Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Vrei și tu să știi despre echilibrul hormonal la orice vârstă?

Vești pentru voi, dragile mele: luna aceasta am creat pentru voi 2 ocazii în care să vorbim despre echilibrul hormonal la orice vârstă a vieții de femeie. Sunt 2 webinarii pe care le țin în comunitatea cu abonament, ambele pe aceeași temă, doar că al 2-lea este axat mai mult pe practici pentru echilibru hormonal. Nu trebuie să vă înscrieți pe termen lung cu abonament, dacă sunteți interesate de subiect puteți veni să ne cunoaștem, doar luna aceasta.

În afara de webinarii mai primiți și workbook-urile aferente, dar și bonusurile de la înscriere: manualul Wellness Fairy, e-book-ul 4 soluții pentru pofta de dulce, meniul de 3 zile Food for Brain, meniul de lost/vegan și mini cursul despre corp. Totul la 190 lei. Hm, ce mai cadou, nu-i așa? Adevărul este că acest cadou mai e valabil doar până la final de an.Va fi fost valabil doar 6 luni, anul acesta, este cadoul de relansare a comunității.

Dar să ne întoarcem la cele 2 webinarii, care vor avea loc pe 9 și pe 23 noiembrie. De ce să participați? Păi dacă simțiți că în corpul vostru lucrurile nu prea se petrec așa cum erați obișnuite sau poate că niciodată nu s-au petrecut și vi s-a comunicat din partea medicului că suferiți de niște dezechilibre, e pentru voi sigur. Pentru că am să vă prezint soluții holistice pentru echilibrarea hormonală. Nu înainte de a trece prin principalele dezechilibre hormonale feminine, dar și prin fazele ciclului menstrual și ce e specific pentru fiecare. Pentru că voi știți că eu doresc să cultiv încrederea în propriul corp și pentru aceasta avem nevoie să îl cunoaștem cât de bine putem și să îi descifrăm mesajele cu atenție și răbdare.

2 dintre subiectele care vă vor ajuta mult vor fi dominanța estrogenică și xenoestrogenii, care oricum sunt legate între ele.

Ladies, vorbim în aceste 2 întâlniri și despre simptomele voastre, dar mai ales despre stil de viață optim pentru o femeie care își vrea hormonii în echilibru. Cineva trebuie să vă spună cum stau lucrurile și la ce să vă așteptați dacă veți continua să trăiți ”periculos”, sacrificând somn și mâncând junk food sau pe apucate ori dacă până acum nu ați știut că aveți nevoie de a învăța practici de eliberare a stresului din corp la final de zi.

La webinarul cu nr 2 am în plan să și învățăm câteva tehnici importante de eliberare a stresului, practici pe care le-am învățat în terapia somatică și pe care le folosesc și eu în mod curent.

Și, cel mai important, veți avea de la mine și câteva rețete care să vă ajute pentru echilibru hormonal.

Ladies, parte din misiunea mea este aceea de a vă susține pe voi cu informații care să vă ajute pe parcursul vieții. Aceste webinarii sunt ocazii perfecte de a ”gusta” din munca mea cu clientele. Pentru acelea dintre voi care nu au mai lucrat cu mine niciodată poate fi o ocazie perfectă, mai ales că nu presupune o investiție mare. Și mai ales pentru faptul că puteți profita din plin de oferta mea generoasă, de tot pachetul de ”bunătăți” pentru voi.

Ce trebuie să faceți? Păi să vă înscrieți cu încredere. Sunteți în locul care trebuie. Veți primi valoare multă. Veți avea ce face cu ea, dacă veți începe ușor să puneți și în practică.

AICI este locul de înscriere. Sper să ne vedem în cameră joia viitoare. Abia aștept să vă cunosc pe toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.