Categorii
Blog Despre slăbit Sănătate și wellbeing

(10) Abordarea mea pentru slăbit – cum vă ajută

Ce e diferit în abordarea mea pentru slăbit

Scriu azi pentru voi acest material, ca să aflați direct de la mine cu ce e diferită abordarea mea despre slăbit față de alte abordări cu care voi probabil ați mai interacționat. Credința mea este că pierderea în greutate poate fi o călătorie dificilă și provocatoare, care nu are legătură doar cu ce punem pe masă zilnic. De aceea, e important să o abordăm cu compasiune și bunătate față de noi înșine.

Peste 1300 de femei au parcurs cursul meu gratuit

Multe femei încep călătoria de pierdere în greutate cu auto-critică și negativitate, ceea ce duce, în cele din urmă, la sentimente de eșec și frustrare. Am povestit mult în cursul gratuit despre relația cu al nostru corp și cu mâncarea pe tema aceasta. Așa că dacă vreți să mă cunoașteți mai bine, dați-vă timp să parcurgeți și acel curs, e foarte valoros. Sunt peste 1300 de femei care l-au parcurs, cu beneficii nenumărate în plan al schimbării perspectivei și am imaginii de sine.

Concentrându-ne pe iubire de sine, compasiune și bunătate putem crea o mentalitate mai sănătoasă și durabilă în ceea ce privește corpul nostru și numărul de kilograme. Doar așa ne va fi mai ușor să slăbim.

Slăbitul este o călătorie

În primul rând, este important să ne amintim că pierderea în greutate este o călătorie, nu o destinație. Este nevoie de timp și efort, deci este important să fim răbdătoare și blânde cu noi înșine pe parcurs. Amintiți-vă că sunteți mai mult decât greutatea voastră și că valoarea voastră personală nu este definită de cifra de pe cântar.

Una și cea mai importantă modalitate de a aborda pierderea în greutate cu compasiune și bunătate este să ne concentrăm pe obiceiuri sănătoase, în loc de reguli stricte sau restricții.

În loc să ne privăm de anumite alimente sau să facem exerciții până la epuizare, încercați să faceți mici schimbări durabile în stilul vostru de viață, care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Aceasta poate include: încorporarea mai multor fructe și legume în dieta voastră, identificarea de activități fizice care să vă placă și prioritizarea grijii de sine și odihnei.

Procesul de slăbit e mai ușor în comunitate

Este, de asemenea, important să vă înconjurați de oameni- suport, care să vă încurajeze și sprijine pe parcursul călătoriei de slăbit. Căutați prieteni sau membri ai familiei care au obiective similare sau alăturați-vă unui grup de suport sau unei comunități online. Apropo, comunitatea creată de mine asta face. 🙂 Făcând parte dintr-o comunitate de susținere vă poate ajuta să rămâneți motivate și responsabile, în timp ce vă oferă, de asemenea, o senzație de apartenență și conectare la oameni cu dorințe și valori asemănătoare.

Ai grijă de tine

În cele din urmă, amintiți-vă să practicați compasiunea și iertarea pe parcursul călătoriei voastre de pierdere în greutate. Dacă faceți o greșeală sau aveți un blocaj (e normal să faceți mai multe chiar), este important să fiți blânde cu voi înșivă și să vă concentrați pe a merge înainte, în loc să vă concentrați asupra trecutului și a blocajului.

Sărbătoriți-vă succesele, indiferent de cât de mici ar fi, și amintiți-vă că fiecare pas în direcția obiectivelor voastre este un pas în direcția cea bună. NU renunțați de la prima piedică. Vor fi multe pe parcurs, pentru că așa e viața noastră, plină de obstacole. E important să ne ridicăm și să mergem mai departe.

Obiceiuri, mindset și corp

În concluzie, abordarea pierderii în greutate cu compasiune și blândețe poate crea un mindset de suport pentru procesul de slăbit. Haideți să ne concentrăm pe obiceiuri sănătoase, să acceptăm sprijinul din partea altora (hey, sunt aici pentru voi) și practicarea compasiunii și cu răbdare, puteți să vă atingeți obiectivele într-un mod sănătos și împlinitor, care să nu vă creeze frustrare și să vă împingă în brațele mâncatului emoțional.

Conceptul pe care eu lucrez ca nutriționist și coach este cel de a lucra pe 3 dimensiuni: obiceuri, mindset și corp. Și pentru că vă povestesc despre răbdare, trebuie să știți că lucrăm minim 3 luni.

Mai mult, eu învăț femeile cum să mănânce și să slăbească.

Cum să se bucure de mâncare.

Cum să nu rabde când li se face foame.

Cum să își asculte poftele, să nu li se opună.

Nu impun planuri alimentare, dar le arăt cum să și le facă singure.

Mai mult, aduc emoțiile și mâncatul emoțional în discuție – un curs întreg de 7 module online, cu mine și cu un psihoterapeut cu care eu colaborez. Dacă vreți să îl parcurgeți (îl recomand, e next level când vine vorba de slăbit), aveți posibilitatea din 8 mai. Dacă nu vreți, puteți să vă înscrieți doar în procesul de slăbit de 12 săptămâni. Mai jos sunt toate detaliile.

Un nou GRUP PENTRU SLĂBIT începe lucrul din 24 aprilie. Vreți să aflați ce spun femeile care au trecut cu mine prin Grupul 1 (decembrie 2022) și Grupul 2 (ianuarie 2023)? În ACEST articol puteți citi multe feedbackuri.

Cum vi se pare abordarea mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.