi. Una dintre participantele din luna mai îmi zicea zilele trecute (am continuat să lucrăm după Detox): ”A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o anul acesta pentru mine! Dacă nu făceam asta, banii oricum se duceau și eu tot așa continuam să trăiesc, deși nu mai suportam nici să mă văd în oglindă.”

Haide, curaj, puneți 200 lei deoparte și dați-mi reply la acest email cu mesajul: ”M-am înscris în programul…..(alege tu)!”.

Vă îmbrățișez cu admirație și recunoștință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.